Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
po několikadenní odmlce jsem tady s novým updatem.
V 56. dni květu jsem sklidil cca 110 horních (koncových) palic viz obr. 1,2,3 a 4.
Pod touto “horní vrstvou“ je patrná vcelku bohatá vrstva spodních paliček viz obr. 5.
Docela dost mě překvapilo množství spodních, což přisuzuji hustotě použité mříže (více záchyt. bodů). Zajímavá je však jejich potence, vrstva silice je totiž stejná jako u vrcholků.
Nechám je ještě “péct“ (max. do 60. dne), pouze jsem dolil roztok voda + Final Solution (0,5ml/1L vody). Je to z důvodu jakéhosi experimentu, ale hlavně si chci odpočinout od toho “nekonečnýho“ stříhání a manikúry
V posledních třech dnech začaly některé listy měnit barvu, a to z červené přes hnědou až do světležluta viz obr. 6 a 7. V hlíně se mi to stávalo každou sklizeň, podle mě je to typický projev zrání, ale v hlíně listy nešly nikdy až tak dožluta, tak se bojím, aby to nakonec opravdu nebylo kolísání pH a EC. Uvidíme při další osádce…. pravděpodobně zkusím snížit koncentrace roztoku u všech přípravků.
Výsledný produkt jsem umístil do sušičky viz obr. 8 a 9.
Později možná pošlu i fota “sucharů“, do té doby nashledanou……
Zdravím vás všechny, moc vám děkuju za ohlasy a uznani, jsem rád že jich bylo a stále je hodně. Dokopalo mě to alespoň k tomu, abych celé téma jaksi "vyšperkovával". Proto ty nákresy, popisy a spousta fotek. Vy jste byli ta motivace, vy jste to téma nepřímo moderovali. Diky, meyte se a kreyte se.....
Moc pěkné pane Hullto!Myslím, že teď je mnoha začínajícím growerům jasné, že dosáhnout skvělých výsledků můžou i bez moře peněz,jen ta pečlivost.Jsem pro uvedení tohoto tématu do síně slávy a to jako příručku pro Hydroscrogaře...
rad by som si pozrel tu prirucku k INDOOR pestovani od HULLTO zacinam s INDOOR a potrebujem vela dobrych rad kto moze radte kde stiahnut alebo kde sa knej da dostat // prirucka k INDOOR pestovani od : HULLTO / /DAKUJEM/
Hullto, zdravim Te!
Prosim Te co to je na fotce 2 od spodu ty 4 cerveny blbosti?
To je napevno v bedne a do toho mas narazený vzdus. hadicky?
Nebo to jsou nejaky spesl rozdvojky???
A jeste dotaz, jak velke / dlouhe / mas vzdusnovaci kameny, popripade na kolik rostlin?
Dik, sestavuji prave podobnou vecicku :-)
W.
Čus Hullto, to pletivo máš příchycený na stěnách,nebo leží přímo na kytí,kdyžtak z čeho je?
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
To aenema: pletivo je přichycené na boč. stěnách (4 háčky).
Je vyrobeno z drátu tl. 2mm...
To PatMat: vždycky to může být lepší a jestli jen o trochu, tak pH ani EC metr kupovat nebudu. Zajímaly by mě určitě hodnoty těsně před posl. týdnem květu, ale metry holt nejsou tak na to kašlu...
Hullto,moc hezky,jen dotaz.ja vim,ze to tam je napsany,ale chci se jen ujistit...to jsi jel nekolik modelu?pac mam gws,ww,soma a ice a taky je chci dat do mrizky...i kdyz bude malinka,ale chci si to vyzkouset,ale bojim se prave ten nerovnomernosti....thx za re
Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané
........zdravím tě Oomego, ano byly tam dva modely WW x Mango a druhý byl Blue Mystic.
Z výše jmenovaných variet jsem pěstoval pouze WW a kdysi jeden řízek GWS.
Ad Určitě je největší jistotou (pro zachování uniformity) pěstovat v boxu pouze jednu varietu, ale to ti je samozřejmě jasné. Mříž sleduji docela dlouho a řekl bych, že dokáže prostor nejen lépe vyplnit biomasou (využít prostor boxu), ale také napomáhá k dodržení právě diskutované uniformity. A to tím, že rozdíly hlavně v růst. potenciálu rostlin se jaksi zmenší (viz technika vyplnění mříže). Samozřejmě je lepší kombinovat modely geneticky "více příbuzné" (podobné).
Diskutovatelnější a hlavně neméně důležité jsou rozdíly v délce květu, toleranci různých teplot a vlhkostí a následné náchylnosti k nemocem. Možné jsou i rizdíly v náročnosti na výživu.