Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a tady pár detailů z dneška....jsou to DOPORUČUJI ZVĚTŠIT !!!
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
vyzeraju ako moja B52 tiez ma take az do bordovociern susky a pekne biele blizny , ale samozrejme moja rastlinka nebola az taka bujna ako ta tvoja ...good luck nech ti to nik nenajde
tak a blížíme se do finále, šišky jsou tak težký že to láme větve a pestíky jsou skoro fšechny hnědý, takže o výkendu asi kosa..... jinak byl to šok když sem tam přišel a viděl co viděl
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Tak včera proběhla sklizeň, nakonec to nevypadá tak špatně, na pár jointů z toho bude a co se týče kvality, tak jsem taky zpokojen, barvu to má opravdu až děsivou,ale co až to uschne hodim smokereport Voodoo SkunK
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Tak a je dokonáno kvůli počasí jsem byl nucen to seknout, dokonce se začala už projevovat plíseň na listech,ale ne moc, ale jistota je jistota.
Popravdě ani jsem nečela že z toho bude to co z toho je nakonec bude i na těch pár jointů, takže spokojenost, až to pěkně uschne (sušim na půdě při teplotě 5-16 stupňů Celsia) podám smokereport
Pěstu Zdar s pozdrawem M@triXx
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE