Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
uzel: huleni neni jen o tom nebyt sam,uzit si legraci....atd.
zkus nekdy zajit sam do poradneho lesa a az tam(v lese) se zhul.Pak naslouchej zpevu ptaku,naslouchej sumeni vetru.............samota je krasna
jo ale ne na veky
driv jsem taky hodne cejtil, ze to je o skupine dobrejch lidi a dokonce jsem odmital zahulit, kdyz mi ve skupince nekdo nesedel. dneska ale rikam, ze je to o pohode a o tom jak to kdo cejti.
ja mam huleni taky asi porad,a hulim proste furt kdyz je co....i 7x za dem :-D brzo rano,v poledne,odpoledne ,vecer,a hlavne pred spanim :-D tesne pred spanim otevru ventilacku okeni(bydlim v panelaku) a palim :-D uz me to ale sere...musim mit misto krve THC :-D
No tak já hulím od téhle sklizně každý den.. a to ve stylu - ráno na probuzení, těsně před školou - to aby se to dalo vydrzžet - o obědovce, po škole, jak vylezu z vlaku atd.. Je jasný, že to takhle přesně úplně každý den neprobíhá, ale hulím pravidelně a vcelku velké množství. Doma už většinou nehulím, abych byl schopnej vůbec komunikovat. možná občas tak max. na den či dva vynechám.(ale to je velice sporadické - nehulim jen kdyz uz me fakt s*re lézt na tu půdu, po tom prudkým žebříku, pro nějaký to hulení )..
Tak teď opravdu. Hulím denně cca 3 - X krat od téhle sklizně a už cítím, že mi to občas trošec znepříjemňuje civilní život. Dilema nehulit řeším cca asi měsíc, avšak ještě jsem se nějak nedokopal k tomu, abych si více jak dva dny nezahulil..
Takže bych zde uvítal nějakou dobrou metodu..
I když vím, že si to stejně budu muset vyřešit sám..
Možná je to tím, že mě stále baví hulit. Akorát okolí se to přestává zamlouvat.. a furt do mě někdo prudí..
Jo ale v otázce bylo Jak se přinutit nezahulit a né vylevání si svého srdce.
Takže můt typ: nemyslet na to, zaměřit se na jiné věci, začít chodit více za opačným pohlavím, sportovat, věnovat se škole...
Jediný problém téhle metody je, že je těžké přinutit se to změnit..
“Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten.”
Já si vždycky řeknu, co je potřeba udělat, co by se stalo, kdybych to neudělal atd. a tím většinou přesvědčím svoji hlavu, abych nehulil. A když už příjde ta slabá chvilka, tak se věnuju něčemu, co mě baví a myšlenky na trávu samy zmizí
Přinutit nezahulit?
Začít něco pořádnýho dělat, s jointem v hubě od rána do večera to nikdo nikam nedotáhne, leda zmagoří. On si to uvědomí časem každej.
Takže můt typ: nemyslet na to, zaměřit se na jiné věci, začít chodit více za opačným pohlavím, sportovat, věnovat se škole...
souhlas s tebou.
Z osobní zkušenosti vím, že je nejsnadnější začít přestávat tak, že člověk omezí návštěvu prostředí, ve kterým je zvyklej hulit. Když se k tomu pak přidá i nějaká aktivita (u mě se to většinou týká školy, takže začnu dělat věci co mám), tak je to o něco snadnější. Momentálně tento problém řeším a snad už nejsem daleko k cíli zase to radikálněji dočasně omezit
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
no tak já s timhle problém nemam neplánuju to dopředu nosim to pořád u sebe a když je chuť tak si dám
tip jak se ubrátit: dát to nějakýmu kamarádovi kterýmu hodně věříte ať vám to schová a dohodněte se jestli bude hulit taky nebo ne atp.
Původní příspěvek od xerthon uzel: huleni neni jen o tom nebyt sam,uzit si legraci....atd.
zkus nekdy zajit sam do poradneho lesa a az tam(v lese) se zhul.Pak naslouchej zpevu ptaku,naslouchej sumeni vetru.............samota je krasna
Krášně řečeno, moc krásně. Ty bláho, já ti snad dám K+. V boha nevěřím, ale tohle je svatá pravda.
Edit: dal jsem ti vůbec pozitivní? kdyžtak napiš (mám dneska dost)
Na to je jednoducha odpoved,preci kdyz chci hulit,tak hulim a kdyz nechci hulit tak nehulim,chci si dat pivko,jdu na pivko,nechci.. nejdu,chci si vzit rano cerny boty,vemu cerny,chci se dneska odpoledne valet..tak se proste valim.kamo asi porad chces hulit..tak hul,ono te to casem taky omrziii:-)
Původní příspěvek od Lux no tak já s timhle problém nemam neplánuju to dopředu nosim to pořád u sebe a když je chuť tak si dám
tip jak se ubrátit: dát to nějakýmu kamarádovi kterýmu hodně věříte ať vám to schová a dohodněte se jestli bude hulit taky nebo ne atp.
Kdybych to dal nějakýmu svýmu kamašovi, tak už to zelí asi neuvidím. Možná jen ten kouř, jak stoupá vzhůru z jeho huby!!!
Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.