Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem to dnes psychicky nezvladnul a prepnul jsem to na kvet,snad se vyhonky trochu vytahnou.V nejhorsim bych pletivo nepouzil.
Vynos nebudu mit takovy jak jsem puvodne planoval,ale snad to bude i presto solidni grow.
p.s.:zkusim si to vynahradit pri mem prvnim outdooru
Ted bych docela privital radu cim hnojit v kvetu.Bylo by lepsi OBM nebo kristalon Plod a kvet?Luxusni hnojiva si ted nemuzu dovolit. Leda by bylo tak do 300,-
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
.. hmm ja som skusal Floran (16-24-24), uz si nepametam cenu, ale nestalo moc, chut bola fajn
.. kazdopadne plod a kvet neodporucam, max. z Kristalonov Start (samo sebou na rast )
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.
hledal jsem neco o hnojeni,ale nepovedlo se mi najit co jsem potreboval.
Kolik ml OBM mam dat na 1 litr vody?Muzu s OBM hnojit uz ted?Na kvet svitim sesty den.
Většinou se dává 1 ml/100 ml vody,=> na litr vody je 10 ml OBM,ale ze začátku bych dal třeba jen 5 ml/litr vody a postupně bych koncentraci zvyšoval.A´t ti to roste.PEACE
gaba:jestli je to takhle spravne,poslu ti karmici.Hledal jsem neco o hnojeni s OBM a presnych cisel jsem se moc nedohledal(neco v threadu od Keptna)a primo na navodu to je v kavovych lzickach 1x za 14 dni.Tak jsem z toho jelen.
Ale mozna to je mlikem,ktere jsem si ted udelal.Bylo hafo listi a vyhonku.Byl litr mlika.Povedlo se lip nez minule.Po varu ve vode jsem dukladne proplachnul pres cednik(minule jsem jen vymackal)Taky jsem tentokrat ochutil.Z 0.5 litru pudink,0.5 litru jsem ochutil grankem a vypil moc dobre to bylo.Pudink ma taky vybornou chut,ale necham si ho na snidani.Ten pulitr docela stacil :-))).
Nejake spodni vyhonky jsem narezal a taky na bonsai(G.W.S) neco bylo.Do kupy 51 rezu indooru.Kdyz necemu vylezou koreny skusim to predpestovat a zasadit ven.
Hey kámo, máš to pěkný (hlavně ta poslední fotka je dost profi )
btw. s tim mlíkem se musíš ještě polepšit, když je dobře udělaný taxtačí 2 decky a seš na kašičku... Jak dlouho si ho vařil?
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.