Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dalas nemyslel jsem to ¨nijak útočně.. Jen jsi tuším kdesi psal něco jako "Dík za K+".. nedělám z tebe žádnýho socama karmy nebo jak sis to přebral.. A to že by mě to nenapadlo - prostě nejsem žádnej old school návštěvník fór.. A nenapadlo by mě to, protože jsem se až TADY V TOMHLE THREADU dozvěděl, že tu je něco takovýho vůbec.. Ale jestli jejich význam chápu dobře, tak slouží k projevení uznání k někomu kvůli něčemu.. prostě dát mu "kladnej rating".. a za tohle si uznání rozhodně zasloužíš.. Kytičky vypadaj moc pěkně..
Plánuješ to vážit?? Docela by mě zajímalo, kolik z toho dostaneš.. (a určitě nejen mě)
DON'T GET IRRITATED FOR POINTLESS REASONS! PEACE FOR ALL
Tak sem dneska kecal z kamosem(taky grower)a shodli sme se ze ten 55den je akorat na flushing.
Tak sem dneska vymenil zivnej roztok za roztok s FS, ted uz jen 7dni s FS a 3dni po tme s cistou vodou.
Tady naky fotecky v 55dni kvetu.
LuxuryGamestyle:Vazit si to chcu abych zjistil g/W bohuzel nemam vahu tak ju budu muset nekde sehnat nebo pujcit.
Vubec si netroufam odhadnout kolik tohoje, podle mne asi 150-200g
ale je to jen muj odhad a muze to byt uplne jinak.
2 dalas: máš to fakt pěkný. Myslím si, že 6 kytek na tvůj prostor úplně stačí a jsem rád, že jsi jim začal po našich radách více kotlit hnojkama - určitě jim to prospělo. Pokud budeš rozjíždět druhou sklizeň, tak dej kytí dál od sebe, klidně nech o pár dní více na růstu a co nejdříve je začni hnát do šířky buď scrogem(což je pak trochu pakárna s manipulací) nebo lépe kolínkama, popř. drátkama upevněnýma k bubbleru. Dal bych ti K+, ale nemůžu ho dát stejnýmu userovi 2x za sebou, tak snad někdy příště . Ať se daří.
No druhy kolo chcu dat 8-10kytek a poradne to roztahovat abych vyuzil celej prostor.
S tim hnojivem je to f poho kazdej si najde svuj system hnojeni(podle vlastnich potreb)
V bubleru je dobry ze se chyba ukaze dost rychle a kdyz vis jak, tak se ji taky zbavis rychle.U hliny je na prd ze to trva.
Myslim si ze sem to zvladl dobre az na to zloutnuti.
Sem bral vodu z kohoutku v domneni ze je to obic voda, ale dneska me nasi rekli ze je napojena na studnu auz me bylo vsechno jasny.
My mame ve studni moc zelezitou(Fe) vodu, prilis mnoho Fe zabranuje prisun Zn a Mg proto to zloutlo.
Mno priste jinou vodu a bude to ok.
Je to 2den na FS a uz je rozdil, zacina vic vonet, tvori se vic pliskyrice, jeste by mel nafouknout palice, uvidime.
Aloha vseci,
Tak tu mame 63den kvetu, dnes sem vylil roztok FS a dal jen cistou vodu, skratil sem periodu na 8/16 kvuli dozrani.
Puvodni plan byl v 65dnu sklizet ale zdaji se me jeste mlady na sklizen proto je tam necham do to 70dnu.Kazdej den cucim pod mikroskoepem na barvu trichomu(nevim jak se to pise)zatim jsou pruhledny a nektery mlecny, je to tak na pul.
Pockam az budo vsechny mlecny a budou se zbarvovat do zlata, toť ta prava chvile.
Tady naky fota ke 63dnu
PS: omluvte kvalitu fotil sem to na rychlo tak sem se s tim nejak nesral.
Nazdar,
tak je to tady, dneska jsou v 70dni a dou pod kudlu.
V 55dni dostali 7dni FS+8dni jen voda a tma(vim ze je to zbitecne moc tech 8dni, ale zdali seme jeste moc mlady tak sem to trochu protahl)
Takze sem kytky vocesal od listu a listecku(dobra piplacka)a povesil na jeden den na svetlo(mistnost z oknama)
Nevedel sem kde budu susit protoze na pude je ted kolem 0°C a to je na p**u, napadla me jedina vec a to je skrin.
Ted momentalne nemam zadny rezi takze nez sezenu budou se kyti susit ve skrini kde maji idealni podminky.
Teplota 14°C, vlhkost 40-50%, tma, a vymnena vzduchu v susarne(skrini), vetrak na odtah je nastavenej na 1h jede, 1h nejede.
Chcu susit pekne pomalu, pocitma tak mesic az dva.
Nastesti mam naky hulo s outu tak nebudu mit choutky zastipavat a zvazim to cely(snad)
Super sklizeň kámo, mooc pěkný pálky.... Jenom bejt tebou tak bych editoval první fotku z příspěvku 62 - Je tam vidět tvůj obličej nebo tvůj kámoš.... Fakt pěkný kytky