Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tjn . To co máš na těch kytkách u venťáku neni pryskyřice ale z 50%
prach kterej je na ní nalepenej Venták na pryskyřici má minimální vliv.
Natáhni přes přítah silonku a seš v cajku Nejdřív samo za pořádný dávky rozprašovače omyj nejvíc zasraný paldy a sleduj barvu vody jenž z nich poteče . Měl sem stejnej problém .
khook: fakt je ze s prachem bych nepocital a pri podrobnejsim pruzkumu samotnejch palicek na tom asi dost bude (a ja z toho mel takovou radost ) .) .... i tak si ale myslim ze jsou ocukrovany o dost vic. Uvidim jak to bude u dalsich pokusu kde planuju prave nejakou puncochu na pritah Ted uz to bohuzel neudelam paac to vyzaduje i dalsi upravy tesneni celyho boxu(abych zajistil ze opravdu vetsina prichozivsiho vzduchu pujde pres filtr) a chci i box s ventilatorem vylepit odhlucnovaci hmotou tak to potom sfouknu najednou ..
Přece ti ňákej zasranej prach nezkazí radost ? Vsadim se že až to omeješ tak budou mít tý pryskyřice eště míň Tu punčochu bych tam dal už teď protože nejvíc svinstva de přítahem . Škvírama projde minimum.
huu zitra je cas sklidit a tak .... dneska .. trimming a samo i cas udelat paar fotek ... na otrimovanejch kytkach je nejlip videt jak mizerne sem vyuzil pestebni prostor .... nicmene me to az tak nevadi paac po vikendovem intenzivnim testovani zastipku sem nadmiru spokojen a vzhledem k moji (jinak) nizky spotrebe na ten vynos az tak koukat nemusim ... zitra hodim fotky holek stonkama vzhuuru .)
SOT\. jakou žlutou typku?? kup si modrou, mas-li to na rust...,ale bacha vsechny jsou bily jen svitej jinak| Asociale mas to supr, neplanujes dokoupit jeste jeden predradnik, abys moch rozjet nejaky komba....? preci jen "400"w.....
indicky-konopi//: ja jsem zacatecnik takze mam koupit Full Spectrum-tu modrou?to me staci na kvet a rust?,nebo musim koupit jeste neco?-ja jsem totiz uz mam pripravenu skrin doma 120/60/60,hnojiva vim ktery kupovat-jen mam problem s osvetlenim
2asocial: kolik materialu bylo pod cervenou cfl? na rust mam 125w modrou Naturelite a potrebuju se rozhodnout jestli na kvet sodik 150w nebo cervenou 200w. Dik za odpoved
indicky-konopi// a kdyz nebudu mit ten predradnik-pujde to bez neho? ja jsem v elektrice nula-porad kde mam to vsechno najit a procist.nebo obrazky jak mam to udelat.dik
Původní příspěvek od _SOT_ indicky-konopi// a kdyz nebudu mit ten predradnik-pujde to bez neho? ja jsem v elektrice nula-porad kde mam to vsechno najit a procist.nebo obrazky jak mam to udelat.dik
Co jsem pochopil tak Asocial ma usporky z externim predradnikem.
Bez nej to svitit nebude protoze nenastartujou a nezkousel bych je zapojovat primo. Daji se koupit usporky s integrovanym predradnikem treba zde: www.cfl.cz nebo treba zde: http://www.hydroponic.cz/
Zalezi co chces, externi predradnik koupis jednou a pak jen menis lampy je to o neco levnejsi nez kupovat stale integrovanym, samozrejme z pokud planujes svitit nekolik let.
_SOT_: jak řika deyna1, bez předřadníku to nerozjedeš....určo bych koupil ty s externim.....když koupiš dva předřadniky+ 3zářivky, tak to bude hardcore....a deyna misto sodiku 150w radsi dokoupit tu NT red, když už maš tu modrou, mel bys mit vetsi vynos...