Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě bych se chtěl zpětně vyjádřit k tomu dávkování GH hnojiv.
Mam z kohoutku vodu s EC 0.2, když dávám koncentraci (odměřeno injekční stříkačkou) všech 3 složek přesně podle návodu na každý pixle, dostanu se zhruba mezi ty dvě hodnoty EC, který GH uvádí, tzn že i bez EC metru se na to dá spolehnout.
From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta
Mičurin 666
Zdarec.Jasně souhlasím stebou.Destilka má oproti tvojí vodě 0.02 Ec ,v podstatě 0 Ec.Přesně jako ty používám na dávkování injek. stříkačku 10 mililitrovou.Pokud se řídím dávkováním dle tabulek GH dostanu se maximálně na hodnotu 1.2 Ec.A to je málo.Takže když k tomu připočzeme tvé 0.2 dostane se na hodnotu 1.4 a to už je tabulková hodnota.
Zdarec všem.Tak mi to nedalo a probral jsem holky fakt důkladně a našel ještě cosi..........Leat Coaft zdá se zabral a ty mrchy jsou deat,nebo tak vypadaj"nehýbou se"
Zdar všem zahradníkům a zahradnicím.23.den 12/12 Jack Herrer,začíná ukazovat co dokáže!Každým dnem palice mohutní a nejenom na primárních stonkách,ale i na těch sekundárních,které nemají až tak dobrý přístup ke sluníčku.Top Max 2ml/zatím/na litr "hopsinkové štávy" Jackové vybumbají 7-8 litrů na 24 hod.,GH-trojkombinace mírně nad tabulkové hodnoty.EC do 1.7,používaná destilovaná voda.PH 5.6-6.2.Vlhkost 45%-50%.Teploty bohužel jsou nižší než bych chtěl,ale přímotop má 2000w příkon a i když je termostatový,tak to je fakt mazec,proto jede na 1/2 svého výkonu.Den 21 C,noc 15 C.Teplota roztoku 20-22C.Pokud mám dobré info,tak Jack dozrává až 70 dní,takže by mohli být super Vánoce
29 den 12/12.Na prvním fotu je dobře patrné přesvícení,bohužel stím asi nic neudělám,CT má mizerný rozptil světla.Bohužel se mi nepodařilo udělat foto kořenů v tubusu,1/3 tubusu je jich plná. Tou sítkou jsem chtěl zabránit kořenům,aby prorůstali odtokovou trubicí do rezervoaru,ale samozřejmě neůspěšně
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
cooltubePro můj systém je to špatná volba.Systém je dlouhý 160cm,což samozřejmě stínidlo v cooltube nemá šanci rozptýlit.Už ted mám střed přesvícen jako hovado a Jackové na krajích trpí nedostatkem.To je jeden problém a druhá věc je to,že v jednom nejmenovaném growershopu,kde jsem kupoval "Plantastarku"jsem u ní narazil na pár,maličkostí,které by tam neměly být./př.mírně ošoupaný závid,na skle natavený kousek čehosy atd./Bohužel jsem lama a nevěnoval jsem tomu pozornost.Přes noc se mi to rozleželo v hlavě a hned druhý den jsem tam volal,že se mi to nezdá atd.Odpověd byla jasná a stručná a pochopitelná.Pokud si přinesu měřák na světelné spektrum a jejich výrobek bude vykazovat,jiné nebo snížené hodnoty bez problémů mi jí vymění za jinou.Bohužel oni měřák nemají takže nashledanou!A ted babo rad! Foto č.2jasně viditelné přesvícené vršky
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Zahradníci a zahradnice,co sledujete můj pěst,dnes jsem zažil takové zklamání¨,beznaděj a zároven vztek,že jsem si musel sáhnout do baru a napít se něčeho ostřejšího.Dnes koukám večer na moje Jacky a říkám si sakra co to je na těch palicích?!!Skutečnost byla jasná!Nalezeny vyvíjející se semínka.!!!!Hermafroditi!!!3 měsíce jsem poctivě sbíral informace na groweru do nej detailů.Když jsem si vše rekapituloval,kde se stala chyba,nevím.Genetika super,světelná perioda optimální,stres jedině snad při přesazování a při dopravě,PH taky redy atd.Je to v prde......
TO JE URČYTĚ GENETYKOU NIČÍM JINÝM ....LEDA ZE BY SE TI DOSTAL DO PĚSTÍRNY PYL S VENKU ALE TO BUDE BLBOST....I PODLE FOTEK TO VYPADÁ NA HERMO....UPŘÍMNOU SOUSTRAST TAKY TO NENAVIDÍM ,PROTOŽE JSEM SY S HERMAMA ZAŽIL SVOJE... JINAK SKUS HLEDAT PRAVIDELNĚ SAMČÍ KVĚTY A OTRHÁVEJ JE APOKUD JE TO MOŽNÉ VYPNI VNITŘNÍ VETRÁK CO MAŠ NA OFUK AT SE PYL NEROZNAŠÍ DAL ADAL NA DALŠÍ PALDY ....TŘEBA NĚCO ZACHRANÍŠ....
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......