Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kapitola sama pro sebe je letosni Erdbeer
Jak tak procitam prispevky mistnich growers, tak skoro nikdo se o letosni varce nevyjadruje moc pozitivne.
Muj Erdbeer ( jeden jediny vykliceny erdbeer ) se od pocatku nejevil jako moc vitalni rostlinka, pak se zacal pekne vytahovat a silit, coz mi pusobilo takove prijemne lechtani v rypacku, ale jen do doby nez se objevila prvni koule- to bylo na stesti docela brzo. Byl tedy oddelen - chvili se o nej starala moje grandmother Nechal jsem ho zamerne vykvest kvuli pylu, mozna zkusim zas nejaky experiment s krizenim...
Tady jsou dve fotecky onoho prasiciho samcoura.
tak po tydnu o5 zde.
fotky: zatim 3 regulerne rozkvetle rostliny.
Dalsi je jiz budou nasledovat vypada to ze ted prepnou belly spolecne s Bd a b52 (mimochodem posledni 2 jmenovane jsou sice docela maly ale vylucujou docela silne omamnou vuni.. a to do kvetu teprv prechazi) a ty moji krizenci Top44XOb... to vidim ze budu sklizet jako posledni.... vypada to ze do kvetu prepnou tak za 2 tydny... doufam...
no tak se mejte....
zacinaji nekvetat B52 a Black domina ( puvod od Tayema )
Ten mi teda zdelil ze uz se o nich asi neda moc mluvit jako ciste B52, BD... ale je to asi vzajemne nakrizeny a asi i smrncnuty necim jinym..
Kazdopadne to bude prekvapeni jak se to vyvine.. Jedine je skoda, ze jsem je sazel pozde a na misto, kde nevim cim to je, ale kytkam se tam moc nedari, proste jsou maly (kolem metru)
a jeste jednou kvet dmXpurple _ po fialove barve ani vidu ani slechu
Vubec tenhle model je dost zvlastni, (seminko jsem dostal jako bonus od jednoho growera, timto ho zdravim) ale podle meho to asi uplne nebude ta genetika, jak mi napsal. Muze se jednat o docela dobry noname (?) (uz jsem to testnul a docela dobry high ), ale ani jeden z typickych znaku at Durga mata, bo Purple 1 nejak nepozoruju, ikdyz krizenim mohlo dojit k nejake degeneraci a vnikli uplne jine vlastnosti. Kazdopadne je to asi nejrannejsi druh co jsem kdy mel...
Dobry podvecer.
Prazdniny nam finisuji, hura, jiste uz se vsicni tesite z5 do skoly... chjoo...
No, prazdniny mozna jo, ale to hlavni v outdoor pestovani teprv zacina.... Jo, kytky nam zacinaji kvest. Pripravuji se nam vratit vsechnu lasku a peci, kterou jsme do nich az doposud (jeste ale budem ) vkladali (budem vkladat)...
Moje vsechny venkovky uz odstartovali ten nekolika tydeni maraton kveteni (ty ktere neodstartovali, uz ale jevi vsechny znamky toho, ze se tomu tak v nejblizsich dnech/hodinach stane).
S touto radosti babiho leta ale prichazi pruser. Jsou to vsudypritomni CZorkari... skoro vsichni, kdo pestujete outdoor s nima mate asi zkusenost. Necht se Nam letos vyhnou - tot asi heslo a prani ke zbytku prazdnin a nasledujiciho obdobi kvetu.
no a fotopriloha :
3 ... tak uz se to rozkvetlo.. je to kvet toho co by melo byt B52
4...Durga mataXpurple - uz jsem se k tomu vyjadroval.. komentar zustava stejny, snad jen pridam, ze zacinaji hnednout blizny - blizi se do uplneho finishe..
5....To same, jen trochu bliz...
6....Hollands hope ... zacina docela hezky nabirat objem a cukrovat....co me ale zarazi je opravdu smrad, nebo jak to, sakra, nazvat kdyz si privonite.. neco mezi peprem... a ja nevim cim jeste... fakt nechapu.... snad zesladne... jak by mela....
Musim se pozastavit nad tim pekny den, protoze kdyz se v poslednich dnech podivam z okna tak to co tam vidim se opravdu peknym dnem nazvat neda... zima jako v listopadu, vsude plno vody, dneska i kroupy, hmm bylo by mi to snad i jedno, ale to bych venku nesmel mit tyhle milacky... jestli se to nezlepsi, tak nevim nevim jestli mi treba TopXob stihne dojet, kdyz teprv ted nasadila na kvet.... holka jedna neposlusna... No nebudu to dal rozpatlavat, pocasi si stejne bude delat co chce bez ohledu na chudaky growery a jejich zelena poteseni...
tady jsou nejaky fotky z podvecera, kdy se tady na chvili ukazalo slunce...
2 Naděje z Holandska
3 Bella
4 B52
5 Papaya ( i like it )
EDIT: Dekuju vsem za K+
Vyjadrujete se k posledni fotce tohoto prispevku ( Jahmaican, Radvancan,...) diky moc kluci, fotka vznikla tesne po odpaleni zkusebniho jointu z vcera sklizene DmXpurple ... joo, docela to jde..zadny zabijak... tvorivka...
Co mame, listopad?? Tohle pocasi me nejen deprimuje, ale zaroven ze me vysava vsechnu energii, kterou jsem si pres prazdniny stradal... Ted kdyz vsechny kytky kvetou a potrebujou nejvic slunce, tak jen prsi, je zima, fouka vitr, ktery uspesne lame moje rostliny...
Par fotek na zpraveni nalady..
01 Black domina ( mozna fialove pheno?)
02 Black domina (asi svetlejsi pheno?) I kdyz tezko rict, kytky jsou asi prokrizeny jeste s necim jinym, jak se geny projevily, tak se projevily
Kazdopadne ale strasne krasne voni - trochu jako hroznove vino...
zdravím absurda. pěkný fotky, čéče. už to začalo a bude líp! jinak už to ani nejde
jo, fialový feny dominy mám taky. si myslím, že je to tím vysoce pravděpodobný nakřížením s b52. ale bacha, musím tě varovat před těma bílejma dominama. hrozně rády vyhazujou koule, mršky jedny transsexuálský : našel jsem jich už šest takovejch
ok Tayem, dohlidnu na to. Skoda jen ze mam ty dominiky jen 2 a B 52 jen 1. zbytek samci. Ale uz ted je znat ze to bude pecka.. ta vune ( zvlast ta svetla domina) to je nadhera...
Mej se chlape. A dik.