Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bejt tebou, tak seženu řízky, protože s noname semenáčkama mám špatný zkušenosti. Rozhodně bych je nedával do tak malýho boxíku. Nechal bych je tam zatim na vychytání much, ale pak bych tam dal fakt nějakej dobrej řízek.
Ještě sem se chtěl zeptat, jak se ti mění pH a jak často měníš vodu.
Tak už si zkoušel ty rotační trysky? Já sem si je mimo jiný koupil taky (ještě sem si koupil 3 typy 360°). Tak sem zvědavej, který se mi osvědčej nejvíc...
CAu Kluci - az budete mit nake konkretnejsi vysledky s tema triskama tam sem stim urcite!! - nebo do nakyho spesl trejdu o aeroponii ;-) . . dost me to take zajima - jestli se to nevude zanaset a jesli by stim slo splacat neco ve stylu amazonu - pac zatim co sem koukal tak se tu zadna tryska neosvedcila . . .
ted sem nasel mlhovaci trysky a stoji jich pet kusu 92 kc s dph...zagooglete a je to hned v prvnich par schopech ty same nejake garden... neco mklhovaci trysky.Pak jedine co je vidim jako problem je to zavlazovani-jak casto a jak dlouho.Uz to mate nekdo odzkousene?!?...
BTW: vzduchovat tu vodu urcite!!!
A nedalo by se koupit jen to prislusenstvi z amazonu?!?Bez te blbe kade jen trysky atp?!?...