Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chorvatsko je vpohode moře je parada,vzduch taky ale fakt husty je Sněžka.Byli jsme tam z kamosem.Lanovka na horu nejela skoncila jednu zastavku pred zastavkou Snezka hodinovej výšlap v pul metru snehu a pak on afgán kříženej s Early Skunkem.Pomalu nehorel blbe se tahalo a pak to kaslalo jak svina.zasek na hodinu fakt brutal.To převýšení je to bomba pak jet dolů taky úlet.
ja osoobne nejdal v chorvatsku....musim dat za pravdu vsem.. u more, na horach a vubec na vsech nevsednich mistech je huleni ouplne wo necom jinem. Bude to tim, ze okoli je neokoukane a mozek furt srotuje ,, i kdyz teda po svem ,, Ja ale davam prednost letnimu pokourenicku.... Nic me tak nerozhodi, jako kdyz zahulím a pak mne neco chybí..... sak to urcite znate.... sucho v hube a hlad....
Nejlepsí ja taková tavernicka na pláži se zahrádkou s výhledem na more, kdyz je tepla letni noc a fsecko ti donesou az pod nos.........
chjooooooo,,,,,,,,,,, gde se fláká to léto........
No,já letos v létě jedu o prázdninách do Itálie.Chtela bych si vzít sebou nějaky to huleníčko,ale mam strach co bude na hranicich!!!Co vy na to?Prohledavali vam bagly?
Já hulil nejdál v Indii. Třeba ve Varanasí si sednout se šlukovkou u Gangy a vstřebávat tu kouzelnou atmosféru - paráda. Ve Varanasí jsem se taky na střeše našeho hotýlku zhulil s jedním mladým Japoncem a i když jsme oba uměli anglicky dost mizerně, výborně jsme si pokecali. Bylo skvělý, že zhulený Japonec má úplně stejný zhulenecký nápady a teorie jako zhulený Čech :-)) V Japonsku se hulí prý o 106 !!
Nebo výborny čaras v Manali, kde se prý pěstuje jedna z nejkvalitnějších travek na světě. 1 gram hašiše (čaras) tam přišel v přepočtu na 15 - 20 Kč !!! Vylezli jsme na jeden kopec za městem Manali, pokouřili a civěli na Himaláje - dost silný zážitek.
Travička zelená to je moje potěšení, travička zelená to je moje peřina...
Tak letos sme po haluzi vyjeli do Mexica, no a co Vam mam povidat, proste naprosta paradicka, valeli sme se na jedne z poslednich hippie plazi v pacifiku (Zipolite se menuje) a k dostani je tam uplne vsechno, od konopi pres koku az po meskalin A musim rict ze sedet na placi divat se na ocean, sledovat surfare jak se placaj na vlnach a pri tom byt vypalenej jak nudla je naprostej OWNAGE
neboli sme priamo tam v tom ich recreation stredisku. stanovali sma na plazi mimo hlavnych plazi, ale mohlo by to byt aj lepsie. najviac ma srali carabinieri, spinave more a male vlny, ale inac pohoda
Španělsko-Canet de Mar(hotel CARLOS),Francie-Lyon,Montpellier,Besancon(benzínky),Mulhouse(hranice s Německem), Německo-Bruchsal,Rastatt,Heilbronn,Hohenlohe,Waidhaus.Měl jsem málo dobreych modýlků,taxem po cestě hulil shity,kdykoliv jsme stáli a wostatní ze zájezdu furt kérowali něco wo prowaru.Fuck Them All !!!
Ja mel v Egypte travku, co vypestovali mafiani na Sahare... Slunicko jim tam sviti hodne silne, takze byla silnejsi nez kdejaka lampa. Sice obycejna odruha, hovno hnojene, ale silu to melo fakt drsnou.