Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vood: Cau, mela jsi pravdu, Darek je skutecne polsky jmeno.
Alex je taky dobrej, taky se mi libi..ale prijde mi, ze lidi v CR nejsou moc nakloneny cizim jmenum..bojim se, aby se mu deti potom neposmivali, za to ze mel ulitli rodice a chteli mu dat trochu jiny jmeno.
jak je starej synek?
Původní příspěvek od H&H Vood: Cau, mela jsi pravdu, Darek je skutecne polsky jmeno.
Alex je taky dobrej, taky se mi libi..ale prijde mi, ze lidi v CR nejsou moc nakloneny cizim jmenum..bojim se, aby se mu deti potom neposmivali, za to ze mel ulitli rodice a chteli mu dat trochu jiny jmeno.
jak je starej synek?
Mám holčičku, budou jí 3 roky.
Já mám takovej dojem, že lidi už si začínaj zvykat a dětí s mnohem prdlejšíma jménama bude taky dost. Blbý je, když se dítě jmenuje např. John Čermák, to k sobě fakt moc neladí
Jo a ještě se mi líbí Matyáš-Matýsek
Psycho: až budu mít kluka, bude to rozhodně Joshua Vood
Xerthon: ani se nedivim chlapi možná berou jméno Viktor trochu jinak než ženský. My máme prostě radši Radečky, Matýsky, Honzíky, Mišáčky, Vojtíšky, Ondrášky, Kubíky atd.
Cau..a jaka je vychova v kombinaci s hulenim a pestovanim?
Dari se Vam to uspesne pred ditkem tajit, i kdyz trea prestujete doma, nebo to pred nim nijak neskryvate?
Původní příspěvek od H&H Cau..a jaka je vychova v kombinaci s hulenim a pestovanim?
Dari se Vam to uspesne pred ditkem tajit, i kdyz trea prestujete doma, nebo to pred nim nijak neskryvate?
mláďátka to vědí neskrývám to páč by to ani nešlo.Dřív jsme měli malej byt a když jsem svítil tak k nám pochopitelně nikdo nesměl což kindrs špatně nesly a tak jsme se dohodli na jednu sklizeň ročně.Co jsme se přestěhovali už je to v poho. před nima ale nehulim
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
no nerodil jsem ale mám ženu,rodila,mluvila o tom,byl jsem při tom a ne jednou
a jinak vy si snad myslíte že porod je hrozná věc?no snad je 21. století a nebudeme se tu strašit
byl to nádherný zážitek
HA HA HA ZASMÁLI SE LODNÍCI A ODJELI NA ŠICÍM STROJI
Určitě je to pro muže nádherný zážitek když může asistovat u porodu své ženy, ale nemůžeš hodnotit něco co si sám neprožil a u káždé rodící ženy probíhá porod jinak, kolikrát maji ženy na kraji smrti, jindy zase rodí bez problémů již několikáté dítě.
Ano na kraji smrti jako se stalo mé máti když mě rodila, šel sem císařem a máti křísili, žádna prdel! Jo sou, ale ne vždycky je podle mě porod taková pohádka jak si myslíš.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-