Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kedze u nas v meste sa to vola bud trava alebo skank (silnejsia trava ) tak to musim volat tak aj ja ..lebo na otazku co je to za model alebo tak sa dockam odpovede len tupy vyraz alebo poslanie do pi*e
...tento rok som ja a jeden znami prvy krat ( nelen u nas prvy krat ale u nas ako v celom komplet meste, okrese , a nvm v com este ) objednavali origo semena zo seedbanky, tak hadam ze tento grow bude dobry, a ostatni sa nato tiez namotaju a o par rokov sa aj tu budem moct pytat co je to za odroda ...tot moja stastna vyzia buducnosti
no vsak zalezi na tom ci je to ,,venek,, alebo ,,skrina,,potom zalezi samozrejme aj aky model,lebo tolko razy som fajcil taku hnusnu ,,skrinu,, ze radsej si dam taky priemerny venek jak zle vypestenu skrinu...najradsej mam hydro skrinu a samozrejme ze je dobre vedet co fajcim takze tiez delim modely podla odrud
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
"mikrof" hh, nemci - einegutteunterlampenrauchen
jinak deleni u me - tak nevim, huleni nekupuji, takze mam asi jen svoje osobni hodnoceni. asi na no name (nejaky x-ty generace neceho neznameho, co dotycny pestuje pro vlastni zabavu a poteseni)
a na genetiku (kdyz je znam puvod). A úredevsim spis na vlastni stupnici (ucinky, chut, vune, vzhled,...)
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
Souhlasim s Tayemem. Taky kdyz hulis model co by vypestovanej venku a v indooru tak je to rozdil, jasny venek monstrozni kvatita. Ale indoor zase lepsi kvalita, kazdej bude argumentovat tim ze kdyz si das na outu hodne zalezet, mas dobrou genetiku, dobry place a dobry hnojky tak to jsou kruty modely. Ale zase vemte si kdyz mas ve skriny dobrou genetiku,dobry hnojky, dobrou skrin a dobrou lampu. Tak je podle me sila a ucinky jiny. Indoory mi prijdou chutove intezivnejsi, cistejsi, jdou na nem mnohem lip rozeznat chute, i hezcejc vypadaj. Ale outu zase velka kvantita, nikoho netizi ze smotnes velky gramovy brcko do peti lidi. Proste je toho kotel a zhuleje to dobre, ale ja osobne jsem kouril jenom par modelu ktery byli na tolik dobry ze by mi dali lepsi a intenzivnejsi stav nez indoorek. Ja osobne jsem jel indor parkrat (70W pokusy a zadnej vysledek, jelikoz jsem student a ziju stale u rodicu kteri zaujimaji sline ofenzivni protidrogovou politiku... tzm maximalni minimalizace a utajeni= akurat poteseni z domaci prace...). S outem mam skusenosti na jinaci urovni a muzu rict ze jednou se mi povedla bila vdova a to jeste ze seminek od pochybneho clena (Birdik... kdo zna chape ) tady z groweru a muzu rict ze tenhle model mel povestne high, hodne lidi melo potom paranoju proto, ze nechapali co se snima deje, coz se mi uz nepovedlo nikdy potom.
Kazdej ma svoje vyhody... Shrnul bych to tak, ze nejlepsi model je studena dvanactka
Sry za pravopis, jsem totalne mimo, vetsinou si to po sobe prectu a udelam korekci, ale ted na to nemam silu, treba jindy....
No u nás se rozděluje na čudku (to slovo nesnášim) a na na skéro který má poddruhy jako "Skéro z Plzně,Z Prahy atd.
Taky jsem rád když vim co kouřim, ale to se mi povedlo jen jednou ( Shiva x Peacemaker) Osobně nerozděluju prostě kouknu, povonim,pomačkám, ochutnám a mám svůj obrázek o kvalitě) Jinak mám radši venky jsou takový pohodovější..
Tak ked je shit dobry tak mi je jedno ci je to in/out...fajcil som uz aj take outdoori ktore sa viac ako vyrovnali hocakej lampe...ale najradsej hulim ajtak svoje vlastne...inak v poslednom case sa u nas rozmohol dovoz z Ciech hlavne Brno a okolie hehe no z Ciech som este picovinu nehulil...RESPEKT
delit se da podle kde ceho, jak pise miris .. zelezi s kym se o tom clovek bavi. kdyz nekdo dokaze rozlisit .. da se bavit v jemnejsim deleni. kdyz druhej rozlisi jen skero, hydro, skunk, ganja, trava .. tak se ho zeptam co tim mysli a podle toho . jasny ze kazdej neni nuklearni ganja odbornik
ja to delim hlavne podle stavu a podle vune. to prvni i to druhy zavisi zasadne na modelu, potom na pesteni (in/out - svetlo, podminky, misto, hnojeni) a potom na zpracovani (suseni, uskladneni) ..
takze venek a lampa, je jedeno z rozliseni podle keryho se da taky delit. ale to prvni je podle me model. pak az to ostatni.
jinak beru kvalitni venek, z kvalitniho modelu, kvalitne hnojenej (samosebou organicky), ze super mista kam sviti celej den, s laskou pestovanej .. jako vrchol. zejmena kvuli stavu. kterej je podle me to zasadni u travy. vune a pod .. jsou na druhym miste. podobne jako, treba, u zensky, spravne tvarovanej zadecek neni to prvni .. ale o to vic potesi kdyz to prvni zevnitr je, ze
Urcite delim na venek a lampu ... Je jasny vecinou ze kdyz mi nekdo podava sklo a rika: "lampa" muzu ocekavat hodne dobrou potenci , jasny ze nekdy venek predci lampu ale myslim ze v 70% je to dostatecny rozdeleni.
Nejlepsi jsou ciganske nazvy typu : skéro pičo, podlampovka more, dyk hydro a masivni chroníííík Jinak ja osobne to rozdeluju na out a in a samozrejme podle chuti. radsi si dam brcko dobre pestovane cestinky nez sklo prehnojeneho skunku.