Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak vysoko máš lampu ? Mě to příjde jako spálení něco podobného mi dělalo když jsem vyměnil CFL za sodík a dal lampu moc nízko hned mi to začlo dělat stejný příznaky... řekl bych že to bude šok ze světla.
Původní příspěvek od adiotron diky moc za radu myslite ten algagrow na rust? a vtom kvetu neni dusik ci co? a nebude stacit zvysit tu kvetovku na 8ML na dva litry plus 1 ml pk misto 4ML na litr plus 1 ml pk? nebo mam jeste dokoupit neco? diky za echo kluci
nic bych nepridaval a nezvysoval davku az to neprehnojis normalne proste bych dal pomer na rust mas to na tabulkach davkovani ne jak se hnoji na rust
Původní příspěvek od rogi4 Zdar, mám problém s listami. Už vážne neviem kde by mohla byť chyba lebo robí mi to vždy či in pod 150w aj 250w a tiež aj oout. Myslel som že je to voda ale teraz zalieva destilkou a robí to furt, je jedno či s hnojivom alebo bez. Ph držím okolo 6. Teplota deň 25-26 noc 19 vlhkosť okolo 50%. Robi to mazar, JH, WW aj passion #1. Neviem si rady..
Vypadá to, že vubec nehnojíš, je to podvyživené, jak hnojíš a kolik?
Poradte prosím psal jsem sem před pár dnama příspěvek. Bohužel nevím jak mam vložit fotku tak je tam na fotky pouze odkaz. Je to sesychání a žloutnutí listů odspodu viz foto vlivem špatného ph nebo ne?
hnojím 5ml/l alga grow, teraz už som v kvete tak bloom a striedam to s biobizzom product X tiež 5ml/l plus enzymes 1ml/l každá zálievka, cca každé 3 dni. EC bohužial nemeriam.
Původní příspěvek od JayCutler Ahoj mám problém s listy. Od začátku bylo vše v pohodě měly krásně zelenou barvu ale od cca 2-3 týdne květu začaly žloutnout.
Jedu hlínu pod 250w. Tedka cca 32 den květu model Pepr. Vlhkost zhruba 45%. Teplota v noci nejmin 16 spis 17, ve dne cca 22-23. Ph a Ec bohužel neměřím, myslím si,že právě v ph bude problém. TAdy přikládám foto.
hnojim přípravkama od canny enzymy 5ml + zakladni na rust i kvet 10 ml to jsem v průbehu kvetu vymenil za 5ml booster na kvet
Uplně ti nerozumím, ale pokud jsi vynechal hnojiva a dáváš jen booster, tak to je chyba, booster je navíc, ale hnojiva jsou základ, spočítej si EC hnojiv podle tabulky, ale na květu bys měl mít min EC 1,8 i v hlíně, bude už vyčerpaná. Enzymy nemají výživu, je to jen pomocný přípravek a booster bude obsahovat jen P a K a tobě bude chybět N , který je v té základní řadě hnojiv. Případně to rozepiš přesněji co, kdy a kolik . Kontoluješ PH toho, co tam leješ?
Poradíte prosím čím to může být a jak to vyřešit? Je to 4. týden 12/12, PH 6,5 v bubleru hnojeno základní trojsložkou GHE. Včera se mi moc potopilo vzduchování tak voda jen proudila a na hladině se udělal takovej škraloup kterej se pak romíchal v roztoku. Mám vyměnit roztok?
Původní příspěvek od Bárt
Uplně ti nerozumím, ale pokud jsi vynechal hnojiva a dáváš jen booster, tak to je chyba, booster je navíc, ale hnojiva jsou základ, spočítej si EC hnojiv podle tabulky, ale na květu bys měl mít min EC 1,8 i v hlíně, bude už vyčerpaná. Enzymy nemají výživu, je to jen pomocný přípravek a booster bude obsahovat jen P a K a tobě bude chybět N , který je v té základní řadě hnojiv. Případně to rozepiš přesněji co, kdy a kolik . Kontoluješ PH toho, co tam leješ?
ph právě neměřím budu ho měřit až od příští sklizně, mám za cca 14 dni sklizen mám to ještě dneska zalejt hnojivem? naposled?
Původní příspěvek od H+H Poradíte prosím čím to může být a jak to vyřešit? Je to 4. týden 12/12, PH 6,5 v bubleru hnojeno základní trojsložkou GHE. Včera se mi moc potopilo vzduchování tak voda jen proudila a na hladině se udělal takovej škraloup kterej se pak romíchal v roztoku. Mám vyměnit roztok?
v bubleru máš ph 6,5? to je ph vhodný do hlíny ne do hydra , tam bys měl mít ph kolem 5,5 to nejspíš bude tvůj problém
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
to adiotron: Chlape,plagron alga bloom má poměr živin 1,5-13-14,takže tam je pramálo dusíku,jak už to tak u květovejch hnojiv bejvá..Ta alga grow má 2,9 - 4,9 - 6,9,to taky není moc,ale snad pomůže.Já bych dal grow místo jednoho,z těch dvou co používáš..
ať sa daří!