Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dík moc... Měl sem problém ze světlem vyzařujícím ze skříně. Budilo to pozornost návšťev a já bych moc nerad aby moje skříňka byla odhalena. Když u mě někdo byl musel sem rožnout v místnosti aby si toho záření za lednicí nikdo nevšim. Tak sem přemýšlel jak zabránit ůniku světla a přitom neuzavřel přívod vzduchu. Něco mě napadlo tak sem to vyrobil a všechno nafotil abych se sváma mohl o ten to nápad podělit.
K výrobě mi stačily jen dvě novodurové roury průměr 80mm, dva obali od cédeček (těch tenkejch) a izolační páska.
Popisovat výrobu snad nesusím z těch fotek je všechno jasné né???
Účel to splnilo za lednicí je tma. Na to samá se ještě chystám udělat na vývodu ze skříně. Sem hodím foto až to bude
co se týče toho bránění úniku světla, nesnižuješ si takhle výkon větráku tím že tomu vzduchu přidáváš docesty zbytečně velký překážky? sám bych volil radši dvě kolena jedno zevnitř a jedno zvenku, ale to mě tak jen napadá...
No asi máš pravdu ty kolena by byli lepší ale nemám tam na ně dost místa. Nechám to tak ale na odtah to tak udělám tam je místa víc. Dík
Jo ještě jsem zapoměl dodat že ty trupky podstatně snížili i hluk větráku
Tak špatná správa. Kýtí je trochu připálený, jak sem tam dal tu 250tku tak se mi držela teplota na 33 a to bylo sakra moc. Dal sem tam spátky 150tku už je to v pohodě. PC větráky na tu 250tku nestačí i když sem upravil odtah a dal otáčky na plno. No časem to pořeším
zdravicko, prosim ta aku mas teplotu okolia? Myslim, vzduch ktory nasavas ma aku teplotu? Mal by si nejako poriesit nasavanie k vybojke, ako pozeram nemal by to byt problem, potom by snad aj ta 250-ka.... tod moj nazor
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.
Čau kluci
dab: Teplota v místnosti je cca 22. Přívod vzduchu k výbojce je dobrej nápad ale dělat tam další díru a další větrák, to už by budilo hodně pozornosti u návštěv. Nechám to tak to 150páďo na takovou skříň stačí.
Juga: no zas tak super to není chce to ještě hodně praxe k dokonalostil. Už sem do toho vrazil přes 6000Kč. A to ještě chci kupovat nějaké pořádné hnojiva a přemíšlím že příští várku pojedu hydro, pokud na to bude
Kytky máš strašně vytáhlý pometla.Palice řídký. Přičítám to velký vzdálenosti světla od kytkëk(je třeba líp vyřešit odtah a dát do blíž) a přehnojování dusíkem . Stínidlo má neefektivní tvar i výplň - použitá samolepící stříbrná folie nerozptyluje odrážený světlo. No, hlavní je chuť do pěstování a vytrvalost, zbytek přijde časem sám, každej pokus se cení. Mně to stálo taky nemalej peníz a vždycky je co zlepšovat. Dobrý by bylo, kdyby sis něco přečetl, aby ses pak nemusel ptát na hnojiva.....i jiný věci. Věř tomu, že je na Groweru snad VŠECHNO.
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Dík za radu. Když jsem tu to várku začal pěstovat, udělal sem spostu chyb a ty jsem v průběhu pěstění vychytával. Proto jsou ty kýtí takoví pometla. Další várka bude o něčem jiném. Už se na to těším příští tyden sázím. Zdarec