Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bez dokazov,no name skunk(*1), ale aj tak vacsina zmizla po prilete ::UFO::!!
1. Kto hovori ze v kukurici je pre ganju malo svetla?
2. moja kyblovka- ozltla lebo som ju 1x zabudol poliat. Za ten bordel naokolo sa hambim(bola to rychlovka) a samozrejme priroda bola uvedena do povodneho stavu. Sorry mother nature.
3.Tak tento vianocni stromcek sa mi strasne paci.
Az tak ze som ho uplne nakoniec ozdobil vianocnymi ozdobami
(ale ja vobec nie som blazon! - to su ty ostatni okolo, ja som iba lietadlo)
Vsetko pestovane 100% bio - ved som to chcel fajcit.
Osobne si myslim ze 3 foto je straaaasne malo, kludne by som tu vedel zaplnit celu stranku.
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
3. povšimněte si prosím té mušky na prave straně palice (zhynula v důsledku lepivé moci plyskyřice).
Důkaz je, že tyhle fotky nenajdete nikde jinde než tady (protože je nikdo jiný mít nemůže), alespoň do doby než je někdo zkopíruje a prohlásí za vlastní. Snad to mehrozí. Taky jsou ve fotce ty informace o tom kdy se to fotilo. Moc lidí si kytky nefotí s novinama, že?
Takže já se připojím taky do soutěže , ale pojmu ji trochu makro ,vybral jsem své 3 nejlepší fotky z rostlinek a upravil každou na asi 480 Kb . Foto kapky pryskyríce vypadá pěkně jako plocha monitoru.
Naposledy upravil metalsodik 13-11-2005 v 21:17 PM