Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ehm nechci rypat ale kcemu ti bude u skríne dalkove ovladaní ? jedine co me tak napada az budes chtít prepnout na qet tak aby jsi nemusel vstavat z gauce
srry za OT pak smaznu.
No jasne.
Ono ten dialkač je pre bezpečnost. Keby prišla navšteva a v izbe by svietila ladnička jak 100W halogen ta by to trochu divne vyzeralo. Tak to možem easy vypnut pred tym ako vojdu
čaute. takže včera som bol kupit veci, ktore mi ešte chybali k skončeniu elektronickej časti. A to digitalny časovač, ktory bude zabudovany v zadnej časti chladničky a bude spinat chladenie a slniečko. Dalej vypinač a diodu na zapinania a vypinanie celej chladničky.
Dalej som kupil niejake odpory a potenciometer na nastavenie rychlosti ventilatorov, kvoli hlučnosti.
Ventilatory na pritach a odtach budu fičat 24 hodin, kedže to rastlinky potrebuju. Dik za pomoc Celller, j.d.
Naposledy upravil Pombearman 22-10-2008 v 19:49 PM
Som spat. Dnes som konecne dokoncil elektricku cast a to regulaciu ventilatorov, casovac a dialkove ovladanie. Teraz je potrebne este oblepit vnutro foliou, zosrubovatvsetko do kopy a hlavne vyvrat v zadnej casti dieru na casovac co da asi najviac prace a potom šup do growingu.
A este zadny panel kde pribudol vypinac na zap a vyp celeho boxu, kontrolna led a dva potenciometre na regulaciu otacok dole este bude vyrez na casovac
Naposledy upravil Pombearman 08-11-2008 v 07:57 AM
Pombearman: mas to pekne K+,a este my zaujima ten spice gold s kamosmi sme si kupili asi 0.4g ten maly sacok a nic nam nebolo zhulili sme to 3ja .Kolko si si toho dal ty ked ti to pekne zapisalo?dik.
3g na joint?TO nemyslíš vážne.Osobne si myslím že húlim priemernú trávu a ak by som dal celý sakel(0,5 g ) do jointa ,tak z toho ubalíme 20 cm kládu z kerej sa 3 ja sprášia tak,že im nebude už zrovna do spevu,resp budem prehúlený.
A nemáš problémy s dýchaním náhodou?3 g trávy dá zabrat
Pár rád k pestovaniu, nečítal som tu všetko, iba čo sa mi chcelo, takže skoro nič
Kludne si tam mohol dať tú 10W LED, to by si spravil fakt dobre, daj tam viac LED každú s inou vlnovou dĺžkou, myslím iba červenú farbu, modrá nieje tak podstatná, kedže rastliny sa za modrím svetlom iba ťahajú, zelenú tam vôbec nemusíš dávať, toto spektrum rastliny nevyužívajú, kedže sú zelené.
Bolo by dobré dať tam aj doplnkové spektrá ako sú IR a UV, UV ti bude napomáhať k tomu aby rastlina produkovala viac pryškrice lebo je tím spektrom neako stresovaná a IR neviem na čo je ale rastlina ho využíva tiež. Ak niečo budeš potrebovať napíš správu, toto tu nečítam, nemám na to čas.
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
LIX: no nevim ale modrou bych tam teda nechal aspon na rust urcite. holky budou hezci, v kvetu modra bude na hovno ale kdyby se dala zvlast vypnout tak proc ne.......
čaute groweri
niekto sa tu pytal na spice..
ja osobne poznam diamond spice a poviem vam ze je to velmi kvalitne kurivo a je po nom velmi kvalitny sex XD
dale som skusal smoke je dobry ale netreba prehanat potom boli hlava tieto vecicky poznam z Irska su tam legalne v Irsku pracujem uz druhy rok a tak som uz nieco oskusal pridavam aj nejake fota..