Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No a par fotek z dnes 14.3... Rostou, rostou Trochu jsem zmenil taktiku, minule jsem mel strach aby nebyla zadna moc velka a nakonec byly sotgva polovicni :-/ Takze ted je jeste chvilku necham a tak teprve tak zitra, pozitri je zacnu napinat na provazky
Pokračujeme s PP - protože je jen jeden a tento model jsem sehnal po cca třech letech, pracuji na pokrytí co největší plochy
Hezky to roztahnout, natahnout... Jeste to z tech foto's neníé moc poznat, ale táhnu 6 hlavních dělení tak, aby pokryly celou plochu dna v ledničce a z nich se zvedají nejen konce, ale i cca 3 větve nahoru
Takže zatím to nechávám růst hlavně do stran. Tak ještě týden a next week to přepnu na květ, anžto počítám, žýe za sedm dní již pokryje celou plochu tahle bujná kytička
mNO, NĚJAK TO DIVOČÍ : zKOUŠÍM TO TÁHNOUT CELÉ PO 'ZEMI' (btw., omlouvám se za 'křik', ale přepisovat to už nebudu . Každopádně i s koncem co se zdvihá nahoru je tam cca 26 'kmínků', pokud se zadaří, výsledek bude zajímavý Foto je dnes jen jedno¨(dvě ), protože mi došly baterky
Cau koukam lednicka stale slouzi. Posilam fotku "laccova" upgradovaneho stinitka. Rekl bych ze to stinitko jak ho mas ted ty stini krajum, no uvaz. K+ to jistí
Vim, ze moc mista tam nemas, ale zlepsit by to podle me slo.
Ta fotka je pekna, porad se chystam, ze to taky protahnu pletivem. Letos jsemto rozutahl hnedod zacatkua roste to pekne na to, ze to jestemesicpobezi na kvet )