Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
když se člověk na něčem sekne, tak pak může lámat rekordy
Já třeba neskutečně ráda jezdím zkouřená na prkně. Myslím sí, že když člověk něco umí dělat dobře, tak to může dělat i zkouřenej a mnohdy přitom pozná i nový rozměry těch zakoušených věci
Dámy a pánové, se vší pompou vám musím oznámit, že jsem se opět PŘEŽRAL JAKO PRASE, že se ani hybat nemožu. Jaj...
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
2praxer: zatim jsem se na to klasicky vysral, stara mi vzala deku, na ktere jsem delal lehsedy, ze ji to uspinim, jeste ze mi zbyva to huleni
2zenit:tak ja se konecne zvazil a s radosti, ze mam svych 81kg na 185 vysky jsem se po chutnem brcku prezral taky jak to prase, jen jogurty byly 3. preskakoval jsem ze sladkeho na slane sunkove rolky se syrem plnene salomonovou pomazankou...slint...hek...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
no po huleni asi moc netloustnu.... vetsinou ho nezeru, ale kourim
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
ja sem, si koupil bench a cinky a zacal sem osilovat a muzu vam rict ze se cejtim rozhodne lip ja sem pres zimu pribral ale chvalne ja sem chtel trosku ztrloustnout a pak se nak vytvarovat a vypada to uz celkem dobre
Hmm.. tak sem se po precteni tohohle threadu sel zvazit (tak po 5ti letech) a zjistil sem zhe mam 185/80.. imho na pivare je to v pohode, takze s tim nebudu nic delat
Přežírám se tak jako prasátko Ale konečně mám něco na čem zhubnu - takový to ťapání do melodie na podložce, když na kompu běží šipky a vy šlapete jak jdou (šipky) a hraje písnička. Možná, se dokonce naučím i tancovat do rytmu
Ještě to teda nemám (mezisklad v německu je vyprodaný, až prý v půlce června a z Honkongu - no, poštovné je za cca 60 dolarů ), ale když jsem to viděl u syna, tak jsem z toho víkend neslezl, bomba zábava a můžete i šlapat/tancovat proti sobě se spoluhráčem )
Definitivne sem se rozhod a vyresim sve problemy nadobro http://capoeira.unas.cz/capoeira.php3?id=seal mylsim ze to muze zkusit kazdy a proste fungovat to musi! takze mi poprejte hodne zdaru a hlavne pevnou vuli