Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To hnojivo od plagronu je nejspíš kvalitní jinak by nefungovali na trhu přes 15let bohužel nemůžu posoudit z vl.zkušenosti, ale mám od nich hlínu se kterou jsem spokojenej-zatím bez škůdců. Podle mě je to zase jenom o reklamě,na trhu je spousta výrobků,které si myslím jsou kvalitou všechny srovnatelné.Spíš bych se zaměřil na firmy specializují se na hnojiva pro cannabis.Já jedu Hesi
Kytkam se daří skvěle zalívám je odstatou vodou a v tom Tera Bloom a paličky se tvoří nádherně!Jen jedna palička se dostala až k výbojce a krutě se opálila :-( A taky s Teplotou to bylo kruté (31 - 35 přes den).Tak jsem pořídil Artic Cooler 12x12 A teplota je rázem 25 přřes den
Fota myslím popisovat nemusím,mluví samy za sebe
Ještě dodám že byli dva samci (jedna papáya a jeden noname) a ty jsem vytrhl a přisadil jsem tu kyti,která byla zvlášť (tu no name) a k papayi jsem ještě přidal jednu kyti z windooru at dokvete...
Myslite ze se tenhle grow vyplati a bude uroda k necemu?
Jo jo jede ti to pekne.....rikal sem ti ze sodik sse ti bude libit......a na dalsi grow udelej vetsi skrin.....dej silnejsi sodik a zas budes o level vejs....hlavne s tema skusenostma co ted zbiras se furt zlepsujes
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
mno s tou vetsi skrini jinak nepocitam,nemam na to prostory,proto budu jen vylepsovat stavajici a zarobim letos prvy OutDoor A nejaky ten WindDoorek pro poteseni taky
k tomu plagronu: používám od nich terra bloom, groow a phytamin. Naprostá spokojenost, žádný známky nedostatku makro ani mikro živin, jednou jsem se rozhodl sklidit o týden dřív a nestihl jsem udělat flushung čistou vodou. Na chuti jsem to nepoznal...
Jediný co k základnímu hnojení občas přidávám je, když mi okolo třetího až pátýho týdnu začnou nějak víc žloutnout a opadávat listy, přidávám do deseti litrů zálivky jedno víčko vermesfluidu, extrakt z žížalího humusu, obsahuje spoustu prospěšných látek a kotel přírodního dusíku, kytkám udělá moc dobře
Hosi,asi mam problem,skoro na vsech kytkach se mi objevili jako kdyby koule?Neni to hermo?Nejvice je jen na jedne kytce a ty ostatni jen jedna koule max 2!
Lidicky,tak to je pech...Proto ted zadam klony pro pokus 2,Na dobirku 6 kytiček,které by byly vhodné pro moji skříň (velikost,watáž) a kvalitní,ne No Name!
Pokud to potahnes pod tema usporkama dej je aspon bliz, mas to strasne daleko od vrcholku a pokud vim usporky skoro vubec nehrejou, ... klidne bych to priblizil na tech 5cm , at to roste
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley