Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau Dejve, čorky byly, jsou a vždycky budou!!! Znám ten pocit když ti někdo ukradne kytky, loni jsem to zažil, ale jen v male míře oproti tobě. Je to hnus....raději se k čorkám nebudu ani vyjadřovat! At zdechnou na přehul mrdky jedny. Jinak cítím s tebou. Měj se peace...
Cus, ty ve tak to nasere, takove pekne policko taky mi minulej rok ukradli ale jen tak 2, mit toho tolik tak zešílím asi RIP takovy obrazky nemam rad ( to poslapane pole po tech pi..cinkach)
Jo no,a tak sem si veril ze to mam doma a nikdo mi to nemuze vzit ale opak je pravdou. Zrejme uz nebudu moct nikdy pestovat out
Klidne bych bral kdyby mi spise zplesnively treba 3 kyti nez vse v pici,prace v pici hnojeni v pici a jeste k tomu uplne vsechno pro nejaky zmrdy.
Ale zrovna vcera sem chtel jet RIPEN tkze bylo v kyti mnoho bordelu a chemek z hnojek, den pred tim sem je zrovna zahnojil takze aspon to noale uz nemam nic
Curaci wymrdani. Ty lidi neumijou oprawdu nic nez corit brka ostatnim. Sou to zmrdi a potrebujou na drzku poradne. A az se to zjisti tak......... ende.
Ale co,neznamena to ze se na PESTOVANI vyseru,jenom to znamena ze nikdy uz nebudu moct jet out na vlastni zahrade poku se neprestehuju. Jedine indoor,nic jinsiho nezbyva. Par fotek kdyz sem ve svoji galerce z listi co mi zbyly a ktere sem ostrihal predbezne apod.
Ale co,neznamena to ze se na PESTOVANI vyseru,jenom to znamena ze nikdy uz nebudu moct jet out na vlastni zahrade poku se neprestehuju. Jedine indoor,nic jinsiho nezbyva. Par fotek kdyz sem ve svoji galerce z listi co mi zbyly a ktere sem ostrihal predbezne apod.
Ty vole kámo, tak to s tebou soucítím, je mi to líto, ale holt jsou zmrdi který ani nevěděi jak dokážou timhle nasrat člověka, zrovna leto mi taky někdo navštěvoval pole, musel jsem to dřív seknout, ale stejně mi zmizela jedna kytka a taky pár větví z různejch kytek, nakonec jsem tu jednu vykopal a dal domu, ale jsou to zrmdi, cítím s tebou a přeju hodně štěstí při hledání Holmesi
Cus,jn je to na hovno ae co uz.
Pridavam foto vysledneho produktu ktereho je +-20g 850g z celkovych 5x250g. Zitra budu delat cokoladu ale nevim kolik tam mam mrsknout masla a kolik cokolady protoze minule(asi pred rokem) jak sme varili mliko tak to dopadlo celkovou krizi vsech zucastnenych. Premyslim o 2x100g cokoladach,nevim no. Kdyztak poradte dikz.