Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Docela rozdíl,že? Včera jsme se tam byli podívat a bouchlo to do očí:-) hlavně tam porostl i plevel, takže přístí návštěva bude plecí:-)) at to tam trochu vypadá...
jinak mám totalně poničenou jednu kytí na zahradě, jak byla průtrž, tak mi to omlátilo jednu z nejhezčích kytek..ted je z ní chudáček:-( ulámaný větvě, listí v hajzlu... naprostej opak kytek na poli...není tak krytá porostem..njn..všechno má svý + a -.
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
Jo,jo rostou ti pěkně... Taky mi nějáké zvěrstvo začalo papat kytky, stejně jako tobě, ale snad nejsou tak velcí aby ji celou schramstli.
šalvějku jsem měl minulý rok-moc pekná rostlina
tak ať rostou a ještě víc jak to... :-)
Takže zdravím,přátelé, a přihodím pár new fotek ze zahrady. Stav kytek spadl na 3 kusy. Samozřejmě ty nejhezčí šly do prdele, protože kluci:-(
Začnu s fotos toho přesazenýho no name od kamenů....patřila k mazlům, dokud nepřišla ta zatracená bouřka s kroupama. Říkám jí chuděra. Měla totálně olámaný větve, listí pryč a ty co zůstaly jsou potrhaný a schnou..už jsem některý otrhala, protože se holka probrala a zvládne to. Za což vřelé díky. Jeden vršek se zachránil a dokonce se chytl:-) Je zatím u ní v zemi..až poporoste, přesadím ho. Třeba z něho ještě neco bude.
Dnes ráno jsem byla na poli a našla jsem 2 kluky. Fuck! Ale celkový dojem je dobrý. Zůstalo tam 11 kytek + 3 doma. Mrzí mě, že jeden z těch hochů bylo voodoo, takže mi zůstala jedna a je nejmenší ze všech. Nechápu proč je tak malá, ale nějak jí pořád věřím:-) proběhly poslední záštipky a už se o to starat nebudu. Zajímavý je, že jeden afghan už chce kvést - tak toho jsem střihla úplně minimálně - snad jsem to nepokondala... až na to voodoo -poskočilo všechno za těch 14 dní o dobrých 40cm... včetně kopřiv:-( není dobrej nápad tam chodit jen tak a zastřihávat..au au....fotky jsem nedělala, nemá to cenu...až zas tak za 14 dní.
Apropo,nevíte někdo proč mi to voodoo nejede? Nechci o ni přijít . je jediná, co mi zbyla..fnuk fnuk
no videl jsem ze mas problem s hmyzem.
kup si wuxal a postrikej to tim a bude to pryc ja to mel jeste horsi a zpravilo se to hned jinak preju hodne pestu a HLAVNE at' sklidis