Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já měl napřiklad ted matky 14 dni pod 150W HPS a to jelo udelal sem rizku jak a dva mesice pod zarivkama 48W... Jedna z dulezitych veci je taky ta že rizek ktery z matky delame musi být akorat tak 3-4mm tlusty , pruzny , uplne lehce ziletkou jde odřezat a vyteka z nej míza... to je idealni...
11hajek : mohl bys prosim rozvest myslenku s tim že rizky pod moc velkou wattazi rychle nezakoreni ? to znamena že kdybych srovnal dva a dva rizky vsechny idealni podminky vse stejne stejny model.. a na jedno bysem pouzil sporiivku 11W a druhou zarivky 50W .. ? to by jako meli zakorenit driv s 11W ??
Cloning in plain water under fluoroscent lights
Myslím si, že původní odkaz jsem získal z webu grower.cz
Mrkni na to, je to zajímavá studie jak klonovat v čisté vodě.
Já jsem to také zkoušel asi před rokem ale to jsem neměl ještě shora uvedený odkaz a přehlédl jsem stať, kde pěstitel psal, že řízky ve vodě umístil na tmavé okno v koupelně a nebo do tmavého rohu v místnosti. Přesně si to již nepamatuji ale podstatné je to, že jsem text ignoroval a nečekal v něm žádnou důležitou souvztažnost.
Jelikož bylo skoro léto, dal jsem je v bytě pod strop kam i chvíli svítí plné slunce. Z 10-ti řízků zakořenili asi 2 nebo 3. Ze začátku byly skoro bez listí ale pak se rozjely normálně. Když si přečteš odkaz mnou shora uvedený bude Ti jasné proč jsem měl tak špatný výsledek. Světlo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak nejsem schopen přímo se vyjádřit k tvému dotazu zda když to dám pod 11W zářivku bude výsledek lepší než pod 50-ti Watt osvětlením. Ale mělo by to být tak. Já mám nejlepší výsledky pod nepřímým osvětlením.
zbytečný, nedávej je pod pařáček, stačí dát na místo s hodně světlem, aby tam bylo dost vzuchu a vlhkost 60-80%, a na ty pet lahve se vyser, to je na nic, a na řízky dobrý, ale já nepoužívám, vod čeho je skleník! čis
trochu se zpožděním, ale přece, jestli to jde spálit gelovým, to FAKT nevím. Ale logicky asi ne, ledažeby bylo v návodu, že se musí přebytek otírat a to by bylo u gelu práce naprd. Ten práškovej jde oklepat v pohodě. To, že se to spálí jsem zjistil pokusama asi před 3 rokama, kdÿ jsem zkoušel Walhalovu metodu zakořeńování ve filmofffce. (nic moc, ale dobrá zkušenost, RW je RW, ale v tu dobu bylo dražší a jiný metody nevyzkoušený)
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
RW MUSI BYT POŘAD VLHKE A DO HLINY NEDAVAT DOKUD NEUVIDIŠ KOŘINKY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Já jsem přešel z práškového stimulátoru na gelový , a práce s ním mi připadá lepší, výsledky taky, záleží hlavně na kvalitě řízku. Co se týká světla jsem taky pro zářivky a né MH , to je na zakořenění opravdu moc .