Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja se taky moc na tebe tesim a vubec na vsechny growery!!! ale bohuzel ode mne necekejte zadny palo, zadny v ty dobe mit nebudu a hulit tam taky nebudu, vim jak to potom dopada, po tak silnym huleni na ktery nejsem zvyklej a jeste po takovy dvoutydeni pauze. hlavne sem zvedavej na jedulku, doufam ze pude (pojede to je jedno, hlavne ze tam bude).
peace
to all: nemusi se hulit, nemusi se dokazovat, ze se vzycky musi hulit, hlavni je tam bejt jako clovek, jako jednotlivec, o tom ta akce je. Kour nikoho nepresvedci, ale vetsi masa lidi uz vic...
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "
Hlavně je potřeba rozšířit pořádně propagační materiály! Aby přišlo co nejvíc těch normálních lidí, aby taky třeba pochopily že nejsme fetáci.
Přece nejni těžký umístit na svůj web (když nákej mám) banner. Nebo natisknout a rozlepit pár nálepek (jeden arch samolepícího papíru stojí kolem 5kč) a tak prosím propagujte.
Zašpekulujem si?
11.5.1981 zemřela legenda: Robert Nesta Marley. Díky Bobe
už nikdy se nebudu hádat se sinuhetem
citát:
"Jo, kdyby bylo na mým, já bych tam nahnal všechny a povinně"
já budu bohužel taky pálofobní, ale doufám že se k někomu přifařim...
Doufám, že se zúčastní i někteří MODI, ať je na co koukat...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
přijde mi jakokdybyste nás MODY démonizovaly... jak rikam sem clovek z masa a kostí a jeste mi koluje naka ta krev... jiste tam prijdu... ale ja tam nikdy nikoho nepotkal ale doufám že známí tam budou....
Zatial som tu nezaregistroval ani jeden prispevok od Slovakov - zeby tento rok nikto do Blavy neprisiel?
Tiez som na celom G. nenasiel thread o MMM05 v Blave.
To fakt nikto nepride?
Potom nefnukajte ak o par rokov v celej EU budu ludia fajcit jointy na namestia a iba na slovensku sa bude zatykat uz za prazdny sacok - lebo v nom najdu mikrostopy THC.
Nese.te ma!
Pridte bojovat za spolocnu vec!
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
cipa: já si stužku určitě beru, nenápadnou, ale zelenou...
keptn: Apofiss má pravdu, někteří MODI se démonizují sami...
a nejen MODI, stačí potkat na Kuchtu
letos to vypadá na hojnou úczast (hlavně musí přijet Jedubába, chci s ní hodit řeč)
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
zdravim
Rád přijdu, ale s hulením nevim, nevim. Když jsem tam před minulý roky byl, nedělali na mě benga a pankáči moc dobrej dojem. Navíc zahulím a pak tam budu pěkně vyschízovanej a budu si jen tak poletovat. Zelená stužka, taky nevim jestli to je dobrej nápad, určitě nedam zahulit někomu, kdo přijde a nebudu ho znát a vybleje na mě nějakej nick. Kurwa já nic nevim
Tož sbalím si pár nutných potřebných věcí a vyrazím železničním povozem ke městu tyčícimu se do nebes. Trocha chlebu a soli přibalí se jístě. Marie Huanová nebude bráti se, dosti toho mám, už jen stačí, že krávy mám rád. Obvěším se zelenými provazy, aby mně bližní poznali mě. Snad půlmetrová stuha stačiti bude a na společný trávník usedneme a o indooru řeč hodíme. Leč osloviti musíte mě, jelikož čumim před sebe a myslím na krávy.....bůů