Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ps.: Chronica jsem musel podfiknout driv, protoze byl celej plesnivej :/ A holky ted vypadaj jako slepice bez peri, ale to jen proto, ze jsem vcera otrhal snad 10 hrsti listu.
help: Myslite si, ze uz bych mel podriznout Santu-Mariu? (kouknete se na obrazek 3.) Nehledte na to, kolik dni je to na kvetu .. to je na pikachu spocitany
Naposledy upravil Firestarter 30-09-2004 v 20:51 PM
amigo, a kolko je na kwetu?? urcite ten udaj doby kvitnutia je u kazdej rastliny, resp. odrody na njeco
Hlavne by si mal skusit checknut nejaku lupu, alebo fotak na dobre makro a potom si mozes kuknut svoju rastlinku ci je dozreta, ako na tom je s tvorbou thc
Snazim sa to robit tak...ak uvidis cire krystale na koncoch blizniciek...je to v suchu - mozes kosit
Taxe asi tak....
ja bych tam ji tam jeste nechal, ale asi bych neodolal testovacimu jointu hrhr
obcas se mi taky stalo, ze sem nevedel kolikatej je to prave den, ale na tyden jsem vzdycky prisel a i podle toho se to da ... a kdyz mi vyjde ze je to 6 tyden tak mi to hodne napovi ...
No dneska jsem si daval testovaciho jointika a usoudil jsem, ze uz bych to mohl podriznout, ale rozum mi rika, abych to jeste tak tejden nechal. Doufam, ze ty palice jeste poradne nabobtnaj a ztvrdnou
Čus hele měl jsem nedavno taky Santu pod 250tkou a určitě bych ji tam ten tyden ještě nechal. Sklizel jsem to podle zbarvení krystalků ale o tom už tu psal Weedof tak se podívej na jeho příspěvky a dozvíš se o tom více.
Chronic
Nejhorsi kytka ze vsech 4 modelu co jsem jel. Genetika z rizku / neznama. V polovine kvetu me brutalne napadla tuhle kyticku plisen a ta to bohuzel nedala = podriznuta po 20dnech na kvetu Celkove z ni bylo cca.5g suchyho a mrskalo to asi jako spatnej venek (co se taky dalo cekat od nedozraleho)
Ak-47
Podriznuta po 47dnech na kvetu. Dlouhe a hodne ridke palice. Mrskalo to moc a moooc Byl to rizek z prvni matky a opravdu perfektne se to vetvilo (asi nejlepe ze vsech) 97g mokryho | 20g suchyho
Nebula
Hodne rozsirenej model zde po groweru. Celou dobu kvetu rostla tahle kyticka moc hezky i kdyz jsem se ji ze vsech 4 modelu venoval opravdu nejmene. Mrska jako prumernej skunk. Palice solidne prorostle, ale ne moc tvrde. 150g mokryho | 23g suchyho
Santa-Maria
Nejlepsi model ze vsech 4. Nadherne tvrde a prorostle palice. Velky vynos. Zadny problemy s plisni. Perfektni genetika. Zmrskavajici taky moc a moooc. Jedina nevyhoda jsou velike listy, ktere tento model ma, ale jinak se mu opravdu neda vytknout vubec nic. Urcite se k ni nekdy v budoucnu jeste vratim, moc me tesila a jeste tesi 157g mokryho | 38g suchyho
Zaver: Celkovej vynos kolem 85g suchyho neni pod 250W nic moc, ale co by se dalo cekat od Kristalonu a prvniho indooru. Slibuju. ze pristi sklizen pod 150W (ScroG) s hnojkama od GH (+naky dalsi sragorky) s originalni genetikou, ktera je prave v priprave bude o mnoho lepsi nez tato.
Clovece mily jak mas velky kvetinace? Podle fotek koukam ze tak tchtyrykrát menší než kytinky ...ty ty ty... Zkus vic hliny dělá to divy a neboj se toho že to už kvete.