Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak toto sou rezy od kozzyho ... rozumna domluva, klony cajk, pestovano v autopotech v kokosu, hnojeno canadian xpress, zrovna na pruplachu ripenem.
nevidim jedinej problem, vetsina lidi ma tendenci obvinovat nekoho jinyho z vlastnich neuspechu nez se zamyslet sam nad sebou.
vetsinou problem neni v klonech ale v necem jinym,
napr ze spatny klony pac se delaj hermafroditi, to ale ze se nedodrzuje svetelna perioda, blika se kytkam, taky se snazit usetrit a koupit infikovanej substrat v obi, to je furt neco, takze je jednodussi rict ze sou klony spatny.
já jsem nad míru spokojen ... Budha od Kozzyho...nezastřižen, 600W, hnojky Canna, Plagron LightMix, Ph 5.8, devátý den růstu... v desátém dni přepnuto... zatím žádný problém nevidím!!!!
Původní příspěvek od sauruss to Apofiss: Tohle je evidentní ukázka toho, že Kozzy má dobrý řízky a že je machr. Něco jsem už sklidil a nikdy mě nezklamal. Hold dobrej matroš. Seš borec Kozzy.. čuss
PS: To je Budha od něj
Čusek, a prozradíš jaké hnojivo na Kyti používáš ?.)