Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
Chodím po zahradě a koukám jak mi zdatně pomáhá krtek. Možná jich je víc Mám ho opravdu rád, v létě jsem ho zahlídl a je to pěkný, kulturistický tele Při rytí záhonů a kolem stromů zdatně sekunduje No,vidím krtinec a protože mám v ruce jointa položím ho na okraj díry... trochu jsem se zakoukal bokem a najednou je joint fuč To jsou věci,je to možný,aby mi ho takhle stáhl do podzemí???