Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1) Moje nej palice
2) Krystalky a tvořící se semínka
3) Kytky z boku s krásnými palicemi
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
jo tak jeste k tomu ze ty koule mely bejt otevreny ja sem nepochopil ze kdyz sem mel 1 samici a semce ketyrymu se teprve delali koule tak sem ho hned vyrval a o navidim na samici ony se ji zacinaj delat seminka no haluz nechapu!!
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Tak to bych si typnul, že máš buď hermouše a nebo někdo někde poblíž tebe má taky nějaký kytky. Bohužel nevyrval samce takže se ten pyl přenesl i na tvoje kyti.
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
Potřeboval bych vědět, jestli je pravda, že prej když prší, tak ten déšť může smýt THC z palic a ty pak zhulujou míň.
Pokud vim, tak se přece THC ve vodě nerozpouští, ale někde jsem zaslech, že je lepší zklízet když je sucho, protože údajně je na těch kytkách víc pryskyřice.
Víte o tom někdo něco???
Setth: jo to by bylo husty kdyby nekdo pobliz mel kiti!!kaluz treba toi je tady nekdo z groweru a nevime o sobe spojit sily dohromady a udelat megastromopole(no nic ja zase nejak filozofuju) ale THC to smyt asi nemuze kdyz uz tak maximalne tu pryskiricci ktera obsahuje thc
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Tak před pěti lety sem vymyslel jak oddělit semínka od materiálu. Určitě nebudu sám koho to napadlo.Asi už je trochu pozdě,protože si myslim že už toho moc nemáš, ale můžu se mílit.A nebo to bude rada na příští sklizeň.
Ideální je vzítčtvrtku,nebo jinej hrubší a tvrdší papír, nadrolit šišky na jednu stranu a mírnejma pohybama sem tam(jako při přesypávání sítem) a při mírném sklonu se semínka krásně zkutálí třeba na papír.A zbytek se zachytí na čtvrtce.
No tak snad to pomůže,ale ideální je včas vytrhat samce.
Držim palce
2hasun: to sem nejak nepochopil nemas neajkej nakres a nebo nejlip video??
-------------
Koukám, že se diskuse po půl roce znova trochu rozjíždí
Hasun: Dík za radu. Nicméně doufám, že jí nebudu muset kdy využít
Suri: Nj, bylo to u sebe. Holt první pokus. Jeden známej měl ty samý kytky u sebe na zahradě asi tak metr od sebe každou pěkně zaštípanou a to byl teprve pohled. Ale tak byl jsem rád, že z toho bylo, co bylo.
Zdravím
Pěstuju ve skleníku a tak nějak mi to letos přerostlo přes hlavu.Už sem ohýbal,lámal,uvazoval...Už tam není žádný místo.
Myslíte,že můžu ještě teď kytky zastřihnout??Jako hodně třeba o polovinu.
Mám je ve 40l kýblech s vlastním substrátem.Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Ono ti asi nic jiného ani nezbyde. Stejně by ti toho pak spousta splesnivěla, takže se toho neboj a prostřihej to co to jde, třeba i o polovinu. Však sám u toho stříhání zjistíš kolik čeho střihnout, aby se tam vlezly, když jim toho ještě dost doroste. Nevím co jedeš, ale v květu asi ještě nejsi, takže tam toho dost přibude.
Zdravím
Do kdy ty kytky porostou??Oholil sem to tak o půl metru někde i o víc a zahnojil na květ abych to urychlil.Hned potom kytky nasadily na květ teď mám paličky tak centimetr plus minus,ale pořád to roste už su zase tam kde sem byl.Dneska sem to ještě víc ohnul na stranu takže teď je jedinej přístup po čtyrech.
Tohle se mi ještě nestalo v této fázi mi kytky už nikdy nerostly jenom kvetly a paldy zvětšovaly objem.Nevíte někdo co s tím jak donutit kytku aby nerostla ale jenom kvetla??Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky