Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
For Mury: český filmky jsou taky v klídku, i když Divoký včely se mi zrovna moc nelíbily...
Viděl jste někdo Chocking Hazard (asi se to píše jinak)? I když to má bejt horor, fakt sem se u toho nasmála
For Tajný týpek: Hellreiser je krutej, ale některý díly byly slabší. Hrozně se mi líběj ty masakrózní postavy, ale nemůžu je nikde na netu sehnat (fotečky), takže kdyby ste někdo něco zahlíd dejte vědět!!!!!!
For Tajný týpek: Ohledně Choking Hazardu už se nedivim a Hellreiser - Inferno byl ten nejlepší ze všech (já sem viděla ještě dva a ty už byly slabší...)
Animatrix bych potřebovala vidět znova, protože poprví jsem byla moc a vůbec jsem to nepobrala, ale každopádně mě to solidně rozsekalo...
vcera jsem dokoukal lost higway. Myslim, ze to neni az tak nepochopitelny, ale videl jsme to jen jednou. Podle me, ten film je na dvakrat, jednou z pohledu toho saxofonisty a pak z pohledu mechanika. Na konci se to trosku prolina - navuzuje. Mazaci hlava a Muholland bude vedet asi jen malo kdo, ale coci jsem uz cetl, slysel a vysvetleni bylo uplne jiny nez dejovy,... napr. odrazi se ze zivota apod.
Nejvic s emi libil Sloni Muz, atmosfera, scenar, herecky vykony, no.1
sem cihal na irreversible (nevim ako se to spravne pise in aj ale cesky je to Neuveritelny - nebo ze bych mel vokno) a je to toceny celej film v takovejch sekach proste na to cucite a je to sekany - jeme ale je - a je to zajimavy .. kdo ma rad psychfilmy "ze zivota" tak doporucuju....
Naposledy upravil Johnny Von Kris 02-11-2005 v 20:33 PM
No já jsem měl psychedeličný dusno když jsem viděl nějakou českou detektivku Chlápek (krejčí) tam přepadával ženský a škrtil, vždycky před tím něž to udělal měl takový rozmazaný vidění a ta hudba k tomu...no bylo to spíš k smíchu
nejvetsi PSYCHO pro me je Lynch mazaci hlava jel sem to i v kine--no mazec celej teatr jen hucel
blue velevet je klasika "frenky je stejne nejvetsi picus"
tak nak vsechno od nej no.
Twinpeaks byl supr pro tu atmosferu a kurva slozitej az do konce furt sem nevedel souvyslosti jednotlivejch postav kdyz se tam jen nekdo mihl na jeden zaber a pak se objevi za 6 dilu a postavi dalsi kaminek na hromadku hehe
uplne jinak je psycho elvin strait. Ten mam moc rad jednoduchej pribeh ale mooc hezka kamera
Lost higway taky super
a jeste Mulholland Drive ...taky v kine a hucelo snad kazdymu.Na to sem sel 2x Ten zaver me zarazil do kresla tak sem chtel vedet jestli sem to tak nak pochopil
no a co si budem namlouvat-- pul filmu dela muzika a Angelo Badalamenti je borec