Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na vine je IMHO moc nizky pH na pestovani v soilu, zvys postupne na 6.5-6.8 a uvidis..
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..
Původní příspěvek od killlsmoker cim muze byt tohle ? fotka je s 38 dne kvetu
No jestli mysliš ty listy že jsou ješte přes ně další a je jich tam více , tak to je genama , nemělo by to bejt nejakej problém , proste kytka s jinejma listama jak mezi lidmi albín cau Hlava
Zdravím
Mám pár kytek na balkoně. Vím že půda má proschnout před dalším zalíváním, ale do druhého dne kytky povadnou ikdyž půda zůstává 1cm hluboko pořád relativně vlhká... po zalití se do 20 minut zase krásně narovnají...
V těhle horkách asi mají vyšší teplotu, pravidelně chodím rosit (a musím říct že opravdu často). Zalévám tedy deně a pochybuju že to bude přelití, když jim ta voda viditelně prospěje téměř hned.
P.S. Kytky byly od začátku zvyklé spíše na menší a častější dávky zálivky, půda ale vždy stačila proschnout ikdyž to na kytkách nezanechalo viditelné stopy... až teď jak jsou starší takhle povadávají?
Mají větší žízeň vlivem suchého a teplého počasí nebo se mám něčeho obávat? Kytky pomalu přechází do květu a bojím se že by to povadání listů a vršků mohlo poškodit celou úrodu.
Původní příspěvek od crazyben Zdravím
Mám pár kytek na balkoně. Vím že půda má proschnout před dalším zalíváním, ale do druhého dne kytky povadnou ikdyž půda zůstává 1cm hluboko pořád relativně vlhká... po zalití se do 20 minut zase krásně narovnají...
V těhle horkách asi mají vyšší teplotu, pravidelně chodím rosit (a musím říct že opravdu často). Zalévám tedy deně a pochybuju že to bude přelití, když jim ta voda viditelně prospěje téměř hned.
P.S. Kytky byly od začátku zvyklé spíše na menší a častější dávky zálivky, půda ale vždy stačila proschnout ikdyž to na kytkách nezanechalo viditelné stopy... až teď jak jsou starší takhle povadávají?
Mají větší žízeň vlivem suchého a teplého počasí nebo se mám něčeho obávat? Kytky pomalu přechází do květu a bojím se že by to povadání listů a vršků mohlo poškodit celou úrodu.
1.Nepíšeš, jak velké květníky používáš.
2. Nepíšeš, kolik vody denně dostává každá.
Tím pádem ti nedokážu poradit, ač bych si to velmi přál.
Zdravím..chtěl bych poprosit o radu.. mam dvě kytky autdoor shiva skunk..Najedné rostlině mi začly 3 větvičky hnědnout a jako by se zastavil růst palic,,ostatní normalně rostou a mají zdaravou barvuDíky za radu..když nebudete vědět tak dam foto..ja osobě jsem se stimhle ještě nesetkal.
Chlapi potřebuju poradit.Hnojivo jungle in da box.Všechny ostatní kytky co mám v zemi jsou uplně v pořádku.Ale mám takoviydvě v květináčich a už jak rostly tak zežloutly a cely se nějak spomalily a zastavili se.vždycky když pěstuju v květináču tak mě kytka zežloutne.Ještě není zralá,a začali opadávat listy.Nevite co by jim mohlo chybět?Diky moc!
Zdravim vsechny G. Mam box 150x150 v nem 20 rizecku v hline svitim na 1000Hps,sou v 37 12/12 proble je ze kytky na bocich jsou o dost svetlejsi nez na stredu na vyvoj palic to asi nema zalivku dostavaji vsechny stejnou tak nevim predem diky.
Ahojte groweri,mam taky isty problem ako Keen,pliesen v siskach :/ da sa so siskami nieco urobit ( mlieko,maslo,hash...) alebo ich mam vsetky vyhodit ?
Alebo ich poriadne ocistit a potom z nich nieco spravit? Poradte prosííím.
pokud jses gurman tak to zhul, nekdo rika ze to zhuluej mrte, ja bych to vyhodil stejne jak 90% groweru, poradne vystrihat kolem jinak se ti to prolez vsude
Jedu poprvý indoor, holky krásně prosperovaly, ale je to tak 7 - 10 dní, co začaly bejt nemocný. Rve mi to srdce, měla bych už za pár dní sklízet a pohled do boxíku je žalostnej. Jedná se o model Big Bud.
Vypadají, jako by byly totálně usušený, na těch nejvíc nemocných nejsou skoro listy (jen kolem paliček jsou malý celkem zdravý lístky), ale zalejvám ob dva dny, zem neni nikdy uplně suchá, celou dobu jim to vyhovovalo. Napadlo mi, jestli to neni tím, jak začala bejt větší zima venku, tím pádem i v boxíku (mám okno na větračku a je koiusek od boxíku). Nebo nějaká plísen? Nebo nemůže to být tím, že jsem o tejden dýl začala hnojit v poměrech pro finish fázi a kytkám se tak lilo jedno hnojivo navíc? Nějaký kusy jsou na tom líp, nějaký mi přijdou uplně seschlý, viz foto (snad se mi povede nahrát).
Předem dík za všechny rady, je mi jasný, že ted už s tim asi nic moc nenadělám, o víkendu kosim, ale nerada bych, aby se mi to stalo znova :-(