Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tohle asi nebude jistič. Bude to asi modulární vypínač nebo něco podobného. Jistič by měl na sobě přinejmenší uvedenou charakteristiku, případně zkratovou zátěž.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
souhlas, je to jistič. jinak charakteristika jističe je daná třídou (A/B... A - rychlý jistič, B - pomalý na indukční zátěže např. motory. Dříve značeno T) Stykač, spínač apod. by měl 4 vývody (2 řídící a 2 ovládané)...
Ještě mě napadlo, toto se týká stykače na 220V. V případě 3 fázu jde samozřejmě o 8 vývodů-
Původní příspěvek od cowley souhlas, je to jistič. jinak charakteristika jističe je daná třídou (A/B... A - rychlý jistič, B - pomalý na indukční zátěže např. motory. Dříve značeno T)
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
jen blbej dotaz jestli toto je vhodnej stykac pro spinani 600W MH diky moc za pomoc ....
prosel jsem to tady na G a myslim , ze splnuje vsechny kriteria ,ale jsem v ektru obecne totalni amater, dokazu si tak zapojit lampu ,ale jinka znalost problematiky se rovna spise vakuu , tak si radsi ptam , nez se zabehnu i v praxi
Původní příspěvek od mrakoplas jen blbej dotaz jestli toto je vhodnej stykac pro spinani 600W MH diky moc za pomoc ....
prosel jsem to tady na G a myslim , ze splnuje vsechny kriteria ,ale jsem v ektru obecne totalni amater, dokazu si tak zapojit lampu ,ale jinka znalost problematiky se rovna spise vakuu , tak si radsi ptam , nez se zabehnu i v praxi
je dimenzovaný stejně jako většina spínaček: 16A odporové zátěže. Takže na 600W výbojku to konstruované není, někomu to vydrží, někomu ne (zvláště, když má i kompenzační kondenzátor)
Doporučil bych ti aspoň 25A stykač