Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
caute mam otazku mozem pouzit 2x ten isty substrat ? mal som 5 samcov a supol som ich do jedneho kvetinaca ... a zostala mi hlina a chcel by som do nej nasadit dalsie sadenicky ale v teh hline su pootrhovane korene s tych samcov .. nebude to vadit sadenickam ?
čau Hoši, taky se zapojím do diskuze. nečetl sem celý thread takže jeslti už někdo odpověděl dřív tak sorry za opakování. fakt mě pobavil jahudka který tvrdí že v mikrovlnce se voda štěpí na vodík a kyslík tos mě kámo fakt pobavil :-) samozřejmě že dochází pouze k varu vody a tedy její přeměně z kapalného na plyné skupenství. Molekula vody nabere vyšší energii vazby se stanou méně pevné a voda se změní ve vodní páru. jediný způsob který znám jak dostat z h2o vodík je elektrolýzou. možná existují i další ale nikdy sem o ničem neslyšel, nejsem chemik ani fyzik...
Co se sterilizace v mikrovlnné troubě týče tak je to možné a zaručeně pokud se tam hlína nechá dostatečně dlouho zabije všechno co by mohlo žít... sterilizoval jsem si tahle substrát na houby. Postupoval bych asi tak že bych naplnil květináč a šoupl ho mikrovlnky cca na 5 min .
By me zajimalo kde kupujete ty Vase substraty.Nikdy jsem sterilizaci nedelal,jen kvetinace a nikdy jsem nemel zadne problemy se skudcema.Mozna je to tim,ze mi neni lito dat vic penez!!!Na vasem miste bych vyzkousel znacku Compo Sana!!!