Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od SmallDudeZombie čaues, bong nemám , ale určitě bych sáhnul po lihu (i alpa dobře rozežene shit) a nebo tuku (rostlinny olej) a je po špíne
Jak může olej odstranit špínu? Nerýpu, jen nechápu?!
Jinak kamarád, takový "přírodní typ" nepoužívá na čištění žádnou chemku, ale hrách. Tvrdý suchý hrách a pak klepat a klepat. I když ten písek zmiňovaný výš bude asi to samé ne-li lepší...
A Bůh stvořil konopí, aby učinil člověku život snesitelnějším...
skleněný bong rozeberu na díly,ponořím do vlažné vody s příměsí běžného pracího prášku.nechám hodinku působit,poté stačí pouze opláchnout vodou.jednoduché a efektivní. receptura mojí babičky všechno svinstvo je odstraněno bez mechanického úsilí.
Ako bolo už povedané:
1. teplá voda- nechať odmočiť, bordel zmäkkne, hrubý nános dať do čerta.
2. jar alebo niečo podobné- neriedim iba dám tak poldeci, premixujem a nechám pôsobiť
3. odlakovač- síce to znie blbo ale je to zlatá vec, vážne, nechať odstát
4. všetko dokonale!! cejsť teplou- horúcou vodou. pach z odlakovača sa odyebe dža, vše potom prejsť ľadovou vodou.
tip: ako bolo spomenuté- vyvarenie vo vode, je to účinné no sa rozlúčte s nádobou kde to vyvaríte a na systéme sa vytvorí taký povlak, filter z bordelu.
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
Původní příspěvek od Ramon_Dexter dudezombie: dovolil bych si oponovat - alpou jsem to zkoušel a nefunguje to. Akorát ten bong pak táááhne jak horskej vánek
aspon mas pak svežíííí bong
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
kto ma moznost alebo hlboky vacok nech siahne po eultrazvukovej cisticke...byva v kazdom lepsom laboratoriu, alebo v ordinacii... je to taka mala nadobka do ktorej sa naleje roztok, do roztoku sa vlozi stuff, zapne sa to a po par minutach je roztok uplne cierny na cistenom predmete ale ani pod mikroskopom nenajdete ziadnu bakteriu...kamos si takto cistil sklenku a fakt som myslel ze ju prave doniesol so smokeshopu, mozem len doporucit...ustrazvuk je tichy zabijak
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
Zdravim,
zajímalo by mě jak a čím si čistíte bonga??
Já má tohle: http://www.growshop.cz/katalog/deta...bend-50cm-modra
je už pekelně zaneřáděnej
Čistil jsem ho už dvakrát......jednou prostředkem Limpuro a pak Viva Sativatorem. Limpuro bylo lepší, ale stejně to nebylo good.
Chtěl bych ho zespoda rozdělat a vyčistit štětkou na vymývání lahví, akorát si nejsem jistej zda to jde. Máte s tim někdo zkušenosti??
Ten podstavec sundat jde, ale pak je tam ještě plastová zátka a mám strach, že ji při sundávání zničim a nebo to už pak nebude těsnit! Koukal jsem na growshopy a náhradní podstavec i zátku prodávaj tak by to asi jít mělo.
Please napište nějaký rady nebo triky jak na to!!
jakýkoliv alkohol nepoužívat, akryl pak křehne a tolik nevydrží. možná vás to překvapí, ale výsledkem jednoho hodně dlouhého trýdu na icmagu byl olivový olej. nechat to v něm přes noc ponořené a druhý den to pak jde dolů snadno.. https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=118900
Jsem milovník bongů tak i na tuhle část muselo jednou dojít nicméně nedělal jsem z toho vědu a kotel z skleněnýho bongu jsem dal do myčky (první jen kotel ono na nějakým skle se tvoří taková ta myčková plíseň když máte ve skle plasty nebo kvůli něčemu podobnýmu - nám to dělají skleničky z IKEI - kdyby se to udělalo na kotlíku tak to nebude skoro vidět) - krásně se mi vyčistil a tak jsem později nechal přeprat komplet celej bong. Jednoduše a efektivně. Vyčistí to do mrtě.
Nechejte kotel ve skleněném bongu!Nalijte technický líh a nasypte sůl!! Zalepte všechny díry sáčkem s gumičkou a turbo ucpěte prstem se sáčkem.Potom třepejte tak 4 min. Pak stačí vylejt POŘÁĎNĚ vypláchnout vodou s jarem a benžo je jako NOVÉ!!! Líh je organický rozpouštědlo a sůl to odjebe!Líh stojí 69 korun v drogerce. Důkaz místo slibů..
Nijak nepoškozuje ten plast a dosáhl jsem za použité štětky na vymejvání lahví s ním překvapivě dobrejch výsledků, možná zatím nejlepším ze všeho, co jsem zkoušel.
Cpát bong do myčky mi přijde vysoce a opravdu vrcholně nechutný.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Nejlíp sem vyčistil sklenenej bong čističem na štetce, prodavaj asi v každých domácích potřebách já to vyhrabal ve sklepě.Stačilo nalejt do bongu a v podstatě se všechen ten sajrajt rozpustil a bongo vypadalo jako bych ho zrovna koupil .