Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
S naprosto přesným tipem vítězí Trafo celkově bylo sušiny 380g, 405 s čudky .
Klobouk dolu, pekny tip .. viz. PM
CHRONIC: Jak už jsem psal v minulém threadu, palice chronic jsou lehce kořeňěné s vysokým high stavem. Jejich struktura se podobá hodne tvrdému kameni ,, v tomhle směru jsou lepší než palice WR, které bohužel nemají potřebnou konzistenci.
+ Neskutečně tvrdé palice + VELICE silný high (nekouříte? .... nevěříte ) + Dobře se větví + Odolný proti nemocem a plísním (vše s mírou )
- Velké množství zabíjí - Těžký kouř
WHITE RHINO: White Rhino potřebuje narozdíl od Chronica více prostoru. Je to bílá odrůda, tuším kříženec White Whidow a F1 (pokud né, opravte mne ) Sušina chutná velice dobře, silně nasládlá chuť, dokonce si dovolím tvrdit, že to chutná jako cukříček
+ velice sladká a jemná chuť
- White Rhino je náchylnější k nemocem a plísním než Chronic. - menší výnos - palice jsou "papírové", "papírovky" zato chuťovky
Z vlastní zkušenosti bych z White Rhina balil špeky (z Blackberry Brandy nechutnaly nejhůř )
V mojem případě vítězí kvalita nad kvantitou. Palice jsou silně obsypané mohutnou vrstvou pryskyřice..
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Aááá moje tipy začínají být čím dál tím víc přesné a přesné
Gratuluju k tomu výsledku a přeju at ti to nějakej čas vydrží
Trafo
P.S. Třikrát jsem můj tip opravoval , protože jsem nevěděl kolik tak můžou mít ty vršky , ale nakonec jsem to rozpočítal na 6x 50G na sítech, 25 čudka a 80 g vršky