Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cekal jsem dlouho nez jsem se zaregistroval. Cetl jsem vsechny prispevky a nad nekterymi se fakt skvele bavil. Tady to tema je taky dost povedeny, at nasi mocipani vidi, ze hulit se da skoro furt a skoro vsude a taky v kazdym veku. Nekomu to na aktivite neubere a nekomu zase neprida, ale kazdopadne je to lepsi nez chlastat. Ja jezdim kazdy den autem, hodne, navic jsem ve farmakologickym prumyslu, takze kazdy den musim jednat s lekari - takze pres den huleni nehrozi, vecer si sem tam dam jen prdika, nekdy kdyz je to vetsi, tak mam rano jeste veselou, autem se jezdit da, jezdim pomaleji nez normalne a taky vic davam pozor - muj nazor je, ze me to spis pomaha byt lepsi a opatrnejsi na silnici, ale komunikace s lekari - no samo o sobe je to nekdy schyza, ale kdyz jses v pohode, tak to zvladas s usmevem a prehledem. Soucasti me prace je pripravovat a organizovat seminare a kongresy, obcas mam i prednasku - zkousel jsem to asi trikrat dat si prdika na lepsi prednes, muzu rici, ze jsem byl originalni a vsemu jsem rozumel, i kdyz ma souveti a nekdy i vysvetlovani nejakeho problemu nabralo velkou diskuzni vlnu... no taky to nejak moc nevadi.
Muj zaver je, ze hulit se da skoro furt a skoro vsude.
Jsem dlouhodobejsim konzumentem a jediny problem, ktery mi to prinasi je pamet, ale to resim abstinenci. Mozna je to i vekem.?!
zdravim vas a preji prijemne zazitky v zamestnani.
... jo jeste jsem zapomnel, at uz ty nasi protidrogovi agitatori vidici za kazdym pohodarem s jointem v ruce fetaka na okraji nasi skvele spolecnosti, maji informace jaky ja jsem vyvrhel - mam rodinu, skveleho kluka, ktery nema hned jointa u pusy, manzelku - skvelou, barak se zahradou - kde to roste, dve auta, chodim v kvadru a u hlavy mi prirostl mobilni telefon - podle casopisu pro obe pohlavi, zkratka uspesny mlady muz. Prosim Vas neberte to jako vizitku nejakeho kretena, ktery ma potrebu se chlubit, jen chci aby se vedelo, ze my v pohode muzeme byt kdekoliv, treba i ve vedoucich pozicich spolecnosti a firem.
P.S. jo ted jsem nekolikrate videl "Fight Club" - ta myslenka by se dala implementovat klidne na "Smoke Club".
Ahoj Nobody. Myslím, že jsi na správném místě, ale to stejně nakonec ukáže vždycky až čas. Se ztrátou paměti se netrap, hlavně že to co zůstává je příjemné. A co do množství, které si můžeme dovolit vyhulit v našich respektivních světech, měl bych návrh. Ty si otevři koutek homeopatických huličů a já ti budu konkurovat z tábora otýpkářů.
Cau. Vedu uz 5 rok takovou rodinnou firmicku . Pracuje tu i muj bratranec a oba si dopravame špíčků:-).
V praci si zahulime kdyz zrovna neni moc velkej frmol . Pak ale nemuzu moc delat. komunikace je v pohode , jen mi vse desne dlouho trva. Jinak po praci porad.
Je to balzamek na nervy po celodenim styku z totalnima blbcema, na ktery musim byt prijemny a ochotny.
Jinak muj nazor je tan, ze huleni trosku zpomaluje . No kdyz se nezastavim tak to jde:-)
Pracuju jako správce a webmaster. Padrtím asi 7 let skoro každej den. V práci nehulím, protože bych nic neudělal. Ale pak, ještě teď po sklizni, pořád samý jointy.
ja studentikuju v Brnisku káártografiiii a geeeografiii. proste jsem pres ty hlavni mesta, takze eslivá mate nejakej mistopisnej problem/dotaz, tak se ozvete.
nejvetsi schiza je zahulit na prednasku ze statistiky, pac potom uz vubec nicemu neni rozumet
|/|/ick
zdar brasko, dal som ti karmu hore.
mam priatela, ktory je podla popisu uplne rovnaky - fak vo vsetkom.
huli uz 16 rokov a navyse sa stara o dve tazko postihnute deti - dvojicky.
ps: prave som prisiel z prace, vydatne zahulil a pustil sa do growru. tvoj prispevok ma zaujal....
bye
ještě jsem tu nepsal tak se tady taky zvětšním... vizitku nemám, protože mi nahoře asi natolik nevěří , ale mám povolání s názvem programátor analytik... představte si pod tím co chcete a jsou to takové ty ASPčka a HTMLka a SQLy a já už ani nevím jaké sračky a tá práce mě nikterak neuspokojuje...
proto pěstuju, pěstování, to je ono... člověka uklidní... a pak si třeba i zahulím, spíše ale o víkendu.. více prostoru, větší stihy.... . . .. . .
čaute...
a teď jdu rozdávat karmy za vaše hezké příspěvky do tohoto tématu.... jsem tu za pár minutek...
no takže to nejde, maximálně jde rozdat 10 karem za 24 hodin, zítra budu pokračovat....
mějte se hulte
Ahoja, delam instalace a administrace pc siti pro zakazniky (WNT,W2K a ted snad i UNIX; konecne). Hulim rad, v praci jen kdyz jedu nekam na nocovku s kolegou. Zkusil jsem to v praci i pres den, ale to pak sedim pred monitorem a rikam si je to regedit nebo ne a jak to, ze nemuzu klinout mysi?
Mno fungujem ako student na informatike v zahranici(mimo Cz a Sk), kedze ako prvak, nemam dokonalu znalost tohto cudzieho jazyka, na prednaskach vyvolavaju prednasajuci pomocou neznamych a zabavnych sloviciek v mojom tele vlnu pozitivnej a veselej energie, ktora obcas prerastie do mohutneho smiechu. Dnes skusim napisat test z matematiky spolu s polarnou ziarou. Myslim, ze nebude velky problem vyhecovat sa k vyssiemu vykonu, kedze predpokladam, ze ako pred kazdym testom zazijem pocit strachu, ten sa vsak zintenzivni a sposobi priwal adrenalinu a vyburcuje mysel k ucinejsej pozornosti a rychlejsej schopnosti pocitat v myslienkach. . S kombinaciou Nootropik mozno ziskam plny pocet . Vsak nie vzdy je fajcenie v skole vhodne. Radsej vecer pohodlne bez akejkolvek "spolocenskej pouzitelnosti".