Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dozrátý to určitě jěště není. To jsem taky zjistil. Ale kdo by odolal!!
Flushing jsem zatím nědělal a proto mě ta sladoučká chuť překvapila.
Ale brzy začnu podávat FS. Snad se to nafoukne.
Ooooo je to krásá. Super skunk (Mazarek) se nám krásně vyklubal a velikost paličky (škoda že jen jedné) dosáhla uspokojujících rozměrů. Dneska jsem též přepnul na 10:30 / 13:30. Herrerek se nám začal taky nafukovat, ještě víc osypávat a paličky velice ztvrdly. No myslim že s těma zářivkama to nebude zas tak špatný. Řekl bych že je to náhrada slabých vatáží sodíků( max tak do 250w).
Jo a nevíte někdo co je to s listama? Jsou takový flekatý!!!
sleduji tvuj pokus pokus od zacatku. ze ti neco vyroste, o tom jsem nepochyboval ale taketo palice jsem pod zarivkama necekal, zrejme maj ty oceaniky vhodne spektrum. zkus jeste prihodit fotky tesne pred sklizni a na kolik speku to je nebo kolik bude gramu a jaky jsou ucinky. jo, ale ucinky jsou dulezitejsi nez gramy. kazdopane k+
Drobek jsem to už zkoušel a dobrý. Myslím si že to bude mazec.
Palace vyrostly fakt pěkný a teď budu přidávat Final soulition a vono se to ještě nafoukne. Příště pojedu polovinu scrog a druhou malý patnácticentimetrový kytičky jednu vedle druhý aby se celý obalyli palicema.
Ták včera jsem polovinu pokosil. Na druhou polovinu jsem nalil Final solution. A při tomto sklízení jsem přišel na takovou vychytávku: Protože spodní paličky jsou nic moc tak jsem udělal to že jsem kytku šmiklnul v polovině a na ty pahejlky s malejma paličkama jsem zavěsil světlodo těsné vzdálenosti. Třeba se ještě vylepšej.
Původní příspěvek od GrandmammGANJA teda na usporky moooc uspokojive.
Dokonce i na 108W "úsporek" je to dost dobrý. Když porovnám, jakou to osvítí plochu, tak je to je snad ještě lepší než Nurturelite. Tohle jsem nečekal.
Já jsem dělal asi největší pokus s OC tady na G. Je to přesně jak jsem předpokládal, roste to celkem raychle a rostliny jsou tmavě zelená oproti sodíku, ale květy budou po usušení maličké a máš to samé listí. Pokud by byla stejná vatáž pod sodíkem , bylo by to o hodně lepší, nevím co tu ještě pořád bláznite s těma Oceanicama, pod něma nic pořádného nevypěstujete, jestli to někdo chválí, tak asi neviděl slušný Indor, je to pouze největší nouzovka pro ty co nemůžou jinak pěstovat a na dosvícení sodíku je to opravdu nesmysl,no když myslíte .............
Většina lidí navíc počítá watty trubice, pokud použijete normální tlumivku u zářivek tak 2*36w má asi 111 wattů, jen s elektonickým předřadníkem má 74w , ten tu ale má málokdo. U sodíku platí to samé naměřil jsem u 250w při poskládaném kompletu 285w ale u elektronickáho originálu Gib je spotřeba u sodíku 400w 400w. U Metalhalidu na tom kompletu nevím ale bude to asi míň než 400w, teče tam menší proud.