Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar ja mam s objednavkou dost dobre skusenosti objednal som si 2x sice na inu osobu a adresu pre istotu ale prislo to ok zabalene origo od DP ale aj tak mam problem viklicilo9/10 genetika Taiga (samokvytnuca) sedbanka udava semeno sklizen 9-11 tyzdnou 18/6,ale ked my to nezacalo kvytnut po 7 tyzdnoch tak som to dal 12/12 po dvoch tyzdnoch prep. to kvytnut zacalo. ateras vazne neviem kde sa stala chyba?ak niekto mate s touto odrodou skusenosti tak prosim poradte
Zdravím kamarát si chce objednať s tejto stránky seeds konkretne 5seeds DP a nejaké iné vecičky, chcem sa opýtať či už niekto objednával odtial niečo, či sú spoľahlivý a či sa moze kamoš spolahnúť na súkromie a diskrétnosť mám na mysli že ked si objedná seeds či sa nanho nenalepia policajti alebo podobne. Dakujem!
ja som tam kupoval seeds a boli pohode,len sa stáva že to čo majú v E-shope v ponuke nemajú aj v shope...asi tak ale dá sa aj tu kúpit www.biobotanik.sk
Ja som si objednal cez grower.sk 5 feminiz. semienok z brainstormu od DUTCH PASSION a prišli do 5 dní ...semena boli balene v klasickom Hermetically sealed packcage...s nápisom 5 premium FEMINIZED quality seeds pod tým nálepka BRAINSTORM A hore logo DUTCHPASSIONU...ja som s nimy uplne spokojný všetko ok prebiehalo ...z 5seeds vykličili 4... A na rok som uvažoval o Color mix 2 na outdoor pestovanie ..Aké máte skusenosti s týmito rastlinamy vonku a cez growe?..kvalita výnos ..čas...??