Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » První grow 600W Homebox XL
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 49

Mám podobný setup jako ty a bojím se že mi to taky bude smrdět až ven,tak jak to kruci vyřešit?Silnější pacháč?

Old Post 23-06-2009 v 16:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 50

citace:
Původní příspěvek od Sony1Extra
Mám podobný setup jako ty a bojím se že mi to taky bude smrdět až ven,tak jak to kruci vyřešit?Silnější pacháč?

Mno já osobně si myslím že by to silnější pacháč vyřešil... Ale smrdí mi to až když to okotlím na regulátoru ke 100%.. Jinak pacháč mám na 495m.

Old Post 23-06-2009 v 23:52 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mari
Stálý Člen

Karma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

citace:
Původní příspěvek od males_killer

Mno já osobně si myslím že by to silnější pacháč vyřešil... Ale smrdí mi to až když to okotlím na regulátoru ke 100%.. Jinak pacháč mám na 495m.

hojj, no jo je hic jak pic tak to kazdej pousti naplno noo Kdyz silnejsi pachac tak i odpovidajici ufo k tomu , slabsi ufo by ho nemuselo taky profouknout atd. cuss m.

Starlight sativa

Reverzni osmoza 0,0 ec, ph 6,0
Hindu Kush sklizeno
HASH PLANT® grow č. 3 , Plagron vs Hesi
1 in 400w
Začátky + Jack Flash
GALERIE

Old Post 24-06-2009 v 07:47 AM
mari je offline   Profil uživatele mari   Find more posts by mari   Foto galerie člena mari   Click here to Send mari a Private Message   Add mari to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mari! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
10-06-2019 - První grow s ph metrem :) - 97 odpovědí
28-06-2018 - první indoor 400w 5x NL - 90 odpovědí
01-09-2014 - První Hydro 600W - 40 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás