Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » pokus o aeroponii---(mobilní box)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
Linus02
Stálý Člen

Karma uživatele Linus02 - 75% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 49

další foto

Old Post 21-04-2006 v 15:18 PM
Linus02 je offline   Profil uživatele Linus02   Find more posts by Linus02   Foto galerie člena Linus02   Click here to Send Linus02 a Private Message   Add Linus02 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Linus02
Stálý Člen

Příspěvek č. 50

-

Old Post 21-04-2006 v 17:06 PM
Linus02 je offline   Profil uživatele Linus02   Find more posts by Linus02   Foto galerie člena Linus02   Click here to Send Linus02 a Private Message   Add Linus02 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hogi
Stálý Člen

Karma uživatele hogi - 95% PěstitelskáKarma uživatele hogi - 95% PěstitelskáKarma uživatele hogi - 95% PěstitelskáKarma uživatele hogi - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Bejt tebou, tak seženu řízky, protože s noname semenáčkama mám špatný zkušenosti. Rozhodně bych je nedával do tak malýho boxíku. Nechal bych je tam zatim na vychytání much, ale pak bych tam dal fakt nějakej dobrej řízek.

Ještě sem se chtěl zeptat, jak se ti mění pH a jak často měníš vodu.

Mini LED box by Hogi
Mini Clone Box by Hogi
LED Box by Hogi 2.0

Old Post 22-04-2006 v 11:43 AM
hogi je offline   Profil uživatele hogi   Find more posts by hogi   Foto galerie člena hogi   Click here to Send hogi a Private Message   Add hogi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Linus02
Stálý Člen

Obecné - Příspěvek č. 52

hogi: roztok měnim každejch 7 dní. pH udržuju na 5,3 až 5,6 měřim ho každej den

Old Post 22-04-2006 v 12:13 PM
hogi
Stálý Člen

Karma uživatele hogi - 95% PěstitelskáKarma uživatele hogi - 95% PěstitelskáKarma uživatele hogi - 95% PěstitelskáKarma uživatele hogi - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Tak už si zkoušel ty rotační trysky? Já sem si je mimo jiný koupil taky (ještě sem si koupil 3 typy 360°). Tak sem zvědavej, který se mi osvědčej nejvíc...

Mini LED box by Hogi
Mini Clone Box by Hogi
LED Box by Hogi 2.0

Old Post 23-04-2006 v 20:56 PM
hogi je offline   Profil uživatele hogi   Find more posts by hogi   Foto galerie člena hogi   Click here to Send hogi a Private Message   Add hogi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Linus02
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

ještě nedošly. tak jak to zvládá čerpadlo??

Old Post 24-04-2006 v 13:55 PM
hogi
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

Já mám zase trysky, ale ještě mi nepřišlo čerpadlo :-D Ty jedny co mám od Claberu, tak sou mlžící... Sem zvědavej, který se mi osvědčej nejvíc.

Mini LED box by Hogi
Mini Clone Box by Hogi
LED Box by Hogi 2.0

Old Post 24-04-2006 v 18:56 PM
Frutexx
Stálý Člen

Karma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

CAu Kluci - az budete mit nake konkretnejsi vysledky s tema triskama tam sem stim urcite!! - nebo do nakyho spesl trejdu o aeroponii ;-) . . dost me to take zajima - jestli se to nevude zanaset a jesli by stim slo splacat neco ve stylu amazonu - pac zatim co sem koukal tak se tu zadna tryska neosvedcila . . .

Old Post 02-05-2006 v 08:25 AM
Frutexx je offline   Profil uživatele Frutexx   Find more posts by Frutexx   Foto galerie člena Frutexx   Click here to Send Frutexx a Private Message   Add Frutexx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

ted sem nasel mlhovaci trysky a stoji jich pet kusu 92 kc s dph...zagooglete a je to hned v prvnich par schopech ty same nejake garden... neco mklhovaci trysky.Pak jedine co je vidim jako problem je to zavlazovani-jak casto a jak dlouho.Uz to mate nekdo odzkousene?!?...
BTW: vzduchovat tu vodu urcite!!!
A nedalo by se koupit jen to prislusenstvi z amazonu?!?Bez te blbe kade jen trysky atp?!?...

Old Post 18-07-2006 v 15:31 PM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:42 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
29-04-2006 - můj aeroponický pokus (mobilní box) - 16 odpovědí
22-04-2006 - můj aeroponický pokus (mobilní box) - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás