Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já je třeba používám tak, že je normál rozsypu kolem hlavního stonku a prokypřím je s půdou, pak to často prolejvám vodou, aby se co nejvíc uvolnily do půdy a ke kořenům, když je takle deštivo, tak neprolejvám. Dají se použít i tak, že je na nekolik dní naložíš do vody, kterou pak sliješ a použiješ ji do zálivky, nebo postříkem na list dobře naředěnou s vodou, aby si kytky nespálil.
Jo jo lidi zatmívaj kytky před tím než je setnou.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Nějaký další fotky ,ty makra se moc nepovedly klepaly se mi nejak ruce.asi zima jinak kytky uz by zase chteli prostrihat ,nejak se mi do toho nechce ,strasny prace nemate nekdo nejakej lepsi zpusob jak ji zbavit listu? zkousel jsem je prosit at to shodej sami ,ale nejak to nefunguje
2008,2009 - svině zlodějský už napadly i mě.....zabít, zničit, rozšlapat a rozčtvrtit...
Hlavně kvuli svetlu.Aspon ty velkykdyz jsem je nprostrihaval tak ty spodnejsi vetve skoro lezely.Po prostrihani se behem jednoho dne zvedli a takhle to ted vypada.
2008,2009 - svině zlodějský už napadly i mě.....zabít, zničit, rozšlapat a rozčtvrtit...
Marihuane ajn. chlapi me osobne bylo porazeno od zkušených groweru (Jah,Wewi) že v období květu listy prostě nestříhat/netrhat prostě se jich nezbavovat .. Zbytečně se tím připravujete o výnos... každopádně Marihuane máš moc pěkné kvítí :-) Tak ať ti slunce zasvítí K+
Už dva keře se mi položili.Jedou normálně ,ale ležej na druhý kytce.Samozřejmě jsem je zvednul a podepřel.Myslíte že je mam radši všechny vystužit jako rajčata?Ty co si lehli byli spis ty menší.U těch větších to snad nehrozí.
byt tebou tak urcite nainstaluju nejakou podperu - nevim teda jak moc lezeli ale urcite by sis tim zvysil riziko plisne atd. mash to pekny, preju hodne stesti