Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Stim pocasim mas pravdu,ale i tak rozdily v prirustkach hmoty v kvetech jsou neuveritelny!A ten Chronik - to je paradni vypestek!Hold na pristi rok si musim poridit vic genetiky(zaradim tam i chronik)!
K+
Peace ,ll..
Kéž by dnešek předznamenával zářiové dny. Přestože všechny kytky jsou stejně staré, jedna je o dost napřed. Je to ta v pravo. Z té pochází "květ" a jeho větev. Není to vršek, ten se začíná mírně zabarvovat do tmavě fialova (okvětní lístky, ne blizny) - jenže tam nedosáhnu. Škoda že je tak rozmazaný. Mám asi půl roku nový foťák a vůbec mi to s nim nejde. No nic, to je můj problém..
Už se nemůžu dočkat sklizně, dávám si 2 roky starý no name a fakt to neni ono...
2Golgotha: Díky. Máš recht, příští rok chci taky zkusit "víc genetiky". A chronic tam rozhodně chybět nebude... Jinak Tvůj dnešní upload opět skvělá podívaná!
Mám Hollands Hope zasazeno 10 kousků od 10.5.2006 a ještě mi ani jedna nekvete.Jsou zhruba Myslite,že stihnou vykvést a dokvést včas???? Zítra hodím foto!
2 Tomas: Myslim že by HH zasazený 10.5. měl dokvést. Ale to záleží na podmínkách, takhle těžko říct. Ještě žádná blizna?
EDIT: Mimochodem, pokud někdo letos jede taky Holland´s Hope, neváhejte sem přidat nějaké foto, případně informace. Letos tento model zkouším poprvé takže uvítám možnost dozvědět se vaše postřehy o této odrůdě.
OT: Rád bych oznámil změnu svého nicku. Důvodem bylo uvědomění si že člen Dude (Shpongler) si na tomto fóru zaslouží jedinečnost nicku. Děkuji za pochopení.
Tento týden moc nestíhám takže na kytky jsem neměl čas. S tou "třetí" se ale fakt dějou věci. Objem se každým dnem pozitivně mění. A vůně je vážně nepopsatelná... Zbývající jsou pozadu ale vyvíjejí se též. Nicméně doufám že celkový objem se ještě rapidně změní k lepšímu... Nové fotky snad v pátek.
2 tomas77: Asi ti můžu doporučit jen trpělivost. Jakmile to začne, jde to docela rychle. Snad vydrží počasí a klapne to. Jinak na fóru se lze dozvědět lecos o zatmívání - urchlení kvetení. Těch samců je víc nebo všechny detaily pochází z jedé kytky??
Původně jsem počítal že touto dobou budu sklízet, ale ukázalo se, že mě ještě čeká +/- měsíc.
Omlouvám se za kvalitu fotek, ale tady snad přichází uragán...
2 Svahadji: Nevím jestli je měnění nicku běžné, ale v mém případě jsem napsal členovi Grower týmu PM s odůvodněním a on mi vyhověl, za což dodatečně děkuji!
Už začinají kvést (viz.foto).Z 10-ti rostlin jsou čtyři samice,tak alespoň něco. Příště ale budu chytřejší.Myslíš,že to ještě má cenu zatemňovat na 12/12,nebo mám dát více tmy.dík za radu.
Kytky už začínají připomínat finální produkt.. Na ukázku známá palička o 4 dny později. Vůně a množství pryskyřice jsou ohromující. Objem zatím není nijak závratný, ale každým dnem se přibližuje mým představám. Konce blizen se červenají.
Teď to odhaduju na 14 dnů. Dnes už tedy Alga-Bloom vážně naposled Poslední týden jsem do chemie zařadil ještě PK(13+14). Pokud bude vyvoj tak jak si představuju, příští pondělí - úterý začnu aplikovat Final Solution. Co vy na to?
futeW: Všechny 3 kytky byly zasazeny stejný den. Kytka ze které pochází uvedená palice kvete 7. týden. Teoreticky by mělo stačit 8 týdnů, ale realita je jiná. Nicméně když vidím co dokáží za 4 dny, myslim že 14 dnů by stačit mohlo. Uvidím jak to bude vypadat v úterý, ale zatím plánuju FS + 1 týden a sklizeň. Myslím tu kytku co je "nejdál". Zbývající potřebují víc času.