Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
13.6. jsem prepnul na qvet.
cili je kytkam tejden a vypadaji dobre. Hnojky A-H sou facht dobry a vyziva P-A taky vyborna. Snazil sem se kyti co nejvic ohnout aby byly v jedny rovine. Takze to vypada jako bych na ne hodil nakej velkej placak
Bozel nemam momentalne fotak. Ale hned jak bude tak sem hodim fota.
Chtel bych se zeptat vsech co hnoji AH jak doporucujete zvysovat koncentraci? Kolik jaky slozky a tak. Zatim se "striktne" drzim davkovani na obalu. A jak casto?
Zatim hnojim AH 2x tydne a PA 3-4x tydne. PA jsou jen ziviny tak si myslim ze nejake "predavkovani" nehrozi -- pokud se mylim tak pisnete.
Jinak ted v qvetu je teplota (kvuli slunci, ktere pari na stenu baraku) pohybuje mezi 27-max.32° ale jakmile vic pootevru dvere tak je to OK. Vlhkost 40%.
V noci teplota klesne tak o 5°
Otazka ohledne vlhkosti -- v qvetu v noci -- vadi vyssi vlhkost (40-60%)? nemam totiz zaply odtah v noci, jen jeden cirkulacni vetrak, ktery se zapina po 15min
Tak jsou tu fota ze vcerejsi noci ... byl sem dost high takze sem se do toho sek az moc )
Pri pouziti maker jsem zjistil nemilou vec. Ty kyti co jsou tam od zacatku (1. ze seminka a 2. rizek) cili od 4.4. maji spaleny konecky bliznicek. Zajima me jestli je to extremni ci to kyti zas tak nevadi (urcite to bude vadit ale jestli to neni smrtelny).
Asi bych mel tu lampu dat vys. Ale ty rizci od Fire sou ohejbany aby se drzeli pri zemi. Vyskovy rozdíl mezi nimi je skoro 15cm
Cili rizci maji dobre podminky ale ty dve starsi sou na tom o moc hure.
Nevim jak to resit. Zatim to delam stehovanim poloh kytek.
Fota: celkovy pohled -- vzadu jsou videt ty prerostly kyti
tak u tohodle manika sem se zkouril a fotil ... prominte ze je toho tolik
tak piste co na to rikate, a jak poresit ty nejstartsi kyti(pokud se vam zdaji spatny-me jo-jsou i o dost svetlejsi ale to muze byt genetikou)
a jeste otazka jestli z toho vubec neco bude?? Muj prvni indoor tak netusim co cekat.
V kvetu je to 13.6.
chci se zeptat na vysku zaveseni lampy ... cetl sem ze 400w ma ucinny dosah 80cm ... takze by teoreticky mohla vyset tak vysoko ?? Z vlastni zkusenosti mi to zkuste osvetlit pls
tedka vysi tak cca 25cm nad vrsky rizku
Tak jsem se rozhodl, ze se s vami podelim o takej pribeh
Tenkrat, kdyz jsem si kupoval lampu tak sem si prikoupil i dig. vahu FX150 ... cena cca 1700 uz nevim - byla to ta z levnejsich.
No vazila facht fpohode, asi prvni dva mesice. Pak zniceho nic prestala vazit ... nechal sem to byt s tim ze to sou baterky. Koupil jsem nove a ejhle ... ono nic . Zacal sem uvazovat ze bude asi rozbita tak ze najdu zarucak a pojedu reklamovat.
No a tady sem narazil ... ja hlava vyhulena to nekde ztratil takze sem poslal mail do shopu kde sem ji kupoval a oni at prijedu a pokusime s tim neco udelat.
Prijel jsem, vysvetlil jsem a kupodivu mi bylo vyhoveno ze to poslou na prozkouseni a nasledne by se rozhodlo co dal.
Uplinoly asi 2 mesice a ja se vydal podivat jak na tom vaha je.
A ted to pride. Vaha tam byla zpet ze servisu s papirkem s nasledujicm znenim:
Pristroj : Vaha digitalni FX150
Stav : Kompletni kontrola pristroje, porucha procesoru, nelze opravit. Nekdy je lze uvest do provozu, potom vazi dobre, vetsinou je ale nelze zapnout. KO.
Tak sme se tomu s prodavackou a kamosem vrele zasmali a plyne z toho ponauceni : Schovavejte slozenky, Paragony, Zarucaky a nejlepe i krabice od vsech ne/drahych pristroju. Budou se hodit
Tak po delsi odmlce co jsem nemel fotak tak zasilam nejake fota. Holky jsou v 40.dnu kvetu.
Palicek je dost ale velikostne nic moc ... podle me sem to podelal s tim nadmernym ohybanim hned od zacatku. No chybama se clovek uci.
Za dva tydny budu kyti kosit a chystat se na dalsi grow. Po rozmluve s Fire jsem se rozhodl ze pujdu do SoGu ... fire to jede uz dyl a vysledky sou bomba!!! Uz se nemuzu dockat az skrin celou vyhazim a pripravym na sog
Jinak z tohohle growu toho moc nebude ale to me nak neva pac sem to stejne bral jako zkousku a kdyz sem kouril nejaky zastipky tak si myslim ze kourit bude co )
Vyfotil jsem muj teplo/vlhkomer za 150Kc ktery jsem si opatril v kutilskem kramku
Tady sou fota Orange Bud. Kyti je asi o 2-3 tydne mladsi nez ostatni takze ji budu muset ze skrine vyndat pac nebudu svitit na jednu kytku. Ale vypada moooc pekne. ma asi 22cm a to sla hned pod 12/12 ...