Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 wasil: Na tvou otázku odpovím zase otázkou - žral bys plesnivej salám? Pustil by ses do zelenýho jogurtu a nebo chleba, kterej je porostlej Penicilinem? ...tak vidíš...
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Čau. Niektorí členovia to na groweri už riešili, ale nepamätám si, v ktorom threade to bolo. Ale viem, že tam boli názory pre aj proti. Pre bolo hlavne to, že vysokou teplotou pri horení sa plesne zničia, ale to si radšej ešte zisti.
A skús prihodiť foto alebo viac popíš, pretože "trochu plesnivou ganju" je ťažko ohodnotiť. Osobne by som plesnivé šišky nefajčil, už len kvôli tej predstave. Sa maj.
...sorry ze vam lezu do tak plodny diskuze, ale i kdyby treba plesnivej chleba chutnal jako jahody tak se s nim asi tezko bude nekdo ladovat...nechapu jak si muzete pochvalovat plesnivy koureni - to uz jedte rovnou toluen - ten taky dava, i kdyz ta chut asi nic moc...
Čau. Niektorí členovia to na groweri už riešili, ale nepamätám si, v ktorom threade to bolo.:rolleys: Ale viem, že tam boli názory pre aj proti. Pre bolo hlavne to, že vysokou teplotou pri horení sa plesne zničia, ale to si radšej ešte zisti.
A skús prihodiť foto alebo viac popíš, pretože "trochu plesnivou ganju" je ťažko ohodnotiť. Osobne by som plesnivé šišky nefajčil, už len kvôli tej predstave. Sa maj.
Dříve než se vysoká teplota dostane až na konec brka, nataháš do plic několi miliónů spor.Ani bong nepomůže.
2 luckyBOB: Říkám jednoznačně NE - ve smyslu nekouřit. Já vim, že je toho hulení strašná škoda, minulej rok sem takhle přišel prakticky o celou úrodu a pak sem hulil i to plesnivý, protože jiný nebylo. Ale pokud nemusíš, tak to nekuř. Jak píše ÍQáč, miliony spor a mikotoxinů, který sou opravdovej shit...
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
jeste jednou rikam..plesniva trava a sem tam plesniva trava je silenej rozdil...treba si panove nerozumime ale jasne ze nebudu hulit plesnivou travu..ja ji mam jak pisu (jen jeden model) z 15%..a to je prece nic..a pokud to stridam s dalsima 5 modelama tak nevidim v tom zuadnej problem..
a srovnavat chleba s travou.....a taky pokud by chutnal chleba jak jahody..ja bych si ho dal..
Zdravim panove
K tej plesni som sa nejak nikde nedozvedel, za kolko dni sa dokaze plesen rozsirit z jedneho maleho miestecka trebars v strede mohutnej palice na celu palicu, resp. za aky cas/dni dokaze plesen zruinovat celu rastlinu? Jedna sa o outdoor kyti.
Zaleží jaké má životní podmínky,plíseň je cizopasná houba a schopna do týdne zničit téměř celou rostlinu.Mě jednou napadená kyti pošla celá za 6 dní,ale to bylo extrémě špatné počasí.
ja sem dneska na jedny palicce na vrsku nasel plisen je zhruba 3 tyden v kvetu obrana proti sireni asi neexistuje ale zajima me kdyz se to rozsiri a zacne plesnivet vic muze se to prenyst i na dalsi kytky co sou zdravi ... neni nekdy lepsi jednu obetovat a zachranit tim ostatni? nebo je to proste na genetice a ostatni budou v poho i kdyz tahle bude prohnila? kazda rada ma pro me cenu zlata
dr.skunk: tiez si myslim ze radsej jednu skor,, ako nic neskor,, ale najpr to otrhavaj ako sa da,, a prenasa sa to aj rukami tak radsej nepozeraj vsetky kytky naraz.. a naj je to cekovat kazdy den.
jo mě kytka co jsem měl od března taky začala plesnivět a to bylo vcelku pěkné počasí. jinak jsem jí vytrhl jak říká geronimo radši dřív a mít něco než pozdějc a mít prd i co se čorek týče.
BANIK pičo
Jaký je rozdíl mezi USA a jogurtem????
jogurt je kultura.
no zatim se nikde jinde neobjevila kyti jsou na balkone takze to hlidam jak jen to jde.. pevne doufam ze kdyz bude pekny pocasi tak uz se ani neobjevi..
Taky mám problém s plísni :-/ Kytku mám ve foliovníku, trošku jsem ji neuhlídal a větve jsou všude "rozplácnuté" po stěnách, střeše atp (i když tam jsem plíseň nenašel). Jenže na některých větvích jsem našel některé paličky napadnuté plísni, některé míň, některé víc. Mé řešení je to, že teď o víkendu oholím tak 50% listů (vím, že to kytce uškodí, ale je to opravdu jungle a čím víc větrání tím líp), zbavím se paliček napadených plísní a větve, které se plazí po stěnách, kde je celkem velká vlhkost. Druhé řešení je oholit těch jen těch pár paliček a nechat kytku dojet přirozeně. Za případné rady díky.
Doporučil bych rozhodně první řešení. Jinak to, že oškubeš 50% listů kytce neuškodí, zvlášt když ti už kvete. Prostě celý prostor provzdušni.
Plíseň je taková svině, že raději nic, než plesnivá kytka. Good luck