Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak se přinutit nezahulit?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
biscuit
Nový Člen

Karma uživatele biscuit - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

ne, ale nestezuju si na nedostatek

Old Post 18-03-2005 v 15:40 PM
biscuit je offline   Profil uživatele biscuit   Find more posts by biscuit   Foto galerie člena biscuit   Click here to Send biscuit a Private Message   Add biscuit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 50

z 95% hulim sam a je to pohodicka.Ale kdyz hulim s dobrym clovekem je to vetsi sranda-dobry pokec.

Old Post 18-03-2005 v 21:03 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

uzel: huleni neni jen o tom nebyt sam,uzit si legraci....atd.
zkus nekdy zajit sam do poradneho lesa a az tam(v lese) se zhul.Pak naslouchej zpevu ptaku,naslouchej sumeni vetru.............samota je krasna

Old Post 18-03-2005 v 22:48 PM
biscuit
Nový Člen

Karma uživatele biscuit - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

jo ale ne na veky
driv jsem taky hodne cejtil, ze to je o skupine dobrejch lidi a dokonce jsem odmital zahulit, kdyz mi ve skupince nekdo nesedel. dneska ale rikam, ze je to o pohode a o tom jak to kdo cejti.

Old Post 18-03-2005 v 23:59 PM
biscuit je offline   Profil uživatele biscuit   Find more posts by biscuit   Foto galerie člena biscuit   Click here to Send biscuit a Private Message   Add biscuit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shakelukas
Stálý Člen

Karma uživatele shakelukas - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

ja mam huleni taky asi porad,a hulim proste furt kdyz je co....i 7x za dem :-D brzo rano,v poledne,odpoledne ,vecer,a hlavne pred spanim :-D tesne pred spanim otevru ventilacku okeni(bydlim v panelaku) a palim :-D uz me to ale sere...musim mit misto krve THC :-D

Old Post 30-03-2008 v 17:33 PM
shakelukas je offline   Profil uživatele shakelukas   Find more posts by shakelukas   Foto galerie člena shakelukas   Click here to Send shakelukas a Private Message   Add shakelukas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Le_prox
Stálý Člen

Karma uživatele Le_prox - 81% PěstitelskáKarma uživatele Le_prox - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

No tak já hulím od téhle sklizně každý den.. a to ve stylu - ráno na probuzení, těsně před školou - to aby se to dalo vydrzžet - o obědovce, po škole, jak vylezu z vlaku atd.. Je jasný, že to takhle přesně úplně každý den neprobíhá, ale hulím pravidelně a vcelku velké množství. Doma už většinou nehulím, abych byl schopnej vůbec komunikovat. možná občas tak max. na den či dva vynechám.(ale to je velice sporadické - nehulim jen kdyz uz me fakt s*re lézt na tu půdu, po tom prudkým žebříku, pro nějaký to hulení )..

Tak teď opravdu. Hulím denně cca 3 - X krat od téhle sklizně a už cítím, že mi to občas trošec znepříjemňuje civilní život. Dilema nehulit řeším cca asi měsíc, avšak ještě jsem se nějak nedokopal k tomu, abych si více jak dva dny nezahulil..
Takže bych zde uvítal nějakou dobrou metodu..

I když vím, že si to stejně budu muset vyřešit sám..

Možná je to tím, že mě stále baví hulit. Akorát okolí se to přestává zamlouvat.. a furt do mě někdo prudí..

Jo ale v otázce bylo Jak se přinutit nezahulit a né vylevání si svého srdce.

Takže můt typ: nemyslet na to, zaměřit se na jiné věci, začít chodit více za opačným pohlavím, sportovat, věnovat se škole...

Jediný problém téhle metody je, že je těžké přinutit se to změnit..

“Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten.”

In the garden 2009

OUT 2010 by Le_prox

Naposledy upravil Le_prox 30-03-2008 v 19:49 PM

Old Post 30-03-2008 v 19:40 PM
Le_prox je offline   Profil uživatele Le_prox   Find more posts by Le_prox   Foto galerie člena Le_prox   Click here to Send Le_prox a Private Message   Add Le_prox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 55

Já si vždycky řeknu, co je potřeba udělat, co by se stalo, kdybych to neudělal atd. a tím většinou přesvědčím svoji hlavu, abych nehulil. A když už příjde ta slabá chvilka, tak se věnuju něčemu, co mě baví a myšlenky na trávu samy zmizí

Old Post 30-03-2008 v 20:39 PM
Host
Host

Příspěvek č. 56

hlavně si neudělat z hlavy udírnu....

Přinutit nezahulit?
Začít něco pořádnýho dělat, s jointem v hubě od rána do večera to nikdo nikam nedotáhne, leda zmagoří. On si to uvědomí časem každej.

Old Post 30-03-2008 v 21:04 PM
Host
Host

Příspěvek č. 57

citace:
Původní příspěvek od Le_prox

Takže můt typ: nemyslet na to, zaměřit se na jiné věci, začít chodit více za opačným pohlavím, sportovat, věnovat se škole...

souhlas s tebou.
Z osobní zkušenosti vím, že je nejsnadnější začít přestávat tak, že člověk omezí návštěvu prostředí, ve kterým je zvyklej hulit. Když se k tomu pak přidá i nějaká aktivita (u mě se to většinou týká školy, takže začnu dělat věci co mám), tak je to o něco snadnější. Momentálně tento problém řeším a snad už nejsem daleko k cíli zase to radikálněji dočasně omezit

Old Post 30-03-2008 v 21:15 PM
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Já se divím, že vůbec máte v dnešní době čas hulit
Skutečně... nejlepší způsob, jak si nezahulit, je nemít na to čas.

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 30-03-2008 v 21:23 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clandestino
Stálý Člen

Karma uživatele clandestino - 29% PěstitelskáKarma uživatele clandestino - 29% PěstitelskáKarma uživatele clandestino - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Na rovinu si říct, jestli opravdu jsem smažka a ubožák bez trochy vůle a sebeovládání...

Oh, I'm a good old Rebel
Now that's just what I am.

Lophophora - kaktus bohů
Záhada San Pedro

Old Post 30-03-2008 v 21:31 PM
clandestino je offline   Profil uživatele clandestino   Find more posts by clandestino   Foto galerie člena clandestino   Click here to Send clandestino a Private Message   Add clandestino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lux
Stálý Člen

Karma uživatele Lux - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

no tak já s timhle problém nemam neplánuju to dopředu nosim to pořád u sebe a když je chuť tak si dám
tip jak se ubrátit: dát to nějakýmu kamarádovi kterýmu hodně věříte ať vám to schová a dohodněte se jestli bude hulit taky nebo ne atp.

Old Post 30-03-2008 v 22:30 PM
Lux je offline   Profil uživatele Lux   Find more posts by Lux   Foto galerie člena Lux   Click here to Send Lux a Private Message   Add Lux to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Selfik
Stálý Člen

Karma uživatele Selfik - 61% PěstitelskáKarma uživatele Selfik - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

citace:
Původní příspěvek od xerthon
uzel: huleni neni jen o tom nebyt sam,uzit si legraci....atd.
zkus nekdy zajit sam do poradneho lesa a az tam(v lese) se zhul.Pak naslouchej zpevu ptaku,naslouchej sumeni vetru.............samota je krasna

Krášně řečeno, moc krásně. Ty bláho, já ti snad dám K+. V boha nevěřím, ale tohle je svatá pravda.

Edit: dal jsem ti vůbec pozitivní? kdyžtak napiš (mám dneska dost)

Nenutím ... Chápu
Growing:
...fIrSt gRoW 2oo7...
...sEcOnD gRoW 2oo8...
...tReE gRoW 2oo8...

Naposledy upravil Selfik 31-03-2008 v 20:25 PM

Old Post 31-03-2008 v 20:19 PM
Selfik je offline   Profil uživatele Selfik   Find more posts by Selfik   Foto galerie člena Selfik   Click here to Send Selfik a Private Message   Add Selfik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
silkar
Stálý Člen

Karma uživatele silkar - 70% PěstitelskáKarma uživatele silkar - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Na to je jednoducha odpoved,preci kdyz chci hulit,tak hulim a kdyz nechci hulit tak nehulim,chci si dat pivko,jdu na pivko,nechci.. nejdu,chci si vzit rano cerny boty,vemu cerny,chci se dneska odpoledne valet..tak se proste valim.kamo asi porad chces hulit..tak hul,ono te to casem taky omrziii:-)

Old Post 31-03-2008 v 21:35 PM
silkar je offline   Profil uživatele silkar   Find more posts by silkar   Foto galerie člena silkar   Click here to Send silkar a Private Message   Add silkar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HERBSMAN
Stálý Člen

Karma uživatele HERBSMAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

citace:
Původní příspěvek od loeX
na tohle si najděte nějakou holku ktará se vás bude snažit omezovat...omezil sem to o 96%...dneska sem to počítal:-)

Přesně takhle bychto chtěl. chybí jen ta kundička :-((((

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.

Old Post 07-04-2008 v 12:39 PM
HERBSMAN je offline   Profil uživatele HERBSMAN   Find more posts by HERBSMAN   Foto galerie člena HERBSMAN   Click here to Send HERBSMAN a Private Message   Add HERBSMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HERBSMAN
Stálý Člen

Karma uživatele HERBSMAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

citace:
Původní příspěvek od Lux
no tak já s timhle problém nemam neplánuju to dopředu nosim to pořád u sebe a když je chuť tak si dám
tip jak se ubrátit: dát to nějakýmu kamarádovi kterýmu hodně věříte ať vám to schová a dohodněte se jestli bude hulit taky nebo ne atp.

Kdybych to dal nějakýmu svýmu kamašovi, tak už to zelí asi neuvidím. Možná jen ten kouř, jak stoupá vzhůru z jeho huby!!!

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.

Old Post 07-04-2008 v 12:41 PM
HERBSMAN je offline   Profil uživatele HERBSMAN   Find more posts by HERBSMAN   Foto galerie člena HERBSMAN   Click here to Send HERBSMAN a Private Message   Add HERBSMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:12 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás