Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Psychedelické filmy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
Red-eye
Nový Člen

Karma uživatele Red-eye - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

For Mury: český filmky jsou taky v klídku, i když Divoký včely se mi zrovna moc nelíbily...

Viděl jste někdo Chocking Hazard (asi se to píše jinak)? I když to má bejt horor, fakt sem se u toho nasmála

For Tajný týpek: Hellreiser je krutej, ale některý díly byly slabší. Hrozně se mi líběj ty masakrózní postavy, ale nemůžu je nikde na netu sehnat (fotečky), takže kdyby ste někdo něco zahlíd dejte vědět!!!!!!

Old Post 14-12-2004 v 10:52 AM
Red-eye je offline   Profil uživatele Red-eye   Find more posts by Red-eye   Foto galerie člena Red-eye   Click here to Send Red-eye a Private Message   Add Red-eye to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tajné
Stálý Člen

Karma uživatele Tajné - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Red-eye: Máš mylný informace, Choking hazard má bejt komedie.

Jo Hellreisera je víc dílů? Já měl na mysli Hellraiser:Inferno. To s tou kostkou.

Old Post 14-12-2004 v 19:20 PM
Tajné je offline   Profil uživatele Tajné   Find more posts by Tajné   Foto galerie člena Tajné   Click here to Send Tajné a Private Message   Add Tajné to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

Micasa: Od tý doby, co mi to kámoš přitáhnul(3 tejdny?), tak asi desetkrát(možná i víckrát)

Old Post 15-12-2004 v 16:49 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hexamin
Stálý Člen

Karma uživatele hexamin - 86% PěstitelskáKarma uživatele hexamin - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

v animatrixe boli pestrofarebne scenky tiez

nebudem posielat prispevky vyhuleny
canna trade 2004
70w vertikal scrog

Old Post 15-12-2004 v 18:34 PM
hexamin je offline   Profil uživatele hexamin   Find more posts by hexamin   Foto galerie člena hexamin   Click here to Send hexamin a Private Message   Add hexamin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tajné
Stálý Člen

Karma uživatele Tajné - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

hexamin: Myslíš ten poslední díl, že jo? To jak se tomu robotovi svlíkne hlava a von pak chytá tu kuličku, to mě úplně vodrovnalo.

Old Post 15-12-2004 v 19:11 PM
Tajné je offline   Profil uživatele Tajné   Find more posts by Tajné   Foto galerie člena Tajné   Click here to Send Tajné a Private Message   Add Tajné to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Red-eye
Nový Člen

Karma uživatele Red-eye - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

For Tajný týpek: Ohledně Choking Hazardu už se nedivim a Hellreiser - Inferno byl ten nejlepší ze všech (já sem viděla ještě dva a ty už byly slabší...)
Animatrix bych potřebovala vidět znova, protože poprví jsem byla moc a vůbec jsem to nepobrala, ale každopádně mě to solidně rozsekalo...

Old Post 17-12-2004 v 09:06 AM
Red-eye je offline   Profil uživatele Red-eye   Find more posts by Red-eye   Foto galerie člena Red-eye   Click here to Send Red-eye a Private Message   Add Red-eye to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lobotomi
Stálý Člen

Karma uživatele lobotomi - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

vcera jsem dokoukal lost higway. Myslim, ze to neni az tak nepochopitelny, ale videl jsme to jen jednou. Podle me, ten film je na dvakrat, jednou z pohledu toho saxofonisty a pak z pohledu mechanika. Na konci se to trosku prolina - navuzuje. Mazaci hlava a Muholland bude vedet asi jen malo kdo, ale coci jsem uz cetl, slysel a vysvetleni bylo uplne jiny nez dejovy,... napr. odrazi se ze zivota apod.
Nejvic s emi libil Sloni Muz, atmosfera, scenar, herecky vykony, no.1

lObOtomI

Old Post 28-12-2004 v 11:47 AM
lobotomi je offline   Profil uživatele lobotomi   Find more posts by lobotomi   Foto galerie člena lobotomi   Click here to Send lobotomi a Private Message   Add lobotomi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JackEE
Stálý Člen

Karma uživatele JackEE - 87% PěstitelskáKarma uživatele JackEE - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

fear and loathing in las vegas - to je ruleZZZZZZ važně nářez, rozhodně to musíte skouknout !!!

mam to na kompu ale chybí mi as i posledních 10 min - newite nekdo jak to zkončí ??

let the NIRVANA rulEEEEE!!!!!!!!!!

CHronic, KC33-hydro-220w SKLIZENO

K2, SensiStar 220w SKLIZENO

5x Jack Herrer, V-Scrog, 125/150W, bubbler - JEDE

Old Post 30-01-2005 v 14:02 PM
JackEE je offline   Profil uživatele JackEE   Find more posts by JackEE   Foto galerie člena JackEE   Click here to Send JackEE a Private Message   Add JackEE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
masoquista
Stálý Člen

Karma uživatele masoquista - 68% PěstitelskáKarma uživatele masoquista - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Pulp fiction je best.Ale vic psycho mi prijde Kostka 2:hyperkrychle.Klub rvacu je taky docela dobrej.Znate?

Old Post 30-01-2005 v 15:20 PM
masoquista je offline   Profil uživatele masoquista   Find more posts by masoquista   Foto galerie člena masoquista   Click here to Send masoquista a Private Message   Add masoquista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnny Von Kris
Stálý Člen

Karma uživatele Johnny Von Kris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

sem cihal na irreversible (nevim ako se to spravne pise in aj ale cesky je to Neuveritelny - nebo ze bych mel vokno) a je to toceny celej film v takovejch sekach proste na to cucite a je to sekany - jeme ale je - a je to zajimavy .. kdo ma rad psychfilmy "ze zivota" tak doporucuju....

Naposledy upravil Johnny Von Kris 02-11-2005 v 20:33 PM

Old Post 12-10-2005 v 12:20 PM
Johnny Von Kris je offline   Profil uživatele Johnny Von Kris   Find more posts by Johnny Von Kris   Foto galerie člena Johnny Von Kris   Click here to Send Johnny Von Kris a Private Message   Add Johnny Von Kris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 59

No já jsem měl psychedeličný dusno když jsem viděl nějakou českou detektivku Chlápek (krejčí) tam přepadával ženský a škrtil, vždycky před tím něž to udělal měl takový rozmazaný vidění a ta hudba k tomu...no bylo to spíš k smíchu

Old Post 13-10-2005 v 20:25 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

claune: jo, menuje se to Černá punčocha, je to fakt masakrová klasická česká soc. detektivka

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 13-10-2005 v 21:36 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Mne pripadaji dost psychedelicti Monty Pythoni.. Urcite jste to videli, je to klasika

p s y c h o 8 4

Old Post 14-10-2005 v 00:36 AM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

psycho84 Příspěvek č. 62

neasi

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 14-10-2005 v 08:02 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ogi
Stálý Člen

Karma uživatele ogi - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

nejvetsi PSYCHO pro me je Lynch mazaci hlava jel sem to i v kine--no mazec celej teatr jen hucel
blue velevet je klasika "frenky je stejne nejvetsi picus"
tak nak vsechno od nej no.
Twinpeaks byl supr pro tu atmosferu a kurva slozitej az do konce furt sem nevedel souvyslosti jednotlivejch postav kdyz se tam jen nekdo mihl na jeden zaber a pak se objevi za 6 dilu a postavi dalsi kaminek na hromadku hehe
uplne jinak je psycho elvin strait. Ten mam moc rad jednoduchej pribeh ale mooc hezka kamera
Lost higway taky super
a jeste Mulholland Drive ...taky v kine a hucelo snad kazdymu.Na to sem sel 2x Ten zaver me zarazil do kresla tak sem chtel vedet jestli sem to tak nak pochopil

no a co si budem namlouvat-- pul filmu dela muzika a Angelo Badalamenti je borec

Old Post 14-10-2005 v 10:04 AM
ogi je offline   Profil uživatele ogi   Find more posts by ogi   Foto galerie člena ogi   Click here to Send ogi a Private Message   Add ogi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ogi
Stálý Člen

Karma uživatele ogi - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

P.S.

TITUS

nekecam! oroseny celo a normalne sem zaviral oci

Old Post 14-10-2005 v 10:13 AM
ogi je offline   Profil uživatele ogi   Find more posts by ogi   Foto galerie člena ogi   Click here to Send ogi a Private Message   Add ogi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
31-01-2002 - Psychedelická zkušenost - 5 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás