Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Lukynův ganja ráj 08
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Lukyn
Stálý Člen

Karma uživatele Lukyn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

zdravím, dnes jsme si jel objet s kámošem naše kolo a udělal jsme pár fotek.
první je z kukuřice a další dvě z pole v lese

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

IN: Lukyn, an architect -> Dvoudomek 2*250W (1) _(2)_ _(3)_
*Lukynova galerie*
OUT: navod: jak postavit FOLIÁK!!! ganja ráj 08 pod sluníčkem Lukynova 09 pod slunečními paprsky
"Čím hloupější sedlák, tím větší brambory."

Old Post 17-08-2008 v 22:00 PM
Lukyn je offline   Profil uživatele Lukyn   Find more posts by Lukyn   Foto galerie člena Lukyn   Click here to Send Lukyn a Private Message   Add Lukyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukyn
Stálý Člen

JH Příspěvek č. 50

zdarec.
mám tu nějaké fotky jocka.

první dvě jsou z balkónu z poloviny květu.

jock horror jen tak za oknem... MYSLÍTE ŽE UŽ JE ČAS SKLIZNĚ?

řezy ze staré matky

detail vršku řezu

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*
OUT: navod: jak postavit FOLIÁK!!! ganja ráj 08 pod sluníčkem Lukynova 09 pod slunečními paprsky

Naposledy upravil Lukyn 24-08-2008 v 12:13 PM

Old Post 20-08-2008 v 20:54 PM
Lukyn je offline   Profil uživatele Lukyn   Find more posts by Lukyn   Foto galerie člena Lukyn   Click here to Send Lukyn a Private Message   Add Lukyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

jeste brzo kamo,mam to sami se Shamanem...vydrz

Old Post 20-08-2008 v 22:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukyn
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

dnes jsme jeli na pole s kámošem hnojit. ale musel jsem se s hnojivami vrátit.
měl jsem zde 11 kvetoucích kytek. 3 z nich BYLI v polovině květu.
Byly...
kámošovi tam ukradlyy všechny kytky a mě z tech jednenácti ty 3.. vytržené i s kořínky.. hlína ješte mokrá.
ještě ted se nemohu zpamatovat. si říkam jedien příšte balkon nebo lampu.
proste nasranost maximální.. smutek....

máme typ na jednoho malého patnástiletého pubertálního zmrda... jednoho dne sme ho potkali před prázdninama a jeste se nám chlubil že nás viděl jít do toho lesa... přitom je to jeste pulkilaku dal.. musel pekne hledat. před vstupem do lení školky je plot který drží na vrchu silný drát.. ten sme vždycky zahákovlai po odchodu.. dnesk jsme přišli a rozháknutý.. to znamená že to musel udělat nejaký slabý kluk.. kamos trosku slabší a má s tim tkay problémy ale dá to.
další vec že kytky sklizené v polovině kvetu.. to muselo byt nejake decko co tomu nerozumí... kytky jsem měl zaštíplé, přestože nezaštipuju. proste to musel být nejaken neznagrowr, malá kun**.
jeli jsme nasraný z pole a toho kluka o kerym si myslíme že to byl jsme potkali.. tvářil jse nenápadne.. ale vypadal jako že noc proved s měl strach.. ale nic jsme neřešili...

ted si vubec nevim rady co dál.
jestli ho jít s kámošem skřípnout a dát mu dělo že se rozespívá, nebo jestli čekat a ptát se a třeba se to zjistí...

a hlaven potřebuju radu co se zbytkem, jsou kytky na převoz velké.. na sklizen jsou tka ve čtvrtine kvetu..
takže mě napadlo udelat před nima past a na dno řebíky.. nebo fakt nevim, je mi tech kytek lito, té práce. tech penez, te lasky...
prosím porade,diky
on mi zabil tři holky.. a chce určite další

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*

Old Post 28-08-2008 v 22:22 PM
wel-bloud
Stálý Člen

Karma uživatele wel-bloud - 100% PěstitelskáKarma uživatele wel-bloud - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Todle bych viděl na to skřípnutí....možná je jen chtěl dopěstovat,dostaneš je z5 a bude dobře,každopadně držim palce ať to dopadne jak chce.pic

Není vše jak na první pohled vypadá.

Old Post 28-08-2008 v 23:00 PM
wel-bloud je offline   Profil uživatele wel-bloud   Find more posts by wel-bloud   Foto galerie člena wel-bloud   Click here to Send wel-bloud a Private Message   Add wel-bloud to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wel-bloud! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MedvedBrtnik
Stálý Člen

Karma uživatele MedvedBrtnik - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Čau, podle mě je to s tím zahákováním blbost, pokud ti šel někdo šlohnout kytky, tak je vyrval a mazal pryč. Asi těžko by se páral se zavíráním plotu, nemyslíš? Já když du za svejma kytima, tak jsem posranej až za uchem, že mě tam drapne myslivec bo tak.. Chápeš, stres. A to zrovna malej nejsem Pošli někoho jiného, ať se toho kluka zeptá, jestli nemá něco na prda nebo na prodej a když řekne, že jo a vytáhne nějaký polomokrý hůlo, tak je to jasný. I usušený kytky se dají poznat podle vzhledu docela, ale tak čím dřív, tím líp. Ještě mu zkusit nabídnout vysokou cenu, aby to lákalo. Určitě bych ho ale jen tak nerubal, třeba to nevzal a že vás tam viděl jít.. To nic neznamená. K tomu zabezpečení.. Pokud je to místo profláklé, asi je to marné tam něco dávat. Stejně ti to vemou. Tož snad to vyřešíš. Měj se.

Medvěd

OutdOOr OrthOdOx

Old Post 28-08-2008 v 23:46 PM
MedvedBrtnik je offline   Profil uživatele MedvedBrtnik   Find more posts by MedvedBrtnik   Foto galerie člena MedvedBrtnik   Click here to Send MedvedBrtnik a Private Message   Add MedvedBrtnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
siemens
Stálý Člen

Karma uživatele siemens - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

zdar chlape tohle je fakt hnus když se o to staras jak o sví deti a pak nejaka demence ti to vezme....chce tö poradne zabezpecit kytky provazat vlascem a treba i provazkem a na zem kousek pod hlinu dat desku s páááár hrebickama a pak už je vic než jasny kdo ti ty kytky čorl a mužes patrat po kulhajícim zmrdovi kterej si neumi nic vypestovat a jen čoří a vysvetlit mu velice peclive pravackou ze tohle by delat nemel ! az mu z čelisti budou litat zubi . proste jak rikam pasti pasti pasti ... žadnej tam nema co list když to není jeho!!! Preju uspech aspon na dalších mistech !!!! za snahu a peclivost k+ ..........stim presazenim to není vubec spatnej napad kamos mel ten samej preblem tak 1,5m keř vykopal a presadil do kolecek a pekne sme to nechali dojet pod lampou paldy byli jeste lepsí ale na toho zmrda co mu to corl se stejne neprislo skoda! tesil bych se na setkani snim

Naposledy upravil siemens 29-08-2008 v 06:32 AM

Old Post 29-08-2008 v 06:25 AM
siemens je offline   Profil uživatele siemens   Find more posts by siemens   Foto galerie člena siemens   Click here to Send siemens a Private Message   Add siemens to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukyn
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

ahoj hoši, děkuji moc za těch pár drahých slov.
dnes jsem o tom tak přemýšlel v práci a uvědomoval si to čimdál tím víc A BYLO MI AŽ DO BREKU. zavazuji se že to zjistím kdo to byl a potom u nich doam bude smutno!

s tím polotem máš pravdu.. jen všechno ukazuje na to že to byl nějakej harant.. tak jsem to jen tka daval dohromady.
ted už vím jak se cítí všichni okradení... fakt horší než když vám přeberou holku.

dostal jsem nápad. udělám past s hřebíčkama.
ale hlavně za chvíli tam pojedu. kytky přesadím do velkejch 50l pytlu a večer až zhasnou pouliční lampy tak si udělám tu 2km dlouhou tours kolečkem. a kytky přivezu dom, jestli tam jeste budou

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*

Old Post 29-08-2008 v 15:53 PM
Lukyn
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

tak kytky mám na bezpečném místě.. dělal jsem to s bráchovou pomocí do 3 do rána.. pěknej konvoj. a fakt bobořík odvahy v tom lese.. pěkně jsem si ponadával...všecko to píšu tý čorce na účet. zaplatí pak vše najednou!

mam TU PRO VÁS FOTKU těch mej osmi měsíčků

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*

Old Post 30-08-2008 v 22:37 PM
Smah
Stálý Člen

Karma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

doufam že sa s toho spamatujů

ENCOD žádá OSN, aby ustanovila právo pro každého dospělého občana světa svobodně pěstovat a držet jakoukoliv rostlinu pro osobní a nekomerční potřebu, s možností využít technického vybavení k tomu určeného. ------- Tak doufam že se ji to povede : - )
DURBAN'S MONSTRUMS <--Zde můžete pozorovat muj outdoor a jeho brutální růst (durban's) SKLIZENO !!! (zhuleno)
No name 09 <-- nejvěčí má 280cm SKLIZENO !!! (zhuleno)
a nejvěčí mazec --->http://www.youtube.com/watch?v=ptQObci0FpQ
Muj Leonotis Leonurus s panenské jihoafrické přírody !!! <--
Desmanthus illinoensis Illinois neboli Prérijní mimosa (DMT v kořenech)

Miluji přírodu ...
Miluji Cannabis ...
S lidma už je to trochu horší ...

Old Post 30-08-2008 v 22:42 PM
Smah je offline   Profil uživatele Smah   Find more posts by Smah   Foto galerie člena Smah   Click here to Send Smah a Private Message   Add Smah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukyn
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

kytky jsem zalil, obsypal ostříhal olámané větvea vypadj ted dobře.

mam tu pro vás alespon pár lahodných fotek, aby vaše oko mohlo spočinout na tomto výtvoru a pokochat se tou krásou...
1)kc36 a v pozadí bigbud*NoN- obě z foliáku, kde už asi taky není bezpečně

2)to samé, jiný pohled

3)v zadu větší citral, v předu menší holands hope

4)to same + palička JH

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*

Naposledy upravil Lukyn 30-08-2008 v 22:55 PM

Old Post 30-08-2008 v 22:47 PM
Lukyn
Stálý Člen

BB*NoN Příspěvek č. 60

detailek párečku

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*

Old Post 30-08-2008 v 22:58 PM
siemens
Stálý Člen

Karma uživatele siemens - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Vypadá to opravdu lakavě!! Taky sem o vikendu presazoval kytky ale z kukurice stihl sem to tak tak na poli vedle už řadil kombajn aja lital ve vedlejsim z ricem a z kytkama ven ale za tu namahu to urcite stalo!!!

Old Post 01-09-2008 v 18:18 PM
siemens je offline   Profil uživatele siemens   Find more posts by siemens   Foto galerie člena siemens   Click here to Send siemens a Private Message   Add siemens to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dádík
Nový Člen

Karma uživatele Dádík - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

ahoj Lukyne ukradli ti i mou genetiku? Super thai skank?

Old Post 16-09-2008 v 20:13 PM
Dádík je offline   Profil uživatele Dádík   Find more posts by Dádík   Foto galerie člena Dádík   Click here to Send Dádík a Private Message   Add Dádík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukyn
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

ahoj kámo, od tebe jsem vypiplal dvě opravdu krásné kytky, které jsem dal na balkon. nakonec bohužel oba SAMCI.
ale mam docela smulu na kytky tedle rok, měl jse pod balkonem 2 male řizky samce a 2 samice Nl*5haze.. a asi zafoukal nejak blbe vítr že na každé z kytek ( některé malinko některé dostlai pořádnou dávku pilu) na balkoně je pár semen. ale na druhoustranu může vzniknout nějakej kříženec o brutální síle- ale i tak to naštve, chtěl jsem čistokrevny samice. holt moje touha zdokonalit se ve vyrobe semen..
catk kytek mi ukradnou, cast mam prclou, ted jeste stačí aby mi zplesnivěl krásný nabitý foliák a mužu se jit oběsit.(

ps přikládám 2 fotky balkonu

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

*Lukynova galerie*

Naposledy upravil Lukyn 16-09-2008 v 20:49 PM

Old Post 16-09-2008 v 20:41 PM
Dádík
Nový Člen

Karma uživatele Dádík - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

a máš nějaké ty semena z toho? že bychom něco vyměnili? je mi to líto já zase měl jinej problém co kytka to samice a nemohl jsem sehnat samce!

Old Post 16-09-2008 v 20:53 PM
Dádík je offline   Profil uživatele Dádík   Find more posts by Dádík   Foto galerie člena Dádík   Click here to Send Dádík a Private Message   Add Dádík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás