Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zase apdejt, vim že už s tim sem otravnej, ale nedá mi to, když tak pěkně rostou! Nejprv něco z lesa, kde už to konečně vypadá k světu. Jediná špatná zpráva pro mě je, že nebula je pravděpodobně samec, takže z tohohle strainu nebudu mít zhola nic. Jinak jedna sheherazade je samička, což mě těší. Přihodim do tohohle příspěvku ještě fotky z kukuřice-rostlinky malinké(tři týdny v zemi), ale světlo mají od nevidím do nevidím, takže by těch 150cm ještě mohly dát...
1, trio-bella vzadu(kolem 130-140cm), před ní vlevo S.A.G.E. a vpravo bílej rusák
2, sheherazade samička(kolem metru)
3, MMM samička
4, kytka tady, kytka tam, kytka všude kam se podívám
DooMer:Zdravim! Hele, v kukuřici pěstuju jen pro prdel, stejnak to pravděpodobně pokosej zemědělci! Půda tam byla tak tvrdá, že jí prostě prokypřit nešlo, ale myslim že si kytky poraděj...
Když jsem dnes na den přesně po měsíci navštívil s JAHmaičanem alfu, nestačil jsem valit bulvy! Bez všech drahých hnojiv a jakékoli výpomoci si rostlinky poradily úplně bez problémů a naprosto mi vyrazily dech. Příroda holt ukázala jak umí kouzlit a potvrdila, že letošní léto je oravdu vydařené(pro mě ve všech směrech, ne jen v tom pěstitelském). Skok udělaly monstrózní a z jednotlivých kytiček je již jednolitý neprostupný konopný chomáč, začínající se naplňovat oním již téměř podzimním aroma, linoucím se ještě několik metrů kolem políček. Příště bude potřeba přistoupit k razantnějšímu prostříhání a oholení od spodních přebytečných větví, které by jen obíraly vršky o živiny. Kyti, jelikož se do květu evidentně nehrnou, dnes dostaly pořádný kotel květového plagronu, címž je snad trochu popoženeme-nemůžu se už dočkat na tu podívanou při cukrování a nefukovaní se šišek, nemluvě o vůni...
photos from alfa 1.2:
1, skorocelek
2, pohled z druhé strany s dominujícím godbud-dreamwaverem a JAHmaičanem jako měřítkem
3, cikánův magický a mystriózní mix-vypadá podle tvaru listů a nevalného větvení na něco sativoidního a jako první nasadil na květ
4, detail jeho paličky-už i lehce cukruje
5, pro radost
6, ještě dvě fota z kukuřice, kde mám asi dva samce ze dvou rostlinek, ale nějak mě to netrápí, tohle je erdbeer
dobra dzungle...reknu vam chlapci dobra praca tenhle rok...nemate trochu strach z plisne...nebo tak neco kdyz to tam mate uz ted tak na husto a kdyz tam narostou sisky a padne rosa tak tam prece bude vlhkost jako to prase...kazdopadne doufam ze sklidite...a bude toho mrda...
papírek:V první řadě díky! No a ta plíseň to bude problém-včera jsme o tom zrovna diskutovali. Zakročíme každopádně ještě dřív než bude mít šanci zaútočit-tedy nějáká ta prevence bude-jde jen o to aby to stačilo. Navíc je trochu rozdíl pěstovat doma na zahradě, kde máš kytky každý den na očích a můžeš plesnivá místa v čas otrhat a zabránit tím dalšímu šíření a v přírodě, kam se dostaneme maximálně jednou týdně...
Lesní políčko je nyní, po vytrhání samců osazeno třiadvaceti rostlinkami. Rostou si zde zvesela a některé už nasazují konečně na květ. Dnes jsme jim ještě pomohli několikanásobnou dávkou kvěťáku od Plagronu, takže v brzké době čekáme spoustu hašových vláken! Lets see...
1, trojice-bella, WR, S.A.G.E.-bella a rusák už začínají kvést, sejdž zatím ani náznak-výška v rozmezí 160-200cm
2, sheherazade samička-zatím nekvete
3, sheherazade samec-až nám dá trochu pylu, půjde hned pod kudlu
4, moje maličkost a dnes vytržený samec nebuloidní-pěkný dvoumetrový keřík-bohužel jediná nebulka, kterou jsem letos měl
5, bílýho rusa napdla tahle mrška-listová plíseň-všechny napadené listy jsem se snažil otrhat, ovšem je otázka, zda to zabrání dalšímu šíření
Mám tu pro vás pár fotosek z dnešního slunečného odpoledne. Většina holek už konečně začíná nahazovat blizny ve větší míře, což značí začátek květu. Nejdřív alfa 1.2:
1, největší kytky
2, godbud x dreamwaver-obrovský růstový potenciál a klasická indikoidní stavba, bohužel zatím jako jeden z mála nekvete
3, další godbud, ovšem tenhle už se mezi kolegyněmi nevyskytuje, ponevadž byl pravděpodobně nějákým hlodavcem, který zaútočil na kořenový systém, odsouzen k popravě
4, květ magical mystery mixu-kvete dost pomalu, ale cukruje už řádně
5, přehlídka trichomů na řápíku listu
6, poslední portrét pana erdbeera kukuřičného-poté co jsme z něj utržením koulí udělali eunucha byl nemilosrdně popraven...spolu s ním přišel o život i pan belladona
7, tohohle chronika mám u kámoše na zahradě-je to spíš taková metrová bonsajka, ale větví má nespočet, takže o výnos bych se nebál