Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Million Marihuana March 2005
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Janxu
Stálý Člen

Karma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% PěstitelskáKarma uživatele Janxu - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

ja se taky moc na tebe tesim a vubec na vsechny growery!!! ale bohuzel ode mne necekejte zadny palo, zadny v ty dobe mit nebudu a hulit tam taky nebudu, vim jak to potom dopada, po tak silnym huleni na ktery nejsem zvyklej a jeste po takovy dvoutydeni pauze. hlavne sem zvedavej na jedulku, doufam ze pude (pojede to je jedno, hlavne ze tam bude).
peace

FIRST INDOOR 150W

Old Post 26-04-2005 v 13:23 PM
Janxu je offline   Profil uživatele Janxu   Find more posts by Janxu   Foto galerie člena Janxu   Click here to Send Janxu a Private Message   Add Janxu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LeTman
Stálý Člen

Karma uživatele LeTman - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

to all: nemusi se hulit, nemusi se dokazovat, ze se vzycky musi hulit, hlavni je tam bejt jako clovek, jako jednotlivec, o tom ta akce je. Kour nikoho nepresvedci, ale vetsi masa lidi uz vic...

" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "

Gardens in the sky... a ta nadpozemská chut

Old Post 26-04-2005 v 16:35 PM
LeTman je offline   Profil uživatele LeTman   Find more posts by LeTman   Foto galerie člena LeTman   Click here to Send LeTman a Private Message   Add LeTman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snejky
Stálý Člen

Karma uživatele snejky - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Hlavně je potřeba rozšířit pořádně propagační materiály! Aby přišlo co nejvíc těch normálních lidí, aby taky třeba pochopily že nejsme fetáci.
Přece nejni těžký umístit na svůj web (když nákej mám) banner. Nebo natisknout a rozlepit pár nálepek (jeden arch samolepícího papíru stojí kolem 5kč) a tak prosím propagujte.

Zašpekulujem si?
11.5.1981 zemřela legenda: Robert Nesta Marley. Díky Bobe
už nikdy se nebudu hádat se sinuhetem

Old Post 26-04-2005 v 17:27 PM
snejky je offline   Profil uživatele snejky   Find more posts by snejky   Foto galerie člena snejky   Click here to Send snejky a Private Message   Add snejky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

citát:
"Jo, kdyby bylo na mým, já bych tam nahnal všechny a povinně"

já budu bohužel taky pálofobní, ale doufám že se k někomu přifařim...

Doufám, že se zúčastní i někteří MODI, ať je na co koukat...

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 26-04-2005 v 17:53 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheKeptn
Námořník

Karma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

přijde mi jakokdybyste nás MODY démonizovaly... jak rikam sem clovek z masa a kostí a jeste mi koluje naka ta krev... jiste tam prijdu... ale ja tam nikdy nikoho nepotkal ale doufám že známí tam budou....

250W - BUSH\250W - ScroG\250W - 2xBubbler+2xHlina

\150W - LST\150W/250W - Bubbler \Balkonek 2003\ Balkonek 2004

Vyhlídky v Praze i jinde
Opylení
Výroba HOMEMADE Cooltube

Old Post 26-04-2005 v 22:38 PM
TheKeptn je offline   Profil uživatele TheKeptn   Find more posts by TheKeptn   Foto galerie člena TheKeptn   Click here to Send TheKeptn a Private Message   Add TheKeptn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Pravda to asi urcite je, ale stejne se tak bude dit Teda pokud si vezmou stuzku nebo nejaky jiny poznavaci znameni

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 27-04-2005 v 06:38 AM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

apofiss - ty si ale tipař
kdo mě pozná má jeden trestný bod

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 27-04-2005 v 09:09 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheKeptn
Námořník

Karma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Kdo mě chce poznat ať si mě najde... nejsem zas tak nenápadný .. a nezapomente THEKEPTN je jenom jeden...
P.S. kdo hleda - najde...

250W - BUSH\250W - ScroG\250W - 2xBubbler+2xHlina

\150W - LST\150W/250W - Bubbler \Balkonek 2003\ Balkonek 2004

Vyhlídky v Praze i jinde
Opylení
Výroba HOMEMADE Cooltube

Old Post 27-04-2005 v 12:07 PM
TheKeptn je offline   Profil uživatele TheKeptn   Find more posts by TheKeptn   Foto galerie člena TheKeptn   Click here to Send TheKeptn a Private Message   Add TheKeptn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipa
Nový Člen

Karma uživatele cipa - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Tak planuje tu vobec nekdo ze si veme tu zelenu stuzku, alebo to bol len zhulenecky vymysel?

Old Post 27-04-2005 v 16:36 PM
cipa je offline   Profil uživatele cipa   Find more posts by cipa   Foto galerie člena cipa   Click here to Send cipa a Private Message   Add cipa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Niga
Stálý Člen

Karma uživatele Niga - 58% Pěstitelská

Slovaci si 7.4.´05 budu valat sunky? Příspěvek č. 58

Zatial som tu nezaregistroval ani jeden prispevok od Slovakov - zeby tento rok nikto do Blavy neprisiel?
Tiez som na celom G. nenasiel thread o MMM05 v Blave.
To fakt nikto nepride?
Potom nefnukajte ak o par rokov v celej EU budu ludia fajcit jointy na namestia a iba na slovensku sa bude zatykat uz za prazdny sacok - lebo v nom najdu mikrostopy THC.
Nese.te ma!
Pridte bojovat za spolocnu vec!

Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem

Old Post 27-04-2005 v 17:46 PM
Niga je offline   Profil uživatele Niga   Find more posts by Niga   Foto galerie člena Niga   Click here to Send Niga a Private Message   Add Niga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Příspěvek č. 59

cipa: já si stužku určitě beru, nenápadnou, ale zelenou...

keptn: Apofiss má pravdu, někteří MODI se démonizují sami...
a nejen MODI, stačí potkat na Kuchtu

letos to vypadá na hojnou úczast (hlavně musí přijet Jedubába, chci s ní hodit řeč)

I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.

Old Post 27-04-2005 v 18:38 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kamil
Stálý Člen

Karma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

zdravim
Rád přijdu, ale s hulením nevim, nevim. Když jsem tam před minulý roky byl, nedělali na mě benga a pankáči moc dobrej dojem. Navíc zahulím a pak tam budu pěkně vyschízovanej a budu si jen tak poletovat. Zelená stužka, taky nevim jestli to je dobrej nápad, určitě nedam zahulit někomu, kdo přijde a nebudu ho znát a vybleje na mě nějakej nick. Kurwa já nic nevim

Old Post 28-04-2005 v 09:43 AM
kamil je offline   Profil uživatele kamil   Find more posts by kamil   Foto galerie člena kamil   Click here to Send kamil a Private Message   Add kamil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipa
Nový Člen

Příspěvek č. 61

Doma ubalim MEGAspeka, pridem, rozvalim, odpalim, vyhulim a poletim :-)
Ne,vazne - vemu sebou jenom ten jeden spek :-) ale MEGA!!!

Old Post 28-04-2005 v 15:34 PM
cipa je offline   Profil uživatele cipa   Find more posts by cipa   Foto galerie člena cipa   Click here to Send cipa a Private Message   Add cipa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Phill
Stálý Člen

Karma uživatele Phill - 73% PěstitelskáKarma uživatele Phill - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Tož sbalím si pár nutných potřebných věcí a vyrazím železničním povozem ke městu tyčícimu se do nebes. Trocha chlebu a soli přibalí se jístě. Marie Huanová nebude bráti se, dosti toho mám, už jen stačí, že krávy mám rád. Obvěším se zelenými provazy, aby mně bližní poznali mě. Snad půlmetrová stuha stačiti bude a na společný trávník usedneme a o indooru řeč hodíme. Leč osloviti musíte mě, jelikož čumim před sebe a myslím na krávy.....bůů

.......respect.......is everything.......
250w vertikal

Old Post 30-04-2005 v 15:10 PM
Phill je offline   Profil uživatele Phill   Find more posts by Phill   Foto galerie člena Phill   Click here to Send Phill a Private Message   Add Phill to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Příspěvek č. 63

nácky neee...
co by tam dělal woe?

Old Post 02-05-2005 v 20:22 PM
cipa
Nový Člen

Příspěvek č. 64

Tam bude tolik "cajtov" , ze pochybuju ze by nejaky "naci" meli chut rejpat!!!

Old Post 03-05-2005 v 06:51 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
02-05-2015 - Milion Marihuana March 2014 - 6 odpovědí
10-05-2010 - Praha 8.5. 2010- Million marihuana march - 28 odpovědí
19-04-2002 - Millenium Marihuana March 2002 - 11 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás