Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To Omnihash: Já nevím ale já si zrovna na základku nepřipadám, kdyby ses podival do mojeho profilu na zakladni informace, tak zjistis ze je mi 20.
Tahle hlaska je jeste ze zakladky a je legendou, pac uz tehda sem dostal azchvat smichu a vsichni okolo me taky....
muj kámoš když je vždycky zhulenej, tak se vaří na tom že nemá sliny a drží si kůži na krku a pořád mele dokola že nemlže polikat a debilně se u toho směje- největší vejvar
Kamos se nehorazne vyvalel v hovne,cely zada mel od toho a jeste si toho nevsiml a nez se ostatni po pul hodine dotlemili tak mu to rekli a jeho reakce ''HOVNO HOVNO?§!." ... Mno dobra byl jsem to ja kuaa debilni trapas,ale uz tak 5 let nazpatek...
Byl jsem se zhulit s jednou moc peknou kamoskou...
ja- No ja te neznat tak bych ti typoval tak 20
ona- mebude dvacet za chvilku
ja- aha a ja pritom myslel ze ti je devatenact
ona- ale me je devatenact !!!