Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S hnojkou jsem to trochu přehnal nazačátku,ale kytí se z toho vzpamatovala...Nejspíš to bude nějaká plíseň-po poradě s dědou-kterej kytkám dost rozumí..Hned zejtra letim do growshopu pro nějakej fungicid a snad "plíseň" zmizí-jinak už fakticky nevim čim by to mohlo bejt.
Ja to rikal hned, ze to je plisen a docela kurewsky rozjeta :c/ Rychle skoc koupit Polyversum + Previcur, otrhej vsechny nakazeny listy, zalejvej jen vodou a do tejdne by meli bejt holky OK.
To Firestarter.Hnojku budu teď vynechávat,listy všechny otrham a fungicid jsem byl už koupit-sice nějakej jinej,ale snad to taky pomůže-děda se v tomhle fakticky vyzná,tak doufam,že to do tejdne sleze dolů a kyti budou OK.A navíc,když kytí bude mít míň listů,tak teď většina energie půjde do paliček a to přece chci
Po skoro měsíční pauze, kdy nebyl přístup k internetu přidám další aktualizace.Kytí jsou již 40. den na 12/12.Ostříhal jsem jim téměř všechny větší listy a nechal pouze menší na paličkách-no snad je to dobře a většina energie půjde do paliček...
Na to-že je to Super Skunk,tak to zrovna moc nesmrdí, ale na povrchu listů a paliček je možno vidět veliké množství pryskyřice,paličky se mi zdají tvrdé a mohutné - což je dobře...
Máte-li někdo nějaké dotazy či rady tak je sem určitě napište.PEACE
Další aktualizace je z 46 dne 12/12.Dnes jsem naposled hnojil Alga bloom 10ml/litr.A dalších 10 dní pojede flushing čistou vodou.Poslední 2 dny budou kytí po tmě.Snad se budou bát a strachy se po...................pryskyřičníMáte li někdo nápad jak ještě vylepšit poslední dny do sklizně..pište..pište..pište
Taky musim pochvalit. Ze zacatku to vypadalo jako pekna mrdka, ale dal jsi si zalezet a uz to vypada mnoohem lepe! K SSxBB neni co dodat. I na tech fotkach je videt, jak za ten tejden jeste brutalne najel -> a to jeste neni finale kamo Tes se na hafo gramiku :c)
Preju ti at se ti to jeste nak neposere a za par tejdnu jsem u vas ve meste na brcko :c)
Přidávám poslední fotky z mého 1. indooru.Kytí byly celkem 63 dní na 12/12 a teď už se vesele suší .Na to,že to byl 1. indoorovej pokus,tak jsem nad míru spokojenej.Newipadá že by toho bylo málo a dává to celkem taky pořádně(už jsem měl pár vzorečků a musim říct,že je to celkem kvalitka .Po usušení sem ještě hodim přibližnou váhu(měřit budu na kuchyňský váze).Chtěl bych poděkovat všem,kteří mi radili a kritizovali,protože bez jejich pomoci by kytí nepřežili ani první měsíc života.PEACE
z grower chatu:
[anti-drugs] vy kdyz to svinstvo prodavate skolakum a ani to nedanite ja pak mam prazdnou hospodu protoze mlady radisi chodej kourit nez na pivo a ja musim pivo danit
[femyli] treba k tobe do hospody nechodej , protoze jsi debil
Tak po 2 týdenním sušení bylo z obou kytek 86 gramů.Což se mi na 1. indoor zdá celkem dost slušný.Mrskot je to ukrutnejMáte-li někdo ještě nějaký dotazy,tak se klidně ptejte,ale předpokládám,že je tohle poslední můj příspěvek do tohoto tématu,pěstovat opět začnu až po prázdninách-až trochu vymakam sříň...
Teď už se necham opojit tím,co jsem vypěstil.
P.S.Díkec mooooc všem za rady a kritiky
z grower chatu:
[anti-drugs] vy kdyz to svinstvo prodavate skolakum a ani to nedanite ja pak mam prazdnou hospodu protoze mlady radisi chodej kourit nez na pivo a ja musim pivo danit
[femyli] treba k tobe do hospody nechodej , protoze jsi debil