Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To KOLOM&N: já psal "do prvního žloutnutí listů" a ne do doby než zhnědnou a s nima i palice...
A jinak jak píše Valdez, opět musím jen souhlasit. Zrovna před nedávnem se mi dostala do rukou loňská šiška, která měla ty malý lístečky úplně žluťoučky - evidentně sklizeno až když začaly žloutnout. Pánové, něco takového jsem v životě nebafal a to šlukuju už přes 13 let. Palička byla totálně pocukrovaná, voněla, ale ta CHUŤ!!! Prostě vyzrálost a ne ty polozelený brčálky. Jediná známka po spáleným, normální ovocnej vonnej tabáček - prostě pomeranč v kombinaci s jahodama, o efektu ani nebudu mluvit... Smích a mimóza na dvě hoďky...
Jude nebuď žid, chtěl bys mít všechno hned. Kdybys četl pořádně, zafixovala by se ti fráze "když je většina blizen hnědých", takže na pedofilní sklony si nech zajít chuť a nech kytku pořádně vykvýst. PEACE
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
pardon...par panacku dela nářez.Tyjo dyt to neni zraly ani kdybys chtel tyjo.Davam tomu tak 14 dni,a to prinejmensim....zatiiim uz to vsemi zname a ohrane ale na tuto situaci presne vystihujici....PEACE:
Původní příspěvek od futeW jude: no, to v žádným případě
Zdravím! Potřeboval bych poradit s touto rostlinou. Je to Holland hope zasazený v polovině Května a jelikož zažínají mrazy ,tak nevím jestli ji mám seknout,nebo né (za tři dny má být -6). Tato rostlina je venku na zahradě a začala kvést (první perflowers) 19.9 (tzn. kvete zhruba 6 týdnu) asi by to ještě chtělo tak dva týdny,ale mám strach z těch mrazů. Ještě jsem uvažoval,že bych ji dal na ty dva týdny do květináče a do pokoje. Tak nevím. Dík za radu
toma 77Hmm to je skoda ze to nestihlo tak dozrát jak jsi potřeboval. No dnes máš 31.10 a tak se podívej na předpověď. Ale těch pár dní to stejně nezachrání tak to skliď než to stačí pomrznout. Ale aby jsi vyzkoušel jestli jsi udělal dobře. čast rostoucí kytky i s nějakou tou palickou nechej venku třeba klidně do půlky listopadu a uvidíš jestli to stihne dozrát je to lepší zjistit takto než nechat celou sklizeň zmrznout. Nebo můžeš aspoň část kytek vykopat každou dát do velkého květináče a nechat dozrát doma v teplém prostředí, a tak můžeš sklidit část třeba v prosinci. Ale podle těch fotek to vypadá že snad možná už by to mohlo být. Ikdyž jsou ty pálky tak hubené. Tím se nenech zastrašit můžou být klidně silnější než nějaká macatá potvůrka. No nebo můžeš udělat takoví pokus o kterém jsem slyšel. Nech nějakou tu ostříhanou kytku venku a než příjdou mrazi tak ji obal alobalem hlavně květy. Prej je to potom mazec. No ale jediné co udělá je to že ta kytka zčerná mrazem a nedostatkem světla. Já jsem to teda nezkoušel ale hulil jsem takoví model no a nebylo to celkem špatné. Ale určitě si větší část skliď. A ten zbytek co se rozhodneš nechat venku můžeš testovat co a jak snima dělá to počasí a pak zhulit nebo povařit se to dá vždycky. Je to jen na tobě jak to sklidíš, když už budeš mít těch pár pkusných králíku tak je můžeš testovat co je pro ně nejlepší v takovém počasí. Tka ať to má říz ty tvoje kytky
Smích je života koření a smíchu koření je hulení.
Protože
čas ,který uběhl nikdy nedohoníme proto nemá smysl spěchat!
Hu-Ya jo tak to je na nem ale kdyz se mu bude chtít tak si může zaexperimentovat. Nemyslel jsem z celýma kytkama. Ale pouze z částí kytek. To je na něm jak se rozhodne. To je jen aby se měl čím do zimi bavit. Měj se fajn a tomas77 preju ti at ten model je fakt hoodne dobrý
Smích je života koření a smíchu koření je hulení.
Protože
čas ,který uběhl nikdy nedohoníme proto nemá smysl spěchat!
Původní příspěvek od Laras Hu-Ya jo tak to je na nem ale kdyz se mu bude chtít tak si může zaexperimentovat. Nemyslel jsem z celýma kytkama. Ale pouze z částí kytek. To je na něm jak se rozhodne. To je jen aby se měl čím do zimi bavit. Měj se fajn a tomas77 preju ti at ten model je fakt hoodne dobrý
Díky za rady. Tak jsem tu kytku sekl,ale něco jsem nechal a budu experimentovat. Uvidíme. Doufám,že dobrá bude,když zhujujou i listy.
HU-Ya: Proč myslíš, že by se s tím mohl rozloučit? Loni sem měl kytku venku do ledna - zapomněl sem na ní - a byla naprosto v pohodě, zhulovala fest, jen byl problém jí v - 15ti usušit...
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
dneska vyzkoušim následující postup. chtěl bych vědět, jestli je to v klidu nebo mám něco udělat jinak...
v noci useknu kytku, půjdu s ní do garáže, kde je docela tma i sucho, vezmu kýbl, napustim vodu tak 3l, přidám 50ml H2O2 technickýho 10% (z drogerie za 12Kč) a ještě k tomu hodim 6 tablet Thiaminu (z lékárny 20 tablet za dvacku). Kytku dám stonkem do kýblu a nechám +- 6 dní v klidu a pak jestli to bude dostatečně suchoš, ubalim a vykouřim.
jo, a ještě - do vody přileju broskev mattoni 0,3l.
zajímalo by mě, jaký sladký vody tam dáváte vy a po jaký to jak dobře chutná
2MIRIS: yes já myslím,žes to naplánoval výborně. možná jen pár poznámek: 1)nejlepší kytku vyrvat až těsně nad ránem.
2)z 6 dní to ještě asi moc suchý nebude... (no, podle teploty...)
3)z toho kýble bych to vyndal tak po dvou až třech dnech...