Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojky,
film LEA s Lenkou Vlasákovou (ČT jej dávala asi dva měsíce zpět) mne tak totálně rozhodil, že jsem z toho brečel. Neskutečná kombinace zoufalství, smůly a neštěstí. Doporučuji shlédnout
Zatial
Sice to neni film, ale seriál, ale stejně mi to nedá abych to sem nenapsal - jmenuje se Futurama, je od M. Groeninga ( dělá Simpsony) a je to fakt ostré - něco malinko jiného než Simpsonovi (parodie hlavně na všechny možný sci-fi od Star wars po Star Trek), ale taky sqělá prdel - BENDER RULEZ!!!!!!!!§
TAQ CO SE TYCE FILMIKU A JOINTIKU, TAQ NEDAM DOPUSTIT NA FILMY CO Z TEBE UDELAJ "" DEBILA"" JAKO TREBA PRAVE FIGHT CLUB , BEAUTFUL MIND NEBO K-PAX....ALE DEJ ZTRACIM I U NAPROSTO NESLOZITYCH DEJU...NAPOSLEDY SEM SI VYRAZIL DO KINA NA HUNTED A PRED TIM SEM SAMO SEBOU NALADOVAL SKLENENKU NEZNAMYM SKANOUREM A POTE VYRAZIL NA PREDSTAVENI...UZ PRI KUPOVANI LISTKU SEM MEL PROBLEMY ( ASI SEM SPATNE VYSLOVOVAL)...ALE NAKONEC SEM KOPIL TICKET A VYDAL SE DO SALU...OFSEM PRED KAZDYM FILMEM BYVAJI TAKOVY TY REKLAMY A UKAZKY NOVEJCH FILMU....UZ PO TECHHLE UKAZKACH CO TRVALI ASI 10-15 MINUT SEM MEL VAZNE DOST, PRIPADALO MI ZE TAM DREPIM NEJMIN PUL DNE...NO A KDYZ KONECNE PUSTILI FILM, TAQ SEM BYL UZ NEJAK ZASEKLEJ A DEJ SEM VNIMAL TROSKU JINAK, PROTOZE SEM NA TOM FILMIKU BYL JESTE JEDNOU A VIDEL SEM HO UPLNE JINEJMA VOCIMA...
DNESKA DU NA DREAMCATCHER, TAQ SEM NA TO ZBEDAVEJ...JINEJ FILM, ALE STEJNEJ MODEL(TENTOKRAT SI SMOTNU BRCKO)
+Ali G in da House
+Human traffic
+How High (kdo huli ten umi) HODNE DOBRYYY
+Dogfighters
J+eepers Creepers - sem se u toho malem posral. Ale vazne.
+8 Mile Eminem RULEZZ
to Fumador:
No ja se na to taky hafo tesil, ale me spis zklamal ten konec. Mohl bejt trosililinku dotahlejsi. Taky nedaval moc smysl. Ten malej smrad rikal: A co se stane s tema, kerym tu kazetu ukazeme? Proc by to jako MELI ukazovat nekomu dalsimu?! Kurva, kdo by byl takova svine a ukazoval to dalsim lidem?
Ale myslim, ze PSYCHO to bylo kruty.
Ja si to ale taky zprasil tim, ze sem se na to hodne zpukal a porad zral hromady cokolad, abych se v tom kine nepriposral.
A dik za tip na Lod Duchu. Videl sem ukazky a vypada to zajimave.
Jinak s tou rukou. Ted sem byl v pucovne a pad mi tam zrak na nakej horror taky s rukou. Bylo to o tom (nevidel sem to, jen cet obalku) ze nakej vedator prisel o ruku a tak si z genu nakejch jesterek a genu nakyho masovyho vraha, podle me muze tahle kombinace napadnout jen chorej mozek, udela novou a ta se pak asi zblazni a asi mu utece a zacne vrazdit. Ty screenshoty ale vypadaly fakt masove. Ale bylo to barevny, tak to mozna byl nakej remake.
Novoročný chillout na byte u kamarátky: Po celodennom pití /a 31.12.2002/ sme si sadli k fakt velkemu televizoru. Bezal tam film s Peterom Falkom /inšpektor Columbo/ - neviem ako sa volá, ak niekto vie, nech to niekomu povie - ktorý tam hral zlodeja šperkov. Neviem celkom presne o čo tam šlo - nielen že sme boli všetci celkom dosť strubení, okrem toho bol vypnutý zvuk a na veži sme si pustili Ppoommaalluu. V takmer pravidelných intervaloch sa text piesní stretával s dejom, bol to fakt nášup. Vrele odporúčam
jak uz tady bylo napsano fight club a le dobrej je taky K-Pax,podfuck,filmecky vod (no jak natocil pulp fiction) asamozrejme acid house, trainspoting je jich fakt spousta
Sledování TV nevyhulenej je kolikrát dost náročný...po brčku je to mnohem snazší...tak nějak líp chápu co je mi zdělováno.Vlastně díky tomu jsem zjistil že železnej ředitel je satan s malinkejma růžkama a na stěně v pozadí má devět šestek na dotvrzení toho,že fakt je.......
mimochodem...naposledy mě hodně rozhodil film Kostka 2 Hyperkrychle....doporučuju se ale vypálit.Jinak to sotva pochopíte :-)
Pokud serial tak vrele doporucuji FUTURAMU, delaji to stejni borci jako Simpsny, taky uz je to vytlacilo ve statech pred Simpsny, kteri z toho duvodu konci, je to z budoucnosti takze si mohli mnohem vice uletet a jako ze si uleteli celkem dost.