Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No ja se bez mučení přiznavám,že hulim z 90% denně. Není to věc,kterou bych se chlubil a za nějakou dobu si vždycky nějakou pauzu dam. Jde o to,že pokud huliš každej den nejsou to potom ty stavy jaky od toho čekaš. Na každej vzorek si časem zvykneš a jak se hulí nějakou dobu,tak to taky neni ono.
Jo jo,sou dny,kdy dám třeba 5-6 jointů,a sou dny kdy zase nedávám,ale jinak můj průměr je 1-2 jointy za den,zhulenej sem pokaždý,ale už to není takovej stav,jako bejval když jsem začínal
JJ je to krutý. Málokdy vynechám den. Když jo sem večer mrtě v nenáladě a nemužu usnout. Ten stav mě prostě neva za jakýkoliv situace. Až na pár vyjímek (zkouška ve škole a tak). Nevim vždycky na konci díla člověk pozná jak měl začít...... ale o dením hulení to asi nejni. Hodně špatně se odvyká. Chlastám už sice mnohem více let než hulim ale tyhle závislosti nelze porovnávat. Ted už chlastám tak jednou za 14 dní. Proto nejsem člověk zcela přesvětšen o legalizaci marihuany..... no to jen tak pro doplnění. Myslim že narozdíl od Němce a těch jinejch idiotů vim o čem je řeč..... DWORKA
vikendami ... momentalne ... because every day smoking makes me
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Hulím 10let - denne tak cca 5 let :-) přes tejden tak 1 špeka/den a o vejkendu 2 - 5 ? špeku denne
dal jsem si 30ti denní pohov páč razim začátkem srpna do Amstrdamu - a to bude záhul :-)))
hulím každý den a vždy něco jiného kámoš má luxusní pampy doma a tak se u něho stavím a vím že neodejdu z prázdnou a pokaždé je to něco jiného.Mě už to ani nebaví nebít sčazený na světě.Je to relax jako prase PROSTĚ GANJA JE LUXUSNÍ A HLAVNĚ TO NENÍ CHEMICKÁ SRAČKA
Hulím cca 7-8 let a nepocituji nejaké zdravotní problémy
sillium - maš pravdu,že to není žadna chemická sračka,ale pokud huliš každej den 7-8 let,tak neřikej,že je všechno v pohodě a nějak to nepocituješ. Taky takovou dobu hulim,ale ne každej den,už jenom kvůli tomu,že to potom není ono.To nestačí jenom střídat vzorky.
Původní příspěvek od sillium kámoš má luxusní pampy doma a tak se u něho stavím a vím že neodejdu z prázdnou
Chudák kámoš
Hulim každej den potom co přídu z práce a než du spát tak se
někdy stihnu zhulit i 4krát
No prostě v době volna je to pernamentní vyhulenost
Doba každodení aplikace : dnes tomu sou 4 roky
Následky : v období zimy stálá únava , značné omezení funkce
krátkodobé paměti , amotivace k jakýmkoli činostem
v momentě intoxikace (ale jak kdy) , snížení pracovní
kázně ( místo práce jedu Grower )
Výhody : Těch je značně vícero je to můj z mnoha koníčků hl.
pěstování , úplně sme se se starou přestaly hádat
ale fak na 98% , Při nasranosti z fachy nebo čehokoli
mi čoud vždy udělá dobře , přestal sem pít alkáč , večer
mi chutná a dobře spim (až moc a bez snů),zlepšená
výdrž a prožitky v sexu,dyž mám kocovinu tak mě čoud
vždycky vytáhne z bídy atakdáleatakdáleatakdále