Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže jsem se rozhodl dát pryč ze skříně noname a noname řízek , protože dost rostou,asi moc sativa takže půjdou do přírody a konečně to bude only PAPAYA . Teďka je ale příroda proti , dneska chumelilo jak blázen , takže počkám ještě týden jestli se to ustálí a když ne tak půjdou asi na okno a poté ven.
JInak co se týká INdooru tak jsem provedl fim. 2P a 3P, 4P a 5P jsem roztáhnul pomocí provázků, aby se dařilo spodnějším větvím.
Do 3 dní bude fotoreport,tak se těšte
to nans: Však tam mám napsaný že půjdou na okno a poté ven, ale teďka jsem jim zařídil provizorní bydlení v bývalém akvárku, je tam 20w zářivka přímo na rostliny,takže se jim tam daří docela dobře. Tam zůstanou do té doby než bude alespoň 10 dní za sebou, víc jak 15 nad nulou nebo z něj prostě nevyrostou (30cm) . Jsem optimista a myslím si že až začne rybářská sezona (pro neinformované 16.dubna) tak už budou na sluníčku
No necháme se připravit, vše je to na matce přírodě.
Zítra slibovaný fotoreport
je supr že taky někdo pěstuje pod touhle vatáží, dělat výsledky pod 400W není tak těžké jak udělat 50 - 60 gecek pod 70W. Jinak doporučil bych přidat trochu růstový hnojky (tenký větve) a jít už do pletiva.
Potřebuje poradit, kyti pěkně kvetou, ale bohužel se u samiček začínají objevovat samčí květy, naštěstí jen tu a tam, takže si myslím že za tím stojí nízké PH, proto bych ho chtěl zvýšit, ptal sem se u nás v aquaristice jestli nemájí nějaký ph+ a prej né,že prej jen - . Tak jsem šel do drogérky pro hydroxid draselý a taky nic-jen sodný . Někde jsem tady četl že se může dát i jedlá soda, tak sem ji koupil, ale nevík kolik a jak často. Pls poraďte. Thanks
myslim si ze problem nebude v PH.... .ale v tom ze tvoje kytiiiz zhermila..... zhermiiii..... a zhermovat bude:-) ale doporucuju ti je zbavit vseho prebytecnyho co ti na tech kytkach jeste roste az k palicim..... bude se ti to lip hlidat..... a postupne hubit samci pleme tot budiz tvoje budouci prace....
:-!
zdrawm a pestu zdar!!!!
Bp.
NIzky ph? to u vas mate vodu, ktera je kysela? to se na moc mistech nevidi na vetsine mist je ph vody okolo 7 spis pres 7. Kazdopadne zvyseni ph ti ted uz asi moc nepomuze
No ta voda asi bude normalni,ale to hnojivo co tam davam, tak to ho nejspis dela nizsim, no smaci kvety zatim s uspechem likviduju.
Preve je divny ze prvich 16 dni kvetu pohoda, jen pestiky a najednou samci kvety, takze si mysli m ze to bude necim takovim. Zitra si chci pujcit Ph metr a uvidime.
Mimochodem jsem neco malo nafotil, tak jen co to upravim do velikosti, ktery jsou sem tak je hned uploadnu.
Dnes jsem měčil PH a zjistil jsem že voda kterou to zalévám má 7,2 a po přidání hnojiva 6,3.
Což si myslím je docel vpoho.
Omlouvám ze, že jsem dlouho nedal foto, ale ted mam moc prace.