Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » Moje kýtí pod stopadesátkou
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
Coliseum
Stálý Člen

Karma uživatele Coliseum - 90% PěstitelskáKarma uživatele Coliseum - 90% PěstitelskáKarma uživatele Coliseum - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

mash to vsechno mooc pekne vyreseny he he a zvlast tu strojovnu preji velkou sklizen

Old Post 11-11-2004 v 16:50 PM
Coliseum je offline   Profil uživatele Coliseum   Find more posts by Coliseum   Foto galerie člena Coliseum   Click here to Send Coliseum a Private Message   Add Coliseum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dj.Cesla
Stálý Člen

Karma uživatele Dj.Cesla - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Dík moc... Měl sem problém ze světlem vyzařujícím ze skříně. Budilo to pozornost návšťev a já bych moc nerad aby moje skříňka byla odhalena. Když u mě někdo byl musel sem rožnout v místnosti aby si toho záření za lednicí nikdo nevšim. Tak sem přemýšlel jak zabránit ůniku světla a přitom neuzavřel přívod vzduchu. Něco mě napadlo tak sem to vyrobil a všechno nafotil abych se sváma mohl o ten to nápad podělit.
K výrobě mi stačily jen dvě novodurové roury průměr 80mm, dva obali od cédeček (těch tenkejch) a izolační páska.
Popisovat výrobu snad nesusím z těch fotek je všechno jasné né???
Účel to splnilo za lednicí je tma. Na to samá se ještě chystám udělat na vývodu ze skříně. Sem hodím foto až to bude

Old Post 11-11-2004 v 17:45 PM
Dj.Cesla je offline   Profil uživatele Dj.Cesla   Find more posts by Dj.Cesla   Foto galerie člena Dj.Cesla     Add Dj.Cesla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

co se týče toho bránění úniku světla, nesnižuješ si takhle výkon větráku tím že tomu vzduchu přidáváš docesty zbytečně velký překážky? sám bych volil radši dvě kolena jedno zevnitř a jedno zvenku, ale to mě tak jen napadá...

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Naposledy upravil Šťovík 16-11-2004 v 15:44 PM

Old Post 11-11-2004 v 18:07 PM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dj.Cesla
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

No asi máš pravdu ty kolena by byli lepší ale nemám tam na ně dost místa. Nechám to tak ale na odtah to tak udělám tam je místa víc. Dík
Jo ještě jsem zapoměl dodat že ty trupky podstatně snížili i hluk větráku

Old Post 11-11-2004 v 18:35 PM
Dj.Cesla je offline   Profil uživatele Dj.Cesla   Find more posts by Dj.Cesla   Foto galerie člena Dj.Cesla     Add Dj.Cesla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dj.Cesla
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

Tak špatná správa. Kýtí je trochu připálený, jak sem tam dal tu 250tku tak se mi držela teplota na 33 a to bylo sakra moc. Dal sem tam spátky 150tku už je to v pohodě. PC větráky na tu 250tku nestačí i když sem upravil odtah a dal otáčky na plno. No časem to pořeším

Old Post 14-11-2004 v 10:55 AM
Dudu
Nový Člen

Karma uživatele Dudu - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

No super, pěkně jsem se poučil, máš to fakt výstižný, já totiž skřín teprve chystám. K+

Old Post 14-11-2004 v 14:05 PM
Dudu je offline   Profil uživatele Dudu   Find more posts by Dudu   Foto galerie člena Dudu   Click here to Send Dudu a Private Message   Add Dudu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dab
Stálý Člen

Karma uživatele dab - 84% PěstitelskáKarma uživatele dab - 84% PěstitelskáKarma uživatele dab - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

zdravicko, prosim ta aku mas teplotu okolia? Myslim, vzduch ktory nasavas ma aku teplotu? Mal by si nejako poriesit nasavanie k vybojke, ako pozeram nemal by to byt problem, potom by snad aj ta 250-ka.... tod moj nazor

Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.

1st. Hobbyboxik(8xGWS,hlina)

2nd. 8xA11xMTF(2x250W)

Old Post 15-11-2004 v 21:19 PM
dab je offline   Profil uživatele dab   Find more posts by dab   Foto galerie člena dab   Click here to Send dab a Private Message   Add dab to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Juga
Stálý Člen

Karma uživatele Juga - 6% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 56

Je to fakt super!
Na kolik tě vyšla?

I love you Seeds of MARIHUANA Tráva způsobuje potěšní!

Skříň 250W ve sklepě
Popel z cigaret?

Old Post 16-11-2004 v 10:02 AM
Juga je offline   Profil uživatele Juga   Find more posts by Juga   Foto galerie člena Juga   Click here to Send Juga a Private Message   Add Juga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dj.Cesla
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

Čau kluci
dab: Teplota v místnosti je cca 22. Přívod vzduchu k výbojce je dobrej nápad ale dělat tam další díru a další větrák, to už by budilo hodně pozornosti u návštěv. Nechám to tak to 150páďo na takovou skříň stačí.
Juga: no zas tak super to není chce to ještě hodně praxe k dokonalostil. Už sem do toho vrazil přes 6000Kč. A to ještě chci kupovat nějaké pořádné hnojiva a přemíšlím že příští várku pojedu hydro, pokud na to bude

Old Post 16-11-2004 v 14:22 PM
Juga
Stálý Člen

Karma uživatele Juga - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Stavím taky skříň,ale kdybych měl aspoň těch 6000,-Kč tak bych byl štastnej člověk.

I love you Seeds of MARIHUANA Tráva způsobuje potěšní!

Skříň 250W ve sklepě
Popel z cigaret?

Old Post 16-11-2004 v 14:48 PM
Juga je offline   Profil uživatele Juga   Find more posts by Juga   Foto galerie člena Juga   Click here to Send Juga a Private Message   Add Juga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FuckAnn
Nový Člen

Karma uživatele FuckAnn - 9% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 59

Tak to máš pěkný!
Já mít takovou skáču 3m!

I love you Seeds of MARIHUANATráva způsobuje potěšní!

------------------------------------------------
Prodám 70W sodík Lucalox 3 týdny používanej Lu70/90/T12/27 do E40.
Odpovědi do PM.
Dík

Old Post 18-11-2004 v 19:19 PM
FuckAnn je offline   Profil uživatele FuckAnn   Find more posts by FuckAnn   Foto galerie člena FuckAnn   Click here to Send FuckAnn a Private Message   Add FuckAnn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dj.Cesla
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

Den 42, 12/12 Opadalo skoro všechno listí. Nechám to žít ještě do konce měsíce už bez hnojení.

Old Post 19-11-2004 v 11:19 AM
Dj.Cesla
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

Kýtí už dozrává, po bytě se šíří pronikavá vůně. Musím často větrat

Old Post 21-11-2004 v 10:32 AM
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

inu pekne to mas.......jen se mi zda ze sis je nechal hodne vytahnout.......k+

Old Post 21-11-2004 v 12:21 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Kytky máš strašně vytáhlý pometla.Palice řídký. Přičítám to velký vzdálenosti světla od kytkëk(je třeba líp vyřešit odtah a dát do blíž) a přehnojování dusíkem . Stínidlo má neefektivní tvar i výplň - použitá samolepící stříbrná folie nerozptyluje odrážený světlo. No, hlavní je chuť do pěstování a vytrvalost, zbytek přijde časem sám, každej pokus se cení. Mně to stálo taky nemalej peníz a vždycky je co zlepšovat. Dobrý by bylo, kdyby sis něco přečetl, aby ses pak nemusel ptát na hnojiva.....i jiný věci. Věř tomu, že je na Groweru snad VŠECHNO.

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 22-11-2004 v 07:24 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dj.Cesla
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

Dík za radu. Když jsem tu to várku začal pěstovat, udělal sem spostu chyb a ty jsem v průběhu pěstění vychytával. Proto jsou ty kýtí takoví pometla. Další várka bude o něčem jiném. Už se na to těším příští tyden sázím. Zdarec

Old Post 22-11-2004 v 08:37 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás