Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já kouřil listy a je fakt, že člověk musí držet kouř fakt dlouho a dát si několik šluků, aby se něco dostavilo. Ale i tak to nejni žádnej nářez, akorát takovej ten stávek, kdy se ti zdá, že věci okolo sou nějáký jinačí, ale nemůžeš přijít na to, v čem se liší od normálu.
Extrakt jsem nezkoušel, neboť moje květinka je ve stavu blízké smrti a nemám dostatek listů.
chtěl bych tady napsat, co jsem na svých šalvějích vypozoroval:
Lépe se zakořeňují řizky odebrané z matek, které neměly úplně ty nejlepší světelné podmínky a mírně se táhly za světlem(ale furt to byly dostačující světelné podminky).
Naopak hůře na tom byly řízky z rostlin, které byly vobčas na přímém slunci přes sklopené žaluzie. Tyto rostliny sice lépe rostly, ale ty řízky, jak už sem řek, nebyly tak vitální.
Matky bych tedy na přímější slunce nedával, jiný postup bych uplatnil za účelem výroby drogy.
Parádní kytky,na to že je zima.Udělal jsem krutej pokus a kytku nechal
na okně za jednoduchým sklem do -5,za oknem bylo -17,a potvůrka vyržela.Sice jí teď trvalo asi tak 14dní,než se zase probrala k nějakýmu růstu,ale roste a je čistá,bílejch sviní prostá. :-)
Ja to az budu mit fotak vyfotim... Ale jak premejslim tak premejslim, nemuzu na to prijit, cim to je. vypada jako, kdyby se ohejbala sama osobe, ale myslim, ze ji nic nezchazi. Treba je to tim chladnym vzduchem v noci, protoze obcas netopim, ale nevim, treba polux je ma v chladu a nic...